Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tipovací soutěž - za kolik se prodá 607 V6, r.v. 2007 ?

Recommended Posts

Odesláno

osobně se mi 607ma s uvedenou výbavou a čalouněním velice líbí, ale bohužel to není auto pro mne na denní ježdění...:myslim ,když se to půl roku neprodalo,tak cena půjde samo dolů, tipuju 300 tisíc, a že cena tak rychle padá--je to prostě zákonitost u francouzských vozů, u těch drahých zváště...:myslim

[upravil dne 7/8/10 ozzy56]

Odesláno

Přema: Měl jsem to ve služební oktávce,je to už teda delší doba,ale to auto nebylo ani nějak moc staré a ta kůže začala praskat,pak se to začlo teda udržovat nějakýma speciálníma přípravkama a jakž takž to drželo,ale chtělo to docela dost péče.... Látku vezmu vysavačem a neřeším.... :)

Jako mně osobně se v tom i špatně sedí,proto jsem rád že mám 607 v hadru :aut

Každýmu se líbí něco jinýho a mně se prostě kůže v autě nelíbí,špatně se mi na tom sedí a myslím si že je u kůže třeba větší péče,aby to nešlo moc do kytak,obzvláště u novějšího auta.... Třebas se pletu s tou údržbou,nechci se hádat ale podle mně se kůže musí patlat něčím aby netvrdla a byla měkká ne ?

Odesláno

Máš pravdu, že kůži musíš něčím patlat :D , ale to je otázka asi 10min. a děláš to tak často, asi jak vysáváš sedačky, takže vůbec žádná hrůza, já to patlu s oblibou :D .

Malé nevýznamné mínus, má kůže, v létě, když se rozpálí, tak si tam pak sednout stojí za to :cool: a když lezeš do auta v koženejch kalhotách :D :D, ale těch výhod je daleko víc, když se ti náhodou něco rozlije, tak to prostě setřeš, sedí se v nich daleko líp než v látkových, vypadaj líp, myslím, že se ani tak rychle neprosedí jako látka.

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...