Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, resim ted jeden problem. Mam 106, r.95 a uz nekolikrat po sobe jsem si vsiml, ze kdyz rano nebo po praci nastartuju, odbrzdim a chci se rozjet, tak pri rozjezdu vzadu neco jako by bouchne. Nejdriv jsem si myslel, ze jsem najel na vetsi kamen, ale dnes to bouchlo, ikdyz jsem pri rozjezdu couval mirne z kopce na betonu a na neutral.

Je mozny, ze je to rucni brzdou? Pred mesicem jsem si nechaval promazat levy zadni kolo, protoze se mi temer netocilo a pri jizde brzdilo. Tak nevim, jestli nemam nechat vymenit prasatka.

Pravda je, ze jsem o vikendu, kdy tady byly zaplavy, musel projet vodou, kterou jsem mel mozna az po spodek auta, ale auto normalne startuje. Tak nevim.

Guest servisman
Odesláno

podle mne zarezlá lanka či se nevrací pakna,dcera to měla taktéž nevracela se ručka,Musel jsem sundat buben a páka ,která se má vracet byla zarezlá,musela se promazat a pak bylo vše ok.Až na to že jsem zjistil že jsou sjeté pakny tak jsem pak měnil za nové

Odesláno

Je pravda, ze na disk u levyho zadniho kola jsem pred tydnem po jizde sahal a byl horkej.

Asi mi to v servisu pred 3 tydny poradne nepromazali, jestli vubec.

Kazdopadne diky. Zkusim zmenit servis.

Guest servisman
Odesláno

jedině vyzkoušet- nebrzdit ručkou. Stávalo se mi to taky občas u 406 a to v zimním období kdy přimrzaly pakny

Odesláno

Vyfuk mam 3 tydny starej. Zkousel jsem po nastartovani s nim trochu hybat, lehce pruzil, jinak drzi ok.

Ale je pravda, ze pred i po jeho vymene (menenej je od katalyzatoru az dozadu) pri startovani (ale dela to jen kdyz jsou velky vedra) prvnich par sekund zacne jako by blafat (dusit se). Pak uz je to dobry. Slysim to hlavne pod sebou v oblasti katalyzatoru. Mozna bude na vymenu i predni dil vyfuku. Ale zatim to dela jen kdyz je venku kolem 30 stupnu a kdyz auto stoji dlouho na slunci.

S tim bouchnutim vzadu to spis vypada na tu rucku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...