Michel Cuisseau Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Rostou! Tak jsme dneska vyvenčili pažoutka do křivoklátských lesů s jediným cílem - sehnat pár hub na večerní smaženici.. a zadařilo se, právě si pochutnáváme.. I když ze začátku to vypadalo, že nicmoc, tak jsme nakonec košík přinesli.. snad to bude všechno jedlý . A jaké jsou vaše úlovky, už jste byli letos na houbách? [upravil dne 1/8/10 Michel Cuisseau] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Ještě jsem nebyl, ale pokud chceš davat fotky tak je dej teď, protože jinak nebudeme vědět po čem je ta otrava kdyby to nebylo jedlý Citovat
Michel Cuisseau Odesláno 1. srpen 2010 Autor Odesláno 1. srpen 2010 Nějak se mi to nedaří vložit, asi moc velký, za chvilku tam jsou [upravil dne 1/8/10 Michel Cuisseau] Citovat
georgegg Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 tak to budu muset taky zajít kouknou do lesa:super Citovat
peugeot09 Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Jé ty jsou pěkný. Kde jsi na těch houbách byl, můžeš prozradit trochu konkrétněji? Citovat
olda Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 zdá se mi to,nebo tam máš satany?Ty s tím bílým spodkem,koštni,jestli nejsou hořký. Citovat
Michel Cuisseau Odesláno 1. srpen 2010 Autor Odesláno 1. srpen 2010 2peugeot09: auto jsem nechal v Kublově, pak jsme vyrazili do blízkých lesů, hodim přibližnou mapku.. 2olda: satany to snad nebyly , chutnal jsem je zasyrova a hořký nebyly.. ve smaženici taky good, takže uvidíme ráno Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Ty tam maš taky satana. Žadnej tam není a kdby byl tak neni vespod bílej ale červenej, bilej je tak leda žlučák Citovat
Michel Cuisseau Odesláno 1. srpen 2010 Autor Odesláno 1. srpen 2010 Přikládám ještě přibližnou mapku, ta lokalita byla spíš náhoda, dostali jsme tip na Kublov, okolo je lesů spousty, zkusili jsme tento a vyšlo to Citovat
olda Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Loni jsem sebral houby,byli vespod bílí,bramboračka pak byla hořká jak prase,takže projela tobogánem.Proto se ptám,ty houby vypadaly stejně Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Tak to byl žlučák - http://www.biolib.cz/cz/taxon/id60138/ Citovat
olda Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Jo,to je přesně on,takže pachatel odhalen,tohle už nesbírat. Citovat
Michel Cuisseau Odesláno 1. srpen 2010 Autor Odesláno 1. srpen 2010 Přesně u těchhle kousků jsem si nebyl jist - tlustá světlá noha, ale chuťově byly v poho, takže šly na pánev:super Citovat
Haryk Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 to mojí polovičce nemohu ani ukázat -musel bych do lesa Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Původně zaslal: olda Jo,to je přesně on,takže pachatel odhalen,tohle už nesbírat. Poznaš ho, bývá moc krásný, právě kvuli hořkosti nebývá okousaný, a spodek je takový naružovělý. Michel Cuisseau: No nebýt si jistý hřibem to bych teda asi houby nesbiral To co tam maš je Hřib Smrkový, nebo Dubový, ted to nepoznam, musel bych ho vidět naživo, ale myslim že je to smrkový [upravil dne 1/8/10 Radek Hurvajz] Citovat
Michel Cuisseau Odesláno 1. srpen 2010 Autor Odesláno 1. srpen 2010 Byla tam spousta listnatých lesů, odhadovali jsme to na ty hřiby dubový.. problém byl, že jsme na houbách nebyli několik let, takže nakonec jsem to radši konzultoval s internetem;) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Dubák ma hlavu sametovou a smrkáč ji má lesklou;) Citovat
dolly1010 Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 U nás v orlických horách ani ťuk. \"Jasný\" místa jsou prázdný...tenhle rok bída. Jinak, Michel Cuisseauf jednoduchá a efektní úprava fotek Mě si houbama nekoupíš Citovat
punkac Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 já byl v lesích okolo Lhenic v JČ a našel jsem kupodivu jen lišky, už jsou všecky usušený, ale jinak nic. Je to divný, normálně nacházím hříbky, babky, klouzky a křemenáče moc hezká stránka na houby je tu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.