Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Na kridla to nejezdi :super Tu Sosonovou bys mohl dat.. aspon si zkusis co auto doopravdy umi ;)

Křídla mu tohle auto dává aniž by je tam fyzicky měl :D

BOBO přival čekáme tě v Sosnové :mrk:D

Odesláno

Jediný kdo má zásluhu na tom, že mám STI je Rebik, neboť on nyní sedlá eRko.

Béďa - Toto křídlo je originál alternativa (modelové řady 2002) k té lopatě, kterou má víceméně každý, proto mě tento decentnější kousek kápl do noty, nicméně není problém ji nasadit. (viz. obrázek)

BiFF - není třeba, na tohle ti stačí slušně jedoucí téčko

vinorak - tak nějak mě nepřekvapuje, že jsi tu cestu trefil

ad svezení - pokud mě do Seče či nějakého rozumně vzdáleného srazu vydrží, není problém

Odesláno

Bohouš: na vetsine aut si takovou lopatu nechci ani predstavit ale k Subaru to podle me tak trosku patri, ikdyz i tak je to samo krasavec! ;)

PS: jak to vypada s tebou a Sosnovou?

Odesláno

Lopata musí být jinak to není impreza. gratuluji ke koupi-Já už zase topím prachy do imprezy jako divý:D kotouče na zakázku,poloslicky,atd. Nevím čím to ale coupé mě už nebere ani trochu, sem tam se v ní svezu ale žádný pocit z toho nemám-je to až divné ale je to fakt že impreza je naprosto jiná dimenze.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Tak abych se připomněl na foru před jarním srazem, nahazuji pár fotek a videí z dnešního zahřívání boxera a pneumatik.........příště se může někdo přidat - místa je v Milovicích dost ;)

post-2853-14109615796137_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...