Přejít na obsah

robinko9

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Věci klubové

  • Rok výroby
    2010

Profilové informace

  • Město
    Bratislava
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

robinko9's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. robinko9

    Pukanie v palubovke

    Je to pukot elektrického kúrenia ktoré po naštartovaní v zime zahrieva topné teleso okolo ktorého prúdi vzduch vetrania. Toto teleso je pod prúdom a následkom zahrievania sa rozťahuje a to je ten pukot. Tak isto je ho počuť keď sa motor zahreje na 75 stupńov a elektro kúrenie sa automaticky odpojí aby nedošlo k prepáleniu a možnému požiaru nakoľko auto začína kúriť od chladiča. nie je to závada len proste to topné teleso je počuť.
  2. Čaute, ja mám Tepee 1,6 HDI kúpil som ho koncom augusta 2010, do dnes som nabehal 5500 km, prevažne v meste - mám priemernú spotrebu 6,1 litra, a to teraz v zime ráno naštartujem a nechám bežať motor aj 6-8 minút navoľno takže som maxispokojný, boli sme pred vianocami v Poľsku na nákupy a priemerka mi vyšla 5,2 litra, chodievame na ryby a na strelnicu takže auto používam aj v teréne a veľmi dobre sa mi osvedčilo. Dobre prejde aj v ťažšom teréne. Na dlhé trate je ideálne , aj napriek tomu že mám nejaké kilo navyše nemám problém potiahnuť dlhšiu trasu. Brzdy sú postačujúce, no keď je naložené na doraz treba byť opatrnejší. Vnútorná výbava mi vyhovuje. Jediný nedostatok je chýbajúci 6. prevodový stupeň, ktorý by sa dal využiť ny diaľnici, inak som s ním veľmi spokojný. Je to zatiaľ najlepšie auto, aké som mal.
  3. Čauko, ja mám Tepee 3 mesiace nie je to dlho no nabehal som 4500 km auto ide ako hodinky má dobrú akceleráciu na to že je to 1,6 a veľké auto. Spotrebu mám zatiaľ 5,9 l / 100km, a pritom jazdím väčšinu v Bratislave. Celkom dobre sedí aj v zákrutách, brzdy sú super, ale hlavne je pohodlné. Boli sme na nákupoch v Poľsku a cestu domov som spravil na šupu čo je 500 km a vôbec som necítil únavu. Ja som nadmieru spokojný.
  4. Ahojte, a zasa som tu. Blíži sa zima a že vraj aj v Bratislave by malo dosť mrznúť a tak sa chcem spýtať či máte niekto skúsenosti s ADITIVAMI do NAFTY - 1,6 HDI 90 koní, ktorú značku??? Ďakujem Vám.
  5. Ahojte, chcem sa spýtať či niekto vie, ak sa do Partnera Tepee namontuje set parkovacích senzorov - svojpomocne - servisne je to 4 x drahšie, či nebude elektronika štrajkovať, nakoľko prívod jednotky od senzorov sa napája na svetlo cúvacie a teda pri zaradení spiatočky bude väčší odber. Nebude to riadiaca jednotka vyhodnocovať ako chybu ??? alebo nevyrazí poistku ??? Ďakujem poraďte mi prosím nemám peniaze nazvyš aby som ich napchal do servisu.
  6. Ahojte, má tu niekto vôbec Partner Tepee????? Ja som si ho objednal 1.6 HDi 90koní a potreboval by som poradiť aké zabezpečenie doň nainštalovať. Alarm jedno alebo dvojcestný? Aká značka je najlepšie kompatibilná s Peugeotom. A aký imobilizér poraďte značku. A aké bezpečnostné skrutky na kolesá- každý výrobca udáva iné - 12x1,25x27C - 12x1,25x25C nemám o tom ani šajbu a nechce sa mi ich kúpiť vyskúšať a potom vymieňať. Mám kamoša ktorý to riskol a boli trocha dlhšie tak zlikvidoval vnútrajšok kolesa a brzdy. A aké je lepšie zabezpečenie proti opilcom ktorí sa chcú len povoziť páka na volant alebo defend alebo construkt. Díky.
×
×
  • Vytvořit...