vigk66 Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 zdravim, poradte mi někdo kdo se vyzná v elekrice prosím přestal se mi točit větrák na chladiči behem cesty dnes jsem připojil dráty od baterie přímo na zástrčku od větráku a roztočil se. pak jsem vyndal termostat a připojil \"+\" na jeden z drátů od termostatu a taky se roztočil čím by to mohlo být ? termostat přeci nedává štávu, to bude někde v relé ? nebo ze by ten termostat ? nějak to nechápu, těch drátu je tam moc a v krabičce vlevo vedlo větráku jsou asi relé - 2 zelene krabičky do kterých vedou dráty jak z termostatu, tak z větráku, tak buhvi odkud... co pojistky ? díky moc lidičky Citovat
straki007 Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 Zkousej privadet \"+\"dal kamkoliv a nekomu das pekne vydelat. Napis na cem to mas a VIN. Citovat
Bohumil Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Tak tohle bude asi sežraný konektor. Dole pod chladičem jsou dva. Do jednoho vede víc drátů a do druhého jen dva. Tak ten. Přestaň dělat experimenty s připojením + na cokoliv. [upravil dne 16/8/10 Bohumil] Citovat
vigk66 Odesláno 17. srpen 2010 Autor Odesláno 17. srpen 2010 ok, diky moc za radu, mknu na to. Jo a uz to vickat neudelam, slibuju Citovat
Smety Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 Zdar kluci, nevím jestli jsem po ránu ještě zabržděný, ale nějak nemůžu najít pojistky od ventilátoru chlazení motoru. Našel jsem v serviceboxu pojistky č.1-18,a že je v motorovém prostoru pod č.8 Ovládání relé el. ventilátoru chlazení motoru, tu mám, ale pak ještě pojistky 1*-8* a tam pod č.1* má být Elektrický ventilátor chlazení motoru(50A) a ty vůbeb nevím, kde jsou... Nemohl by mě někdo nasměrovat ? Jinak mám taky problém s tím, že mi nechodí ventilátor chlazení a při popojíždění v kolonách mi teplota nebezpečně stoupá... Tak jsem chtěl pro začátek kouknout na pojistky a pak na konektor dole u chladiče, jak radil Bohumil. Děkuji Citovat
Smety Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 Tak pojistky ok, konektory oba vypadají v pohodě (rozdělané, vyčištěné, stříklé kontaktolem) a větrák nic. Mám zkusit prdnout do větráku 12V přímo? Někdo to nedoporučoval... Citovat
jk.jajo Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 ja mam ten istý problem,podla mna to budu asi tie relatka.Vrtulu spína bud klima alebo chladenie motora.Mne nefunguje ani jedno ani druhe... Citovat
Bohumil Odesláno 13. září 2010 Odesláno 13. září 2010 Tak tady už zbývá jen na diagnostiku do servisu. Já jsem se s tím babral s HonzouZ asi tři hodiny a stejně se netočil. V servisu byli za hodinu hotový. Větrák se dá připojit zkusmo přímo na baterku, nebo na nabíječku, ale baterku v autě odpojit!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.