ThorR Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 Cau, potreboval bych koupit na ebay.co.uk kotouce s deskama, nemate nekdo prosim ucet, pres ktery by se to dalo koupit ? Citovat
oddie Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 V nejhorším jo, ale pokud se najde někdo v sousedství, bude to lepší pro předání. Citovat
Schreek Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 Mám, není problém Ozvi se, něco vymyslíme Citovat
Burisek Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 no když jsem potřeboval já,tak jsem se v tomto obrátil na Toma,co má tu vyšperkovanou 406 coupé,a nebyl problém,velice ochotný a v pohodě,ale já to měl za pár korun,no nevím,ale třeba by proti nebyl.... ,je třeba se zeptat..... ,aneb - líná huba - holé neštěstí Citovat
Y2K Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 ak mas ucet na ebay (ktoromkolvek) mozes nakupovat aj na co.uk, su prepojene... Mohol by som aj ja pomoct, ale to by si mal asi daleko Citovat
kujon106 Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 Účet je. Jestli je to ještě aktuální, tak se ozvi a nějak to pořešíme. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.