Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim, poradte mi někdo kdo se vyzná v elekrice prosím

přestal se mi točit větrák na chladiči behem cesty

dnes jsem připojil dráty od baterie přímo na zástrčku od větráku a roztočil se.

pak jsem vyndal termostat a připojil \"+\" na jeden z drátů od termostatu a taky se roztočil

čím by to mohlo být ?

termostat přeci nedává štávu, to bude někde v relé ? nebo ze by ten termostat ? nějak to nechápu, těch drátu je tam moc a v krabičce vlevo vedlo větráku jsou asi relé - 2 zelene krabičky do kterých vedou dráty jak z termostatu, tak z větráku, tak buhvi odkud...

co pojistky ?

díky moc lidičky

Odesláno

Tak tohle bude asi sežraný konektor. Dole pod chladičem jsou dva. Do jednoho vede víc drátů a do druhého jen dva. Tak ten. Přestaň dělat experimenty s připojením + na cokoliv.:bacha

[upravil dne 16/8/10 Bohumil]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdar kluci, nevím jestli jsem po ránu ještě zabržděný, ale nějak nemůžu najít pojistky od ventilátoru chlazení motoru.

Našel jsem v serviceboxu pojistky č.1-18,a že je v motorovém prostoru pod č.8 Ovládání relé el. ventilátoru chlazení motoru, tu mám, ale pak ještě pojistky 1*-8* a tam pod č.1* má být Elektrický ventilátor chlazení motoru(50A) a ty vůbeb nevím, kde jsou... :o

Nemohl by mě někdo nasměrovat ?

Jinak mám taky problém s tím, že mi nechodí ventilátor chlazení a při popojíždění v kolonách mi teplota nebezpečně stoupá...

Tak jsem chtěl pro začátek kouknout na pojistky a pak na konektor dole u chladiče, jak radil Bohumil.

Děkuji

Odesláno

Tak pojistky ok, konektory oba vypadají v pohodě (rozdělané, vyčištěné, stříklé kontaktolem) a větrák nic.

Mám zkusit prdnout do větráku 12V přímo?

Někdo to nedoporučoval...

Odesláno

Tak tady už zbývá jen na diagnostiku do servisu. Já jsem se s tím babral s HonzouZ asi tři hodiny a stejně se netočil. V servisu byli za hodinu hotový. Větrák se dá připojit zkusmo přímo na baterku, nebo na nabíječku, ale baterku v autě odpojit!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...