Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak výfuk je naprosto luxusní .... :D:D:D:D:D Kdybych chtěl sportovní laděnej výfuk, lepší bych nesehnal...:D:D:D:D:D

Jen než jsem dojel od práce domů tak jsem vzbudil pozornost minimálně stovky lidí.... :D:D:D

Tetko je to prodejný maximálně tak nějakýmu 18-ti letýmu nadrženci ... :D:D:D

Ale zase jinak spokojenost, otáčky nekolísají, pěkně to tahne a necuká to.... akorát kdyby to tak nebublalo :D O víkendu otestuju spotřebu tak sem zvědavej jestli to alespon trošku klesne, když je tam \"výfuk\" ... :D

Jinak vibrace celého auta s největší pravděpodobností dělal disk předního kola, přehodili mi ho na zadek a zatím jsem je nepocitoval, takže uvidíme... :mrk

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak po 1000km si to docela sedlo a už je to relativně snesitelný, spotřeba v limitu, celkově se to chová dobře ... :)

akorát mi mrzí že jsem sehnal nového dodavatele na originální díly z německa u kterého by mně ten výfuk vyšel na 7000kč, oproti 12000 co stojí u nás ... :-/ Takhle mi to vyšlo na cca 4500kč a není to přesně ono ... :roker

Odesláno

ale mrzet tě to nemusí,hlavně že budou výfuky na 2,2 za ještě lepší cenu ;)

to se už nemusím bát...ta 7 už je hezké číslo a doufám než se to u mě posere,tak třeba bude ještě lepší

Odesláno

Taky mi to docela překvapilo, ale ceny originálních dílů jsou od německého dodavatele většinou o 10-40% nižší .... :aut

Každopádně jsem za to rád, budu dávat do auta více originálních dílů a začnu to více nabízet k prodeji, akorát mi mrzí že se kvůli každému dílu musí posílat poptávka do německa a trvá třeba i den než dají vědět, ale zase za ty ceny se vyplatí počkat no ... :mrk

• O 2 týdny později...
Odesláno

Hmmm tak zase zážitek .... :D

Včera jsme jeli do prahy do aquaparku, po cestě tam nám selhala navigace, tak jsem přejel výjezd a musel jsem se komplikovaně vracet po nějaký rozbytý okresce, kde jsem si na těch dírách pravděpodobně uvolnil šrouby co drží dekl pod motorem.... :D Říkal jsem si že slyším nějaký divný zvuky, no co dojel jsem na místo, zjistil co se stalo, vlezl pod auto a dekl sundal, noohejbal jsem ho do kufru a šli sme se koupat, to jsem si myslel že se už nic nestane .... :D

Po cestě domů na dálnici se nejdřív začal ozývat výfuk (jako kdybych tam měl super závodní) a asi deset kiláků od domova se mi rozsvítila kontrolka motoru a nápis \" system antipolution defektive \" .... :D:D:D To jsem zvědavej co tomu zase bude .... :D:aut

Neví někdo co to znamená ? Katík nebo výfuk obecně nebo něco jinýho ? :myslim

Odesláno

Máš tam kat,ale jestli není chyba,tím,že jsi tam dal na objem,ale splňování normy EURO jsi neakceptoval,jelikož co jsi mi kdysi dával za odkaz,kterej jsi tam dal,tak to tam nebylo uvedené a sám jsi mi to neodpověděl,takže po x km ti to může začít blbnout(to mi bylo řečeno tam,kde mi kat dávali,že když se dávaj uni a jenom se kouká na obsah a tím chtěj lidi ušetřit,maj je tam zachvilku)Mám tam EURO4 (ale možná tam patřlí 3 a 10 000km a zatím ťuk ťuk...dobrý.Nemohla by to třeba dělat jedna ze sond?...chce to asi dia...

a nebo ten kat s tím výfukem není to pravé ořechové

Odesláno

No ne ... :D Tak jako co sem to dal dohromady tak je to už v pohodě, sem do toho natlačil už 50.000.... :D :D :D Ale tohle mi trochu naštvalo že odejde dva měsíce stará věc po pár kilometrech ....:roker

No zbejvá koupit letní kola, udělat za pár tisíc kapaliny a filtry, pořešit ten katík, nechat nastříkat ten blatník co sem si tak šikovně odřel a vesměs mám prozatím hotovo ... :mrk Akorát že tetko jsem dost investoval do skladů a nemám ani na ty letní kola ... :D :D :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

ani v garáži bych to nechtěl,natož s tim jezdit,koukej to prodat,dik tě to sežere ta obluda:D

skoro s tim nejezdíš,jen tě cucá kapsu,ani zadarmo NE:D

a když chceš někam ject,tak honíš kámoše s renclem(fuj):D

za ty prachy sis moh koupit už pořádný auto,jako je třeba 306tá:D

[upravil dne 15.5.2011 14:37 vendi.stejskal]

Odesláno
sem do toho natlačil už 50.000.... :D :D :D

jak dlouho to auto máš?:myslim

takovejch peněž,to už bylo dneška 306kový auto v naftě:D

[upravil dne 15.5.2011 14:56 vendi.stejskal]

Odesláno

Mám to cca rok... :) Tak 50.000 nacpeč skoro do každýho většího auta, když to chceš mít trochu v pořádku.... Do 406ky jsem nacpal za dva roky víc a pak jsem to prodal za 60.000.... :D Navíc na 607 stojí většina dílů 2-3 krát tolik jak na jiný auta.... Oproti 406ce jsem na tom dělal mín věcí.... :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...