mirexx Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 Ten spinec bych nejspis upevnil za pedal aby ho sepl jakmile se pedal seslapne na podlehu, nebyl by upevneny jak je origos primo na pedalu, ale zatim sem resil jestli by to teoreticky fungovalo az pak resit a upresnovat detajli:roker marcel: myslis foto tlacitka? to bude jeste dlouha cesta, hlavne konecna faze, do ceho to dat aby to vydrzelo tlak a nebylo to prilis velky a pak upevneni.... nejlepsi reseni bude asi pouziti nejakyho koncaku [upravil dne 16/4/12 18:49 od mirexx] Citovat
DERT123 Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 nebolo by jednoduchsie najst nejaky pedal z vrakaca ? ci ? Citovat
mirexx Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 pro me jo, ale kdyz to pujde udelat a nebude to prilis slozity tak by si to moh udelat skoro kazdej a neutracet za novy pedal Citovat
koblih69 Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 Ten spinec bych nejspis upevnil za pedal aby ho sepl jakmile se pedal seslapne na podlehu, nebyl by upevneny jak je origos primo na pedalu, ale zatim sem resil jestli by to teoreticky fungovalo az pak resit a upresnovat detajli:roker Zkoušel jsi někdy jaký odpor to klade? Pokud to totiž nebude klást dostatečný odpor tak to ten omezovač hned vyřadí. Citovat
mirexx Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 Pocital sem stim ze ho to vyradi pri seslapnuti pedalu na podlahu i bez nutnosti poradne dupnout, asi nebudu spalat na podlahu kdyz to nebude nutny, i ted to delam jen pri predjizdeni a pri te prilezitosti by se omezovac asi vypnout mel, a tuhout pujde doladit Citovat
koblih69 Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 Nevím jak moc jsi zvyklý s omezovačem jezdit, ale já ho mám na 2 autech a tohle by mi bylo v podstatě na nic. Citovat
mirexx Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 asi tak, nikdy sem omezovac nemel a nikdy sem s nim ani nejel:D:D ted si reknes se sem loser a ze ani nemam paru do ceho se poustim ale za zkousku nic nedam, kdyz to nepujde a nekde se seknu tak tam bud necham jen odpor nebo kdybych v tom videl nejaky vetsi vyuziti tak bych sehnal ten pedal Citovat
koblih69 Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 No tak úvahu s odporem dost nedoporučuju. Ono těch pár s než se vzpamatuješ a vypneš ho při předíždění dy ti tam vyletí nějakej střelec může být tvejch posledních. To se mi stalo když mi zazlobil ten spínač a děkuji, ale znovu nee Sedni k někomu kdo to má, já mám představu jak se to tlačítko dá nahradit aby to tuhé bylo, ale není to tak úplně jednoduchý. Citovat
mirexx Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 nepocitam ze uz stim budu zitra jezdit a ze poprvni co to soupnu do auta tak to bude na 100% fakat, ale treba si stim radne pohrat Citovat
rodito Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 chtěl bych se zeptat jakým způsobem je ten spínač upevněn k pedálu? Díky moc za info Citovat
koblih69 Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Myslím, že je tam jen zespoda namáčknutej. Citovat
rodito Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 díky, já jen jestli by nešel sundat bez demontáže celého pedálu Citovat
Judes Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Budeš to mať lepšie ak vyberieš ten pedál, držia ho len 4 skrutky a odpojíš dva konektory. Citovat
koblih69 Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Pedál vyndat musíš, protože pochybuju, že bys vypletl kabel od spínače z tý spáry. Drží ho opravdu 3 matky + jeden konektor na tlačítko a druhý na polohu pedálu. Ven to jde poměrně dobře. Citovat
rodito Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 konektory jsem měl již odpojené, jen jsem pak nenašel nic vhodného na povolení matic . Tak se ptám než se do toho dám znovu. Díky všem za info. Citovat
Judes Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Zoberieš gólu s dlhým nástavcom a orech ak sa nemýlim 13. Citovat
rodito Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 jj, jen jsem to obhlížel z dlouhé chvíle na parkovišti před zaměstnáním. Citovat
rodito Odesláno 2. červen 2012 Odesláno 2. červen 2012 Tak spínač opraven. Přidávám pár fotek snad někomu pomůžou Odpálený byl ten spodní rezistor. Horní měl hodnotu 680 ohmů. Třetí rezistor( není vidět) měl hodnotu 820 ohmů. Citovat
rodito Odesláno 2. červen 2012 Odesláno 2. červen 2012 Nový rezistor, použil jsem metalizovaný 5k6, 0,4W, tolerance 1% Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.