JoseA Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 Tak sem si všimnul o víkendu že levá strana směrovek rychle bliká, tak jsem počítal, že je někde špatná žárovka nebo kontakt, ale zjistil jsem, že vzadu místo směrovky problikávají koncové žárovky, tak sem si říkal špatné ukostření. Ale všechno jde přes konektror a navíc při vyplých světlech to bliká normálně, až pokud se rozvítí koncové světla (takže stačí parkovačky), tak zase začnou problikávat místo blinkru. Setkal se někdo s podobným problémem? Snad není špatný ten panel se žárovkama Citovat
Ferry Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 no je mozny, ze je kostra vyrezla prave v tom panelu se zarovkama, nebo muze byt vyhraty konektor s velkym prechodovym odporem a stahuje to proud nekde zkratem pres ostatni zarovky Citovat
jirkafous Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 Taky jsem to řešil - v konektoru je už vypálený kontakt kostry. Vyndej panel žárovek, najdi plechy pro kostru a v některém místě přiletuj kabel a napoj je někde u světla na kostru. Udělal jsem to i u levého světla a je klid. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.