Pecyn Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 Ahojte peugeoťáci. Snad by mě někdo dokázal poradit. Radio hraje jenom na cd, nechytí to jedinou stanici. Dělá to aj druhé neoriginal radio. Problém bude asi v anténě. Byl tam přeražený kabel, který jsem napojil pomocí spojky. Není tam nějaký zesilovač - pojistka nepraskla? Už si nevím rady. Za případné podněty mooooc děkuju. Citovat
Pecyn Odesláno 4. srpen 2010 Autor Odesláno 4. srpen 2010 Tak mám nový poznatek. Když hodím proti sobě jenom ten prostřední drát, tak to hraje. Jak spojím dohromady ten opletený obal, přestane to hrát. Není to prodřené ještě někde? Citovat
Ferry Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 nejspis prodreny stineni koaxu na prostredni vodic. Natahl bych asi novej koax a neresil bych, kdyztak origo kabel anteny mam na prodej Citovat
loque Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Ja mám tiež trochu problém s príjmom rádia, či na origo rádiu alebo na vymenenom Alpine Skúšal som rozobrať ten konektor kde je pripojený prút antény, tam sa nachádzal predzosilovač ale jeho funkcia bola nulová, či už s privedeným napájaním alebo bez neho, po odstránení sa kvalita príjmu nijako nezmenila. Skúšal som aj druhý prút antény, bez úspechu. jednoducho keď idem v inom aute je príjem kvalitnejší, u mňa často šum a o stereu si môžem nechať v šuranoch snívať, to sa podarí keď tak až v Nitre. Skúsil by som výmenu koaxu, dal by som tam nejaký kvalitný, potreboval by som poradiť, kadiaľ je natiahnutý ten koax (ako ho dostať von a dať druhý) a či je to 50 Ohm alebo 75 Ohm? Citovat
Ferry Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 stary koax ven bez demontaze palubky a kompletniho rozvodu vzduchotechniky pod ni nedostanes, takze ten tam nech a natahni jen novej nejkratsi cestou k radiu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.