Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ten spinec bych nejspis upevnil za pedal aby ho sepl jakmile se pedal seslapne na podlehu, nebyl by upevneny jak je origos primo na pedalu, ale zatim sem resil jestli by to teoreticky fungovalo az pak resit a upresnovat detajli:roker

marcel: myslis foto tlacitka? to bude jeste dlouha cesta, hlavne konecna faze, do ceho to dat aby to vydrzelo tlak a nebylo to prilis velky a pak upevneni.... nejlepsi reseni bude asi pouziti nejakyho koncaku

[upravil dne 16/4/12 18:49 od mirexx]

Odesláno
Ten spinec bych nejspis upevnil za pedal aby ho sepl jakmile se pedal seslapne na podlehu, nebyl by upevneny jak je origos primo na pedalu, ale zatim sem resil jestli by to teoreticky fungovalo az pak resit a upresnovat detajli:roker

Zkoušel jsi někdy jaký odpor to klade? Pokud to totiž nebude klást dostatečný odpor tak to ten omezovač hned vyřadí.

Odesláno

Pocital sem stim ze ho to vyradi pri seslapnuti pedalu na podlahu i bez nutnosti poradne dupnout, asi nebudu spalat na podlahu kdyz to nebude nutny, i ted to delam jen pri predjizdeni a pri te prilezitosti by se omezovac asi vypnout mel, a tuhout pujde doladit

Odesláno

asi tak, nikdy sem omezovac nemel a nikdy sem s nim ani nejel:D:D

ted si reknes se sem loser a ze ani nemam paru do ceho se poustim ale za zkousku nic nedam, kdyz to nepujde a nekde se seknu tak tam bud necham jen odpor nebo kdybych v tom videl nejaky vetsi vyuziti tak bych sehnal ten pedal

Odesláno

No tak úvahu s odporem dost nedoporučuju. Ono těch pár s než se vzpamatuješ a vypneš ho při předíždění dy ti tam vyletí nějakej střelec může být tvejch posledních. To se mi stalo když mi zazlobil ten spínač a děkuji, ale znovu nee :bojim

Sedni k někomu kdo to má, já mám představu jak se to tlačítko dá nahradit aby to tuhé bylo, ale není to tak úplně jednoduchý.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pedál vyndat musíš, protože pochybuju, že bys vypletl kabel od spínače z tý spáry.

Drží ho opravdu 3 matky + jeden konektor na tlačítko a druhý na polohu pedálu. Ven to jde poměrně dobře.

Odesláno

konektory jsem měl již odpojené, jen jsem pak nenašel nic vhodného na povolení matic :D. Tak se ptám než se do toho dám znovu.

Díky všem za info.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak spínač opraven. Přidávám pár fotek snad někomu pomůžou

post-31337-14109624753813_thumb.jpg

Odpálený byl ten spodní rezistor. Horní měl hodnotu 680 ohmů. Třetí rezistor( není vidět) měl hodnotu 820 ohmů.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...