Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

nemáte někdo odkaz na firmu, která by udělala potahy na 308, nebo na míru?. Ale nechci žádný \"shitky\", aby to opravdu bylo trochu na úrovni. Zkrátka aby to nepelichalo, nedržely se na tom vlasy a neshrnovalo se to. Možná si ťukáte na čelo, ale jednou jsem dostal podobný na vánoce a už nikdy více. Samozřejmě s otvory na airbagy. Předem díky.

Odesláno

Ceny mohu poslat hned:

0 skupina : 3312,- ck DECENT BLACK 10,11,DECENT RED ,06,08,DECENT CAMEL ,06,BAMBO ANTRACIT 03,PIANO BLACK 08,

1 skupina : 4032-, ck CLASSIC COLLECTION S AUTOTEXTIL OKRAJOM BLACK, FASHION, FASHION NIMBUS

1A skupina : 4896,- ck CLASSIC COLLECTION S AUTOTEXTIL OKRAJOM ANTRACIT, CAMEL, ACHAT, NIMBUS

2 skupina : 5184,- ck RS DESIGN COLLECTION S AUTOTEXTIL OKRAJOM BLACK, FASHION, FASHION NIMBUS ( AJ SUPERB ANTRACIT , SUPERB BLUE )

2A skupina : 5616,- ck RS DESIGN COLLECTION S AUTOTEXTIL OKRAJOM ANTRACIT, NIMBUS, ACHAT, CAMEL ( AJ SUPERB ANTRACIT, SUPERB BLUE )

3 skupina : 8064,- ck CLASSIC COLLECTION S LEATHER LOOK OKRAJOM

4 skupina : 8928,- ck RS DESIGN COLLECTION S LEATHER LOOK OKRAJOM

5 skupina : 9504,- ck DYNAMIC COLLECTION

6 skupina : 12096,- ck ALCANTARA PERFO S LEATHER LOOK OKRAJOM

7 skupina : 13392,- ck ALCANTARA IL S LEATHER LOOK OKRAJOM

ceny sú uvádzané s DPH pre 5 miestne vozidlá

Odesláno

ak niekto montoval potahy z madu na 308,museli ste vyberat predne sedacky?

kolko je s tym roboty?

aky by mal byt postup pri ich montazi?

kde by som nasiel nieco ako publikaciu jak na to, na p308?

Odesláno

- Temer každé poťahy sa dajú kvalitne namontovať iba po demontáži sedačiek. Pri týchto z MAD-u to platí dvojnásob.

- Na prvý raz to bude asi trvať dlkšie ale do WV Polo som ich dával asi hodinu no napríklad Audi A6 dve hodiny makačky.

- Demontovať sedačky, natiahnuť poťahy, dobre napnúť, pripevniť aby nezavadzali posuvným častiam a sedačky dať späť. Dierky na opierku sa robia až keď je jasné ako bude poťah sedieť. Nezabudni dávať bacha na znečistenie lebo kolajničky sedačky sú mastné.

Odesláno

Taky se mi ty potahy líbí i když cena trochu vyšší a tak by mě zajímalo jestli taky tak pěkně sedí na sedadlech jako je tomu na fotkách.

Doufám, že nám matii poreferuje a případně dodá i nějaké fotky.

• O 3 týdny později...
Odesláno

matii se nám nějak neozývá a tak bych uvítal kdyby mohly ti co tyto potahy mají sem hodit nějaké fotky. Hlavně mě zajímá jestli opravdu tak přesně kopírují tvar sedadla, hlavně v oblasti kde se sedá a sedadlo je zde dost tvarované.

Taky mám dodaz na to jak udržovat kožené potahy čisté, čím je čistíte? Zatím mám vybranou svetlejší barvu potahů a trochu se bojím, že budou za chvíli ušpiněné a nepůjdou očistit.

hudy můžeš sem dát nějaké fotky sedadel od kamarádů. DÍKY

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...