třídvířko Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Ahoj.Mám takovej dotaz.Mám v autě 6 sedaček,tři řady po dvou,je to prej z důvodu,a asi to tak je,že mám na sedačkách područky a do do druhé řady by se vedle sebe 3 sedačky nevešli.Ale jde mi jen o to,jestli jsou,nebo nejsou pod koberečkem schovaný ty drážky na tu prostřední sedačku?Sice to jako nepotřebuju,ale jen pro zjímavost.Jinak je to otipovaný na 7 míst...Coš asi značí,že bych mohl dokoupit do třetí řady lvici.Tak dík za odpovědi.... Citovat
Kadliky Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Ahoj asi máš lepší sedačky s područkami, já mám v TP 8 míst. V autě sedaček 2+3+2. Dozadu jde opravdu jen lavice. Máš co okukovat, nafotit a vyvěsit fotky Hodně spokojených km Citovat
bajza206 SW Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 S těma sedačkama to moc nechápu já mam C8 r.v2005 a mam v TP napsáno sedadel 5/7 a ségra má 807 stejnej rok stejná výbava a v TP má 5/8 :myslim:myslim Citovat
Sagic Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Asi záleží jak to kterej ouřada zapíše:bacha Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 to mas edici pullman , dalsi kolejjnice tam nejsou a prostredni sedacky jsou blize k sobe kvuli vetsimu komfordu cestujicich Citovat
MotoMoto Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Nevýhoda této značky oproti jiným. URenaultu a asi i u jiných jsou tam kolejnice pro všechny možné kombinace. Škoda. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.