Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych se zeptat na vstřiky.Mám Peugeot 307 1,6 80Kw a kolem jednoho vstřiku se mi teď začli dělat malé bublinky a je kolem nafta.A vydává to takový divný zvuk jak kdyby tam někde ucházel vzduch nebo něco podobného.O tom že mi tam trochu kolem toho vstřiku tekla nafta už jsem veděl dýl a v servisu mi řekli že je to tou podložkou že stačí jen vyměnit.Tak jsem čekal na finance abych to dal do servisu.Ale dnes jsem slyšel tenhle zvuk tak se chci optat čím by to mohlo být a zda se s tím může dál jezdit a nebo se to může nějak ještě víc podělat.Díky za všechny odpovedi

Odesláno

Podfukuje ti trysku, neviem ako v tvojom motore, ale vacsinou tam je medena podlozka, ktoru staci vymenit a je po probleme, nezaskodi vycistit predtym, potom motor trosku bucha chvilu :D

Odesláno

Chce to vyměnit těsnění a ne čekat až to poteče hodně. Osobně bych s tím nejezdil zvlášť jedná-li se o vstřik. A co se může stát? Naftu budeš mít všude a chod motoru by taky nemusel úplně ok. Nech to udělat a hotovo.........neumím si představit jezdit s pocitem, že mi teče nafta z motoru resp. vstřiku.:o

Odesláno

To tesnenicko stoji par supov a ak je k vstreku dobry pristup, tak to je praca na pol hodku :) ... robil som to sice len 2x, ale da sa :super

Odesláno

Rychle tesneni vymenit! Pokud je vstrik volny, enormne namaha (razy pri detonaci ve valci) sroub, kterym je uchyceny. Ten sroub se muze vytrhnout z hlavy a mas o zabavu postarano. Tesneni je za babku. Horsi je, kdyz se s tim jezdi dlouho a unikajici nafta ten vstrik pripece k hlave. Pak se to sundava i pul dne, nekdy musi i hlava z motoru dolu.

Kaja

Odesláno

Na Ibize jsem s tím jezdil hooodně dlouho.Těsnnění pod vstřik na to byly ocelové (dost mne to překvapilo) ale stejně to nepomohlo a to jsem vyzkoušel všechny typy (asi 3 druhy) a stále šel kolem vstřiku kouř a nafta.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...