Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak sem přijel a začalo mi to klepat od motoru dost mě viděsil celej tejden sem stim nejezdil jelikož mechanik co se mi stará o auto byl na dovolený dneska přišel poslech došel si pro naslouchátko nejdřív mě postrašil že to bude ventil nebo hydroštel ,ale když došel s naslouchátkem tak zjistil že mam utrženou řemenici stalo se to už někomu ? prej to bude asi za tři litry už bych moh jezdit bez poruch.:bacha

Odesláno

známá závada, ale než se řemenice utrhne, začne házet a je slyšet takovej divnej zvuk z motoru, sis tam už musel pěstovat nějakou dobu, většinou má životnost kolem 120tis, dá se i zavařit, ale to se nedoporučuje, ta guma tam má svuj význam

Odesláno

já bych to ani zavařit nechtěl radši za to dám ty 3 litry ale aspoň to zase bude vcajku , takový nějaký náhrady už nechci mam skušenost ještě když sem měl Forda daly mi tam brzdový destičky nějakej lacinej aušus a za 3 měsíce sem dával origo sjetý na plech.

Odesláno

Tenhle víkend jsem řešil stejný problém. Existujou levnější varianty, myslím pořízení neoriginální řemenice. Dá se sehnat okolo cca. 1700,- Kč, ale taky vím, že zrovna tahle levnější varianta vydržela okolo 40.000 km. Možná to byl zrovna nepovedný kus, ale já když jsem to odbjednával, tak jsem radši pořídil origo. Jenže k tomu je samozeřejmě nová kladka a řemen. Takže mě to vyšlo : řemenice 3510, kladka 1998 a řemen 733. S prací jsem tam nechal 6500 a to mi to dělal známý. No ale už je to zase tichošlápek.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...