sroub3k Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Ahoj, Potřeboval bych poradit. Dneska jsem po včerejším dešti, nastartoval a rozjel jsem se. Při brždění do křižovatky jsem slyšel jak se mi někde v autě valí voda. Tak jsem zastavil a začal jsem oblejzat auto, typuju to na prah. (to si odpoledne vyčistím a zkontroluju) Jen že při hledání vody nevím proč, mě napadlo nadzvednout gumovou rohož u řidiče. A tam jsem spatřil dosti nacucaný koberec vodou. Tak jsem hnedka prolezl celý auto, ale nikde jinde voda už pod rohožkou nebyla. Tak se ptám kudy by se mi mohla voda k řidiči dostat. Upozorňuji, okýnko jsem zkontroloval bylo dobře zavřené, ve dveřích nic skříplého nebylo a ani těsnící guma nejevý známky toho že by měla vodu propusti. Moc prosím o jakékoliv nápady kudy by se mi tam mohla voda dosta i do prahu. Mám Peugeot 307 Break 2.0HDi, rok výr. 2003 Citovat
sroub3k Odesláno 16. srpen 2010 Autor Odesláno 16. srpen 2010 Omlouvám se že jsem to hned nenapsal, šíbr nemám, ani žádné ofuky u okýnek. Jediný co mě těd napadlo je, že mám na střeše ližiny na možnost upevnění střešního boxu. Tak jestli někde kolem uchytů? [upravil dne 16.8.2010 sroub3k] Citovat
oddie Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Tak to tam šplouchlo z prahu, prošťouchej ty odtokové díry v něm. Citovat
ozzy56 Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 někdy jsou ucpané listím odtokové kanálky pod torpedem:myslim Citovat
sroub3k Odesláno 16. srpen 2010 Autor Odesláno 16. srpen 2010 Tím torpédem myslíš turbo?? nebo něco jinýho?? Citovat
paťas!!! Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 je to ten plastovy \"kryt\" pod prednim oknem, sundavas ho jak menis treba pylovy filtr Citovat
oddie Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Torpédo je přední stěna kastle - to mezi kabinou a motorovým prostorem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.