Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak jsem slíbil opět doplním nějaké informace :)

Tenhle víkend se jel další závod Mogul Cupu na Sosnové bohužel bez mé učasti :( Ale jedna radost proběhla kamarád mi do depa přivezl ráno nový Bilstein podvozek a z toho jsem dost nadšenej. Ta pístnice je brutální větší než jsem měl na tlumičích z STi což se mi líbííí :cool:

A to dorazilo ještě pár dílu kolem podvozku. A dalších pár věcí fota přikládám :)

Dál jsem objednal kompletní PowerFlex na celý podvozek, v pondělí dorazí Brembo MAX předek+zadek. A těsnění pod hlavu aj šrouby hlavy. Takže pak auto odcestuje do servisu na výměnu všech věcí co tu mám rozvody, těsnění atd. Samozdřejmost srovnání hlavy, očistění, broušení ventilů, výměna gufer atd. Tak uvidíme co z toho bude :D

post-31280-14109636552512_thumb.jpg

Odesláno

Jo a málem bych zapomněl nahodil jsem volant. Je to paráda, ale je dost vysoko chybí mi štelování výšky bud sedačky nebo volantu. Ale vyřeším to až budu dávat skořepiny. Stejně budu potřebovat víc vidět z auta :D

Jinak jsem musel kvůli nábě ze speedpro pěkně upravit plasty za volantem vážně luxus. :bacha

post-31280-14109636603343_thumb.jpg

post-31280-14109636603896_thumb.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak dlouho jsem nic nepřidal, protože se na autě intenzivně pracuje :)

Výpis posledních úprav :

Zadní náprava po repasy v Příbramy. S tím spojené snížení, nahození tlumičů Bilstein, zadních brzdy Brembo, silentbloky PowerFlex, repas třmenů, atd atd.

Přední náprava komplet čepy, silentbloky, uložení, ložiska, brzdy, atd atd. Nebudu vše vypisovat každý tady může vidět na fotkách co do toho zahučelo :D

Je toho mraky a jestli to nebude na dráze fungovat tak se zastřelim :D

Dneska jsme vyvařovali pověstné místečko, které rezne u všech 106 a Sax pod uložením tlumičů tak to ještě ošetřuju zamáznu to tmelem a snad to bude zlatý :)

Jinak teď naházím serii fotek, který nepotřebujou moc komentovat :D

A pro lidi co rádi závody mrněte na můj youtube kanál ;-)

https://www.youtube.com/channel/UCPPaWRu_Ypo4kYt_URVuvzA

post-31280-14109637111208_thumb.jpg post-31280-14109637111892_thumb.jpg

Odesláno

Nahozeno :)

A musel jsem koupit nové matice kol, bohužel nedělaj s rovnou dosedací plochou tak jsem tu na klubu sehnal od Milan+ podložky na míru, takže za to mu patří velký dík. :super

post-31280-14109637116522_thumb.jpg

post-31280-14109637117167_thumb.jpg

Odesláno

Jo a úplně bych zapomněl došlo na odlehčování. Přišli nové lazené svody a rozpěrka OMP na přední tlumiče. A jinak to u mě o víkendu vypadalo takto. Trochu sajgon a nakonec to dopadlo tak že jsem vyndal hlavu a odvezl ji na kompletní repas k panu Svobodovi do Cvikova :)

post-31280-14109637121775_thumb.jpg

post-31280-1410963712253_thumb.jpg

Odesláno

Ochraný nátěr, pak na to fouknu tmel. Zespoda se to ošetří a bude to zlatý :) Až bude makovice tak zas nahodím nějaké fota, ikdyž si myslím , že to tu nikdo nesleduje :D

post-31280-14109637124578_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...