Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rostou!

Tak jsme dneska vyvenčili pažoutka do křivoklátských lesů s jediným cílem - sehnat pár hub na večerní smaženici.. ;) a zadařilo se, právě si pochutnáváme.. :super I když ze začátku to vypadalo, že nicmoc, tak jsme nakonec košík přinesli.. snad to bude všechno jedlý :D.

A jaké jsou vaše úlovky, už jste byli letos na houbách? :papa

[upravil dne 1/8/10 Michel Cuisseau]

Odesláno

2peugeot09: auto jsem nechal v Kublově, pak jsme vyrazili do blízkých lesů, hodim přibližnou mapku..

2olda: satany to snad nebyly :myslim:super, chutnal jsem je zasyrova a hořký nebyly.. ve smaženici taky good, takže uvidíme ráno ;)

Odesláno

Loni jsem sebral houby,byli vespod bílí,bramboračka pak byla hořká jak prase,takže projela tobogánem.Proto se ptám,ty houby vypadaly stejně:myslim

Odesláno
Původně zaslal: olda

Jo,to je přesně on,takže pachatel odhalen,tohle už nesbírat.

Poznaš ho, bývá moc krásný, právě kvuli hořkosti nebývá okousaný, a spodek je takový naružovělý.

Michel Cuisseau: No nebýt si jistý hřibem to bych teda asi houby nesbiral

To co tam maš je Hřib Smrkový, nebo Dubový, ted to nepoznam, musel bych ho vidět naživo, ale myslim že je to smrkový

[upravil dne 1/8/10 Radek Hurvajz]

Odesláno

U nás v orlických horách ani ťuk. \"Jasný\" místa jsou prázdný...tenhle rok bída.

Jinak, Michel Cuisseauf jednoduchá a efektní úprava fotek :super Mě si houbama nekoupíš :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...