robinko9 Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 Ahojte, má tu niekto vôbec Partner Tepee????? Ja som si ho objednal 1.6 HDi 90koní a potreboval by som poradiť aké zabezpečenie doň nainštalovať. Alarm jedno alebo dvojcestný? Aká značka je najlepšie kompatibilná s Peugeotom. A aký imobilizér poraďte značku. A aké bezpečnostné skrutky na kolesá- každý výrobca udáva iné - 12x1,25x27C - 12x1,25x25C nemám o tom ani šajbu a nechce sa mi ich kúpiť vyskúšať a potom vymieňať. Mám kamoša ktorý to riskol a boli trocha dlhšie tak zlikvidoval vnútrajšok kolesa a brzdy. A aké je lepšie zabezpečenie proti opilcom ktorí sa chcú len povoziť páka na volant alebo defend alebo construkt. Díky. Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 nepovidej ze ti prodejce nic nenabidl , v nabidce origo bezpecaky i alarmy peugeot ma , a prodej ci urco maj i nekoho na zamykani zpatecky , zalezi dost na tom jakou mas pojistku a kolik penez Citovat
Guest ty Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 no treba ja mam tepeeho,ale na zabezpeceni kaslu,mam ho pojisteneho:super Citovat
mayo406 Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Daj si tam tajný vypínač a zeder.Žiadny alarm ti auto neochráni. Citovat
t.rozhon Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 já si nechal vypískovat kód na skla, mám tam tajný vypínač a proti čumilům páku na volantě. Citovat
Existujuci Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 Rotvailera na sedadlo spolujazdca. [upravil dne 10/8/10 Existujuci] Citovat
bohumilstejskal Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 ...v prvom rade ZEDER, tajný vypínač a ochrana prednej kapoty pred otvorením ... ... a dobrá poistka. Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 staci pojistka a je klid a uspora penez Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.