Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi,tak jsem se rozhodl že vám představím můj nejnovější přírůstek do rodiny a to mojí 607 .... :) Jedná se o rok 2001 2.2 benzín v hadru a sociální výbavě,respektivě sociální výbava u tohohle auta je zhruba následující : Dvouzonová digitální klima, mlhovky, ESP, ABS, asi 6 pytlů, všechny okna v eletrice, zrcátka vyhřívaná a v eletrice, senzor deště, tempomat, origo rádio clarion s měničem na 6CD a k tomu deset repro, čtyřikrát vyhřívaná sedadla, dálkový centrál, stavitelný volant a zbytek nějak doplním, jak si vzpomenu, je toho celkem dost.... :) Auto jsem zakoupil od člena PC za 121.000kč.....

Pár fotek pro zahřátí....

IMG_2632.jpgIMG_2636.jpgIMG_2639.jpgIMG_2640.jpg

Hned jak jsem si auto přivezl udělal jsem základní servis olej a filtry, to co jsem z toho vyndal nejlépe popíší tyto fotky, na nichž je vidět jak to dopadá, když se včas nemění filtry... :D

P1010255.JPGP1010268.JPGP1010269.JPGP1010270.JPG

Bohužel zbytek auta vypadá jako ty filtry.... :( Bude třeba udělat spojka, celá přední a zadní náprava, vzadu včetně tlumičů.... Pak to snad bude tak nějak +- v klidu, ale jeden nikdy neví jak to bude vypadat až se to rozebere.... :) Jen tak se zeptám nemá li někdo doma tento plastík označený červeným kroužkem.... Jaksi je ulomený a nedrží na místě,rád bych ho někde sehnal a v originále se samozřejmě koupit nedá.... :(

P1010253.jpg

Další fotky a podrobnosti samozřejmě budou následovat, průběžně podle toho jak budu mít chut na tom něco udělat a taky podle toho co nafotím.... :D

[upravil dne 27/9/10 od godzila.01]

[upravil dne 18/11/10 17:30 godzila.01]

[upravil dne 1/12/10 20:18 godzila.01]

[upravil dne 24/12/10 01:03 godzila.01]

[upravil dne 13/1/11 22:17 godzila.01]

[upravil dne 13/1/11 22:27 godzila.01]

[upravil dne 24/4/11 15:17 godzila.01]

[upravil dne 14/6/11 15:28 godzila.01]

[upravil dne 14/8/12 13:54 od godzila.01]

[upravil dne 21/9/12 14:44 od godzila.01]

[upravil dne 9/8/13 14:13 od godzila.01]

Odesláno

asi jste zvyklí na jiný vzduch, jak ten vzduchový,tak klimový (pylový) filtr vypadá u nás stejně a to je měním co rok (při výměně oleje v motoru):(

Odesláno

No já u každýho auta vždycky měním olej a všechny filtry,ale nikdy jsem neměl ani podobně zasratý filtr... :) To snad ani není možný že by se za rok takhle zaneslo... Snad jedině kdyby si s tím jezdil v dole... :D Jako vzducháč to je ještě v klidu,ale ten kabinák, ten tam bude pěkně dlouho... :)

Odesláno

to ako su tie filtre zanesene naozaj zavisi od toho, kde sa to auto pohybuje, kde parkuje (napr. pod stromami) atd.

kludne moze byt podobny stav uz po 10tis KM a to clovek nemusi ani byvat vedla uholnych bani

p.s. praveze ten kabinovy filter sa skorej zanesie ako hocico ine, lebo je viac \"obnazeny\" a pristupny bordelu

[upravil dne 9/8/10 funthomas]

Odesláno

Tak dnes jsem se rozhod koupit nějaké žárovky do předních světel,aby to trochu svítilo,ty současné šidítka to je děs běs a hrůza v jednom,tudíž je nahradí toto,koupil jsem jednu sadu navíc,ale zase nekupte to za tu cenu :D

P1010279.JPG

No a když už jsem byl v dobrém rozmaru utrácení,koupil jsem si hned pár základních věcí na přední nápravu,taktéž za lidovou cenu,takže proč zase ne,škoda že k tomu nepřibalili někoho kdo to namontuje.... :D Zase zbude všechny špinavá práce na mně....

P1010281.JPG

A na závěr bych se chtěl poradit, auto jsem dostal bez jednoho lvíčka na pukličce, ale nelíbí se mi to,v serviceboxu jsem koukal, ale nevím jaký typ pukličky mi na to pásne.... Nemá někdo jednu zbytečnou? Případně neporadí mi někdo, která tam pásne ? :)

P1010283.JPG

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...