Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No,tak to budu muset taky vyrazit,jak už začínaji vylízat,tak bych moh tady taky něco najít,miluju houby:D:potlesk

Když todleto tady ukážu mamině,tak do dvou dnů sme v lese:D

Odesláno

chlapci nedrazdite s hubami. je mi do placu ked to vidim a tu mozem zbierat akurat sampiony a aj to na mna iri kukaju ci mi nehrabe . sak to su jedovate huby. No co tu neni v igelite zabalene tak to neni dobre.

Odesláno

Zdarec,tak dneska jsme byli v lese asi 3 hodiny a našli jsme toho opravdu hodně.Asi 40 praváků,25 suchohřibů a babky ty jsme tam už nechávali.

Odesláno

pro Jofa: Musíš to ty zrzavý hlavičky naučit! Někde jsem četl, že houbaři jsou snad jen Čechoslováci, Poláci, Ukrajinci s Rusákama.

A pak všude ty co sbíraj lysohlávky

Odesláno

No zas som tu nechtiac klikol.

No tych to tazko naucis, ale s tymi ostatnymi narodnostiami mas pravdu. |najhorsi su tu rusaci. Ti su ako kobylky.

Minule som bol tu na jednom kopci a nasiel som tam krasne cucoriedky. Tak som par nazbieral. Dole ma videla jedna partia rusakov a to ste mali vidiet. Uz aj bezali hore. Na dalsi den ze idem este co to nazbierat a uz som len videl kopec obsiaty rusakmi. Nezostalo po nich nic, len borde, plechovky od piva,....

To iste na rybach. Ked sa mi podari chytit par makrel a rusaci to vidia tak uz su pri tebe a nadrzovku ma vytlacaju z miesta. Su sprosty, lebo ta makrela migruje neuveritelnou rychlostou a za dve minutky je na pol kilometra prec. tak ja sa presuniem a tak to ide dokola. Nemam ich rad, a hlavne preto ze nechavaju po sebe neuveritelny bordel a tie ich nalupane tekvicove, alebo slnecnicove semienka. Ti toho dokazu zozrat na tony. Horsie ako papagaje.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsme dneska vyrazili s kočárkem do lesa na houby:D,byl to teda úlet,to je pěkná rozcvička po ránu na ruce a v lese :D,ale zvládli jsme to,i nějaký ty hubky se našly:D,asi tak za +- hodku docela slušný,ne?:myslim

25082010002.jpg25082010004.jpg25082010003.jpg

dvě igelitky (tašky došly) a jeden kyblík:D

a o todle sem zakopnul při zpáteční cestě

http://img59.imageshack.us/img59/9688/25082010.jpg

http://img842.imageshack.us/img842/9278/25082010001y.jpg

Odesláno

To je slabej odvárek toho, co jsem našel o víkendu v Českým krasu. Byl jsem si tam zařádit se šoukárem a při té příležitosti jsem se došel podívat do lesa (původně jsem tam šel kvůli borůvkám, ale moc jsem jich tam nenašel). Košík nebyl po ruce, tak aspoň plnej baťoh a jedna igelitka TESCO velikosti musela stačit. Nejůžasnější je, že jsem drtivou většinu houbiček našel hned u lesní cesty. Takže kdo rád houbaří, můžete s klidem vyrazit do okolí Karlštejna, litovat určitě nebudete. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...