Jirka 807 Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 tak sem přijel a začalo mi to klepat od motoru dost mě viděsil celej tejden sem stim nejezdil jelikož mechanik co se mi stará o auto byl na dovolený dneska přišel poslech došel si pro naslouchátko nejdřív mě postrašil že to bude ventil nebo hydroštel ,ale když došel s naslouchátkem tak zjistil že mam utrženou řemenici stalo se to už někomu ? prej to bude asi za tři litry už bych moh jezdit bez poruch. Citovat
Radek 306 Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 známá závada, ale než se řemenice utrhne, začne házet a je slyšet takovej divnej zvuk z motoru, sis tam už musel pěstovat nějakou dobu, většinou má životnost kolem 120tis, dá se i zavařit, ale to se nedoporučuje, ta guma tam má svuj význam Citovat
Jirka 807 Odesláno 2. srpen 2010 Autor Odesláno 2. srpen 2010 já bych to ani zavařit nechtěl radši za to dám ty 3 litry ale aspoň to zase bude vcajku , takový nějaký náhrady už nechci mam skušenost ještě když sem měl Forda daly mi tam brzdový destičky nějakej lacinej aušus a za 3 měsíce sem dával origo sjetý na plech. Citovat
Gymor Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Tenhle víkend jsem řešil stejný problém. Existujou levnější varianty, myslím pořízení neoriginální řemenice. Dá se sehnat okolo cca. 1700,- Kč, ale taky vím, že zrovna tahle levnější varianta vydržela okolo 40.000 km. Možná to byl zrovna nepovedný kus, ale já když jsem to odbjednával, tak jsem radši pořídil origo. Jenže k tomu je samozeřejmě nová kladka a řemen. Takže mě to vyšlo : řemenice 3510, kladka 1998 a řemen 733. S prací jsem tam nechal 6500 a to mi to dělal známý. No ale už je to zase tichošlápek. Citovat
Jirka 807 Odesláno 3. srpen 2010 Autor Odesláno 3. srpen 2010 tak tos mě moc nepotěšil co já už do toho auta nalil no hrůza . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.