ozzy56 Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 osobně se mi 607ma s uvedenou výbavou a čalouněním velice líbí, ale bohužel to není auto pro mne na denní ježdění... ,když se to půl roku neprodalo,tak cena půjde samo dolů, tipuju 300 tisíc, a že cena tak rychle padá--je to prostě zákonitost u francouzských vozů, u těch drahých zváště... [upravil dne 7/8/10 ozzy56] Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 Původně zaslal: paul jane Tahle barevna kombinace je super at si rikaj co chtej jen skoda toho automa tu za me Přesně. Citovat
godzila.01 Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 Přema: Měl jsem to ve služební oktávce,je to už teda delší doba,ale to auto nebylo ani nějak moc staré a ta kůže začala praskat,pak se to začlo teda udržovat nějakýma speciálníma přípravkama a jakž takž to drželo,ale chtělo to docela dost péče.... Látku vezmu vysavačem a neřeším.... Jako mně osobně se v tom i špatně sedí,proto jsem rád že mám 607 v hadru Každýmu se líbí něco jinýho a mně se prostě kůže v autě nelíbí,špatně se mi na tom sedí a myslím si že je u kůže třeba větší péče,aby to nešlo moc do kytak,obzvláště u novějšího auta.... Třebas se pletu s tou údržbou,nechci se hádat ale podle mně se kůže musí patlat něčím aby netvrdla a byla měkká ne ? Citovat
Aluška Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 Máš pravdu, že kůži musíš něčím patlat , ale to je otázka asi 10min. a děláš to tak často, asi jak vysáváš sedačky, takže vůbec žádná hrůza, já to patlu s oblibou . Malé nevýznamné mínus, má kůže, v létě, když se rozpálí, tak si tam pak sednout stojí za to a když lezeš do auta v koženejch kalhotách :D, ale těch výhod je daleko víc, když se ti náhodou něco rozlije, tak to prostě setřeš, sedí se v nich daleko líp než v látkových, vypadaj líp, myslím, že se ani tak rychle neprosedí jako látka. Citovat
godzila.01 Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 Mně teda se v tom líp nesedí.... A jestli to vypadá líp to je otázka vkusu,mně se třebas víc líbí látka.... Citovat
RayBan Odesláno 7. srpen 2010 Autor Odesláno 7. srpen 2010 Nezapomeňte tipovat za kolik se to podle vás prodá ... RayBan Citovat
Berkoff Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 no na todle mit, tak beru hned bez reci, je to nadhera. tipuju ze za 26X pujde do sveta. Citovat
kadaver Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 zvlastne, ze to plnu vybavu a nema xenony--- Citovat
RayBan Odesláno 7. prosinec 2010 Autor Odesláno 7. prosinec 2010 Aktuálně 309.900 Kč, opravuji můj tip na 180.-190.000 Kč. RayBan Citovat
RayBan Odesláno 19. leden 2011 Autor Odesláno 19. leden 2011 Aktuálně 3 měsíce propadlá technická. RayBan Citovat
RayBan Odesláno 2. březen 2011 Autor Odesláno 2. březen 2011 Tak nejspíš prodáno, poslední cena 309.000 Kč. RayBan Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.