Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak na diagnozu jdu až příští týden a asi jim to tam rovnou nechám at mi na tom udělají pár věcí, nemám na to sám totiž vůbec čas... :(

Lidi neměnil na tom někdo někdo katík, sice jsem si ho vyndal, ale s tím se nedá jezdit... :D Za studena to je zvuk jak když se rozjíždí 120ka , na volnoběh to má zvuk jak Hdi a za teplého motoru při vyžších otáčkách už to taky není žádnej luxus.... :D tam se bude muset něco dát, ale nevím jaký univerzál tam napáchat.... Do 406 jsem ho dával taky, ale brzo jsem ho vyndaval protože to i s tím mělo divný zvuk.....:myslim Takže přemýšlím co s tím udělat, aby to bylo bylo trochu kulturní.... :) Za případné rady a postřehy budu rád.....:)

Odesláno
Jo tak to je už docela tragédie.... Mně už to ale docela nebaví, to je pořád něco, když už si člověk myslí že bude jezdit, objeví se zase něco jiného a začíná to znova.... :fnuk
jojo to znam,porad neco noveho.Predchozi majitele na to asi docela kaslali.:(
Odesláno

Většinou lidi opravují jen to co musí a co nejlevněji... na kvalitu provedení a použitých materiálů se se*e..... :( Pak to vypadá jak to vypadá,tváří se to krásně a pak člověk zjistí že je to celý KO....

Odesláno

muj postrech kterej ti sice nepomuze je ten ze jsme koupili komplet vyfuk na 3.0i P607 ve vyprodeji ve fr -komplet s katikama za 590ecek

jestli meli i na 2.2i nevim ta firma uz neni ,ale rikali ze ve fr je na tyto vozy dost lezaku na skladech ,myslim vyfuky

pisu to proto ze na 3.0i je to taky problem a na vyfuku kurevsky zalezi na katikach taky -co se tyce zvuku aby to bylo tichoucke jako nove.... ,stojej me vlasy na hlave kdybych ted mel kupovat nejakej benzin ,vyfuky budou pekne spastene a pritom to luxusni ticho je u 607my ta nejvetsi krasa a investice cca 600e ktera udela z auta temer nove :D ,pokud se jedna o komfort

preju hodne stesti pri ladeni ticha... :D

zlate hdi :myslim

Odesláno

střední + zadní díl mi z německýho pegota vychází na necelých 10.000, u nás by to bylo samozřejmě dražší.... :) Ale i tak to není málo.... Äle za katík chtějí 22.000kč.... :D To bych se radši střelil do nohy, než jim to dát.... :aut

Odesláno

na dálky je motor 2,2 jak vyšitej...toho se neboj,jenom to město to je o něco horší,pokusil jsem jet na spotřebu Kolín-Praha(černý most) no 80-90vyhlídková jízda a vešel jsem se podle PP do 7l (automat jenom upozornuji)....ale jak říkáš chce to asi kat,ikdyž každej říká vykuchat...jak jsme ti psal já nevím co to plní za EURO...v TP mám 3 dle vybavení 4...a když si zajedu do firmy kde mi ho tam šoupnou tak 3 stojí i s prací <4000 a 4 stojí už 8500kč a to je kurna rozdíl...hlavně aby mě to neřvalo takže stále přemýšlím a .... :myslim:D

Odesláno

Já tam ten kat budu muset dát taky.... U 406 mi to nevadilo, ale tady je ten kravál dost nepříjemnej, je to přece jenom tižší auto a hlavně to vypadá strašně blbě, limuzína a když to nastartuju tak lidi civí kde se co .... :D :D :D

Dálky fakt perfekt, ve městě když jezdím do práce a nestačí se to ani ohřát tak jezdím s klidem i za 20-25l/100km... :D Ale je fakt že to mám do práce dva kilometry a samá křižovatka..... Jinak standartní cesta po městě je okolo 10-15l/100km, podle provozu....

Odesláno

a taky,že by to mělo tu spotřebu snížit...no nevím,ale je to prý ověřené ...a jestli to ztratí výkon kvůli katáku,tak mi to je v celku jedno,zas tak razantní nebude a stejně takové auta nejsou na závodní okruhy :aut

Odesláno

No u 406 mi to výkon přidalo, ale tady mi to přijde že to výkon po vyndání ztratilo..... Kdybych nemusel vůbec bych ho nevyndaval.... Tetko bude akorát o moc víc starostí s tím to nějak dát dohromady.... :nevim

Odesláno

Tak zítra jde auto na léčení do servisu, tak jsem zvědav co mi to vyjde .... :D Kámoš tam nemá moc čas, takže se to bude dělat na víckrát, ale vypadá to že se udělá ta spojka, něco s tou zadní nápravou, klepání na přední nápravě, horní ložiska tlumičů, něco udělat s tím výfukem, a spoustu dalších blbin co sem si vymyslel.... :D Takže i s tím že si většinu dílů dodám to vidím na dražší srandu a pokud se budou dělat i ty pružiny a tlumiče (22.000 origo) , tak to bude hodně drahá sranda.... :D

Odesláno

Jo pak ti jí prodám a koupím si jinou kasičku, ale nejdřív tohle opravím.... :D Tak ono by 90% těch věcí co tam je běžnýmu uživateli nevadilo a většina by to ani nepoznala, ale já prostě chci mít auto v co nejlepším stavu a to holt stojí peníze no... :)

Odesláno
Jo pak ti jí prodám a koupím si jinou kasičku, ale nejdřív tohle opravím.... :D Tak ono by 90% těch věcí co tam je běžnýmu uživateli nevadilo a většina by to ani nepoznala, ale já prostě chci mít auto v co nejlepším stavu a to holt stojí peníze no... :)

Taky si myslím, že to bude tím :)

Odesláno

Domanský (Kyje) :myslim Kotouče jsem koupil přes oddieho, ale vysvětlili mi, že to musí jít i s destičkami, který jsem koupil u nich a rovnou to tam hodili.

[upravil dne 14/9/10 od shwaara]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...