Wolfik Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 Zdarec. Vyskytl se mi na autíčku první problém, nevím jestli vážný nebo nějaký detail. Při akceleraci a přeřazování se mi propadají otáčky. Řadím, přidávám plyn, otáčky stoupají, pouštím spojku a ot se propadnou o cca 400 a pak zas stoupají. Nejvíce je to znatelné při vytočení motoru k a nad 2000ot. Když pustím nejdřív spojku a pak přidám, tak se to nestane, ani při brzděním motorem a ani u podřazení a přidání, jen při pouštění spojky a zároveň přidávání plynu. Tankoval jsem pár litrů nějaký nafty s aditivy u KM či jak se ta pumpa jmenuje. Co by to mohlo být? Turbo, EGR, DRV? Citovat
Xantik Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 Spíš bych to tipoval na snímač polohy plynového pedálu. Citovat
Wolfik Odesláno 12. srpen 2010 Autor Odesláno 12. srpen 2010 Podle kolegy začíná prokluzovat spojka. Ach jo, co se bude muset ještě vyměnit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.