kuba.p. Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Zdravim. Objevil se mi nápis \"ABS fauled\" a rozsvítila se kontrolka ABS. Mohl by mi někdo poradit co by s tim mohlo být? Jestli s tím někdo má zkušenost? Jestli se jedná jen o prkotinu nebo o finančně nákladný problém. Děkuji za rady. Mám 406 2,0 HDI, 80 kW, r.v. 2002 Citovat
ozzy56 Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 sjeď na diag., bude to asi čidlo kola,nebo něco víc Citovat
mmmb Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Sundej kola podívejse jestli nemáš předřený drátek od pneumatiky. Citovat
ozzy56 Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 v každém kole je čidlo ABS a vede k němu káblím--podívej se,zda není přerušený--uhnitý většinou přímo u čidla u zad. kol je jen ten jeden káblík k čidlu, u předních kol je ještě káblík k brzd. deskám--to rozeznáš... Citovat
kuba.p. Odesláno 2. srpen 2010 Autor Odesláno 2. srpen 2010 Jo jo, díky. Teď jsem jel na nákup a po chvíli kontrolka zhasla a už se nerozsvítila. Napadlo mě, jestli by to nemohlo mít souvislost s deštěm, ketrý mě zastihl když jsem jel z práce a při kterém se to rozsvítilo... Citovat
straki007 Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Presne tak. VELKE BACHA. Zajed do origo servisu(radeji opravdu orig)a at se ti podivaji do pocitace ABS.Mozna tam budes mit taky svolavacku na ABS. A cim driv !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.