Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dajú sa niekde kúpiť len klzáky a úchyty na na lamely ktoré zakrývajú panoramatické okno, alebo musím zháňať celý mechanizmus?

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Dneska cestou do práce se mi stala hodně nepříjemná věc. Jel jsem za kamionem a odlítl z něj kamínek a trefil mě přesně do hrany panoramy v mistě napojení na čelní sklo. Bohužel panorama to nevydržela a praskla:grr A samozřejmě mi v tomto počasí začalo téct do auta:fnuk na fotce je znázorněna prasklina, která se mi tam udělala. Víte někdo kolik cca stojí výměna panoramy včetně práce a všeho s tím spojené? Řešil bych to samozřejmě přes havarijku ale ti tak se nějaké investici bohužel vevyhnu...

post-20058-14109616170056_thumb.jpg

Odesláno
Dneska cestou do práce se mi stala hodně nepříjemná věc. Jel jsem za kamionem a odlítl z něj kamínek a trefil mě přesně do hrany panoramy v mistě napojení na čelní sklo. Bohužel panorama to nevydržela a praskla:grr A samozřejmě mi v tomto počasí začalo téct do auta:fnuk na fotce je znázorněna prasklina, která se mi tam udělala. Víte někdo kolik cca stojí výměna panoramy včetně práce a všeho s tím spojené? Řešil bych to samozřejmě přes havarijku ale ti tak se nějaké investici bohužel vevyhnu...

preco cez havarijku? a PZP nemozes? si mal dobehnut ten kamion, stacilo zaznam o nehode spisat a hotovo... takto budes doplacat na okno a navyse prides o bonus. ale teraz je to uz asi jedno...

ine je samozrejme ked si to zistil az doma, tam uz pomoze jedine havarijka :(

este stale sa ti to moze stat \"znova\", potom si ho odchyt ... ale cez havarijku by som to nerobil... skoda bonusu. malus sa na taketo skody nevztahuje a u pzp sa uz tusim ani neuplatnuje. aspon v mojej poistovni.

[upravil dne 18/3/11 12:36 Marcel00]

Odesláno
dajú sa niekde kúpiť len klzáky a úchyty na na lamely ktoré zakrývajú panoramatické okno, alebo musím zháňať celý mechanizmus?

aky mas vlastne problem ked to potrebujes menit ?

Odesláno

přesně jak píšeš, prasklinu jsem zjistil až v práci a ten kamion už nikdy nenajdu.... Samozřejmě spouúčast z mojí havarijky se mi platit nechce, když za to nemůžu.

Zjistil jsem že v Praze u Domnaského by to stálo cca 37263,- tzn že spoluúčast bych měl 3700,- což zase není tak moc ale bonusy by mi sebrali a to nechci...

[upravil dne 22/3/11 08:50 Brizan]

Odesláno

spatna poistovna... okrem toho na takjeto sposobenie skody by sa malusy nemali vztahovat. nejedna sa o umysel alebo nepozornost.

ine je ked niekto do niekoho vrazi, prosim, ale toto nieje skoda ktory sa da ovplyvnit.

Odesláno

odlétnutí kamínku se zabránit nedá a tak by na to pojišťovny měly brát ohled. Přeci to nemůžou brát stejným metrem jako když nedáš někomu přednost a napálíš to do něj:myslim

zkusím to na nějaké pojišťovně zjistit jak se taková situace řeší a jaké důsledky by z toho ta dobrá duše, která mi to vezme na sebe měla.

Odesláno
česká pojišťovna a 10% spoluúčast...

a není tam ještě,že ti zaplatěj až od 10 000kč vejš?

1%je že ti daj od 1000 s 1% spoluučast a 5% je že od 5000kč a 5%spoluučast (to je když škoda bude stát 5100kč tak ti daj 100 a ještě 5% ti vemou )ale možná mě kajvet opraví

[upravil dne 18.3.2011 11:07 John_Ice]

Odesláno
auto jako kráva a kamen trefí přesně na hranu u skla...to je pech :(

přesně tak jediné zranitelné místo a trefí se přesně. To je k nasr.ní. Jo holt achylova pata panoramy.

Odesláno

Brizan: máš SZ.... John_Ice , máš pravdu.. při škodě 37.000 a spoluúčásti 10% - minimálně však 10000,-Kč bude vyplaceno 27.000,-Kč!!!

[upravil dne 18/3/11 11:09 kajvet]

Odesláno
česká pojišťovna a 10% spoluúčast...

a není tam ještě,že ti zaplatěj až od 10 000kč vejš?

1%je že ti daj od 1000 s 1% spoluučast a 5% je že od 5000kč a 5%spoluučast (to je když škoda bude stát 5100kč tak ti daj 100 a ještě 5% ti vemou )ale možná mě kajvet opraví

[upravil dne 18.3.2011 11:07 John_Ice]

Jestli tomu dobře rozumím tak by to mělo být 10% z pojistné události maximálně však 10000,- spoluúčast. Škodu do 10000,- nehradí :myslim

Odesláno
Brizan: máš SZ.... John_Ice , máš pravdu.. při škodě 37.000 a spoluúčásti 10% - minimálně však 10000,-Kč bude vyplaceno 27.000,-Kč!!!

[upravil dne 18/3/11 11:09 kajvet]

Aha :fnuk Tak to je docela raketa za blbej kamínek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...