vendelinek Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 No,tak to budu muset taky vyrazit,jak už začínaji vylízat,tak bych moh tady taky něco najít,miluju houby:D:potlesk Když todleto tady ukážu mamině,tak do dvou dnů sme v lese:D Citovat
urdemala Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 jo, těch hořčáků jsou vždycky plný lesy a ani červi to nežerou :-) Citovat
Michel Cuisseau Odesláno 4. srpen 2010 Autor Odesláno 4. srpen 2010 Hořčáci na tý hromádce nakonec žádný nebyli, zato těch červů bylo docela dost.. ale i tak zbylo na slušnou smaženici a řízečky Citovat
jofo Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 chlapci nedrazdite s hubami. je mi do placu ked to vidim a tu mozem zbierat akurat sampiony a aj to na mna iri kukaju ci mi nehrabe . sak to su jedovate huby. No co tu neni v igelite zabalene tak to neni dobre. Citovat
vendelinek Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 Jj,to už sem někde slyšel, asi od drahý sestřičky ,ta tam taky někde bydlí Citovat
pinc Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 Zdarec,tak dneska jsme byli v lese asi 3 hodiny a našli jsme toho opravdu hodně.Asi 40 praváků,25 suchohřibů a babky ty jsme tam už nechávali. Citovat
jofo Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 Krasa. Preventivne toto vlakno nebudem navstevovat. Citovat
punkac Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 pro Jofa: Musíš to ty zrzavý hlavičky naučit! Někde jsem četl, že houbaři jsou snad jen Čechoslováci, Poláci, Ukrajinci s Rusákama. A pak všude ty co sbíraj lysohlávky Citovat
jofo Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 No zas som tu nechtiac klikol. No tych to tazko naucis, ale s tymi ostatnymi narodnostiami mas pravdu. |najhorsi su tu rusaci. Ti su ako kobylky. Minule som bol tu na jednom kopci a nasiel som tam krasne cucoriedky. Tak som par nazbieral. Dole ma videla jedna partia rusakov a to ste mali vidiet. Uz aj bezali hore. Na dalsi den ze idem este co to nazbierat a uz som len videl kopec obsiaty rusakmi. Nezostalo po nich nic, len borde, plechovky od piva,.... To iste na rybach. Ked sa mi podari chytit par makrel a rusaci to vidia tak uz su pri tebe a nadrzovku ma vytlacaju z miesta. Su sprosty, lebo ta makrela migruje neuveritelnou rychlostou a za dve minutky je na pol kilometra prec. tak ja sa presuniem a tak to ide dokola. Nemam ich rad, a hlavne preto ze nechavaju po sebe neuveritelny bordel a tie ich nalupane tekvicove, alebo slnecnicove semienka. Ti toho dokazu zozrat na tony. Horsie ako papagaje. Citovat
vendelinek Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Tak jsme dneska vyrazili s kočárkem do lesa na houby:D,byl to teda úlet,to je pěkná rozcvička po ránu na ruce a v lese ,ale zvládli jsme to,i nějaký ty hubky se našly:D,asi tak za +- hodku docela slušný,ne? dvě igelitky (tašky došly) a jeden kyblík:D a o todle sem zakopnul při zpáteční cestě http://img59.imageshack.us/img59/9688/25082010.jpg http://img842.imageshack.us/img842/9278/25082010001y.jpg Citovat
peugeot09 Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 To je slabej odvárek toho, co jsem našel o víkendu v Českým krasu. Byl jsem si tam zařádit se šoukárem a při té příležitosti jsem se došel podívat do lesa (původně jsem tam šel kvůli borůvkám, ale moc jsem jich tam nenašel). Košík nebyl po ruce, tak aspoň plnej baťoh a jedna igelitka TESCO velikosti musela stačit. Nejůžasnější je, že jsem drtivou většinu houbiček našel hned u lesní cesty. Takže kdo rád houbaří, můžete s klidem vyrazit do okolí Karlštejna, litovat určitě nebudete. Citovat
jirka307 Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 dneska poprvé co chodím na houby nalezen šiškovec černý: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.