Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte peugeoťáci. Snad by mě někdo dokázal poradit. Radio hraje jenom na cd, nechytí to jedinou stanici. Dělá to aj druhé neoriginal radio. Problém bude asi v anténě. Byl tam přeražený kabel, který jsem napojil pomocí spojky. Není tam nějaký zesilovač - pojistka nepraskla? Už si nevím rady. Za případné podněty mooooc děkuju.:papa

Odesláno

Tak mám nový poznatek. Když hodím proti sobě jenom ten prostřední drát, tak to hraje. Jak spojím dohromady ten opletený obal, přestane to hrát. Není to prodřené ještě někde?:myslim:fnuk

Odesláno

nejspis prodreny stineni koaxu na prostredni vodic. Natahl bych asi novej koax a neresil bych, kdyztak origo kabel anteny mam na prodej

Odesláno

Ja mám tiež trochu problém s príjmom rádia, či na origo rádiu alebo na vymenenom Alpine :( Skúšal som rozobrať ten konektor kde je pripojený prút antény, tam sa nachádzal predzosilovač ale jeho funkcia bola nulová, či už s privedeným napájaním alebo bez neho, po odstránení sa kvalita príjmu nijako nezmenila. Skúšal som aj druhý prút antény, bez úspechu. jednoducho keď idem v inom aute je príjem kvalitnejší, u mňa často šum a o stereu si môžem nechať v šuranoch snívať, to sa podarí keď tak až v Nitre. Skúsil by som výmenu koaxu, dal by som tam nejaký kvalitný, potreboval by som poradiť, kadiaľ je natiahnutý ten koax (ako ho dostať von a dať druhý) a či je to 50 Ohm alebo 75 Ohm?

Odesláno

stary koax ven bez demontaze palubky a kompletniho rozvodu vzduchotechniky pod ni nedostanes, takze ten tam nech a natahni jen novej nejkratsi cestou k radiu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...