Stráňa Odesláno 26. leden 2011 Autor Odesláno 26. leden 2011 tak máme nastříkáno na černo a dorazila sada na renovaci světel od Carexu Uploaded with ImageShack.us Citovat
Dopiťák Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 pěkná prácička:super taky je budu lakovat ale ještě nevím jestli mat nebo lesk.. Citovat
MilanF1 Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Máš to pěkný Stáňo, já bych si na to netroufnul Citovat
oni Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 pěkná prácička:super taky je budu lakovat ale ještě nevím jestli mat nebo lesk.. urcite mat. ta leskla by byla takova poutova a skla to mu daj lesk.. Citovat
Stráňa Odesláno 27. leden 2011 Autor Odesláno 27. leden 2011 taky jsem se nemoch rozhodnout,ale určo matná jak píše oni lesk tomu pak dodá sklo no vlastně plast který se ted snažim vyleštit, zatim se moc nedaří Citovat
Nos Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 No vypadá to luxusně. Už,aby to bylo na káře. Citovat
Stráňa Odesláno 31. leden 2011 Autor Odesláno 31. leden 2011 tak konečně jsem složil světla, podruhý bych se do toho snad ani nepouštěl, ale nakonec se to povedlo, na fotce se odráží blesk-na živo to je mnohem lepší Uploaded with ImageShack.us Citovat
ferrari Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 Fuuuu, krásna strieborná 306ka! :mrk:mrk Moje postrehy: - tá výmena zádných svetiel za origo dosť pomohla, zozadu to teraz vyzerá krásne - v jednoduchosti je krása:cool: - sedačky sú excelentné! - to máš menený celý výfuk? či iba koncák? nevieš, pasovalo by to na 1,4? - to lízatko by som skúsil jednoduchšie z Megana - mne sa osobne nepáči tá lakťová opierka, ani tá príliš vybielená palubovka...osobne by som dal nabielo iba centrálny panel a možno výduchy na krajoch...nič viac...volant tiež iný...inak ale KRÁSA!!! - ak ten interiér kufra je krásny...a ten vankúšik Peugeot a box na náradie :mrk:mrk SUPER PS - páni, aj ja pokukujem po tom začiernení predných svetile...ale, neznižuje to svietivosť? Citovat
ferrari Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 PS - ako to vyzerá s tými bielymi podblatníkmi? daj fotku, please... A tiež - ako s tým čiernym lízom? Citovat
Mizlerek007 Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 mě to svítivost nesnížilo... a dokonce me to u mejch DEPO přestalo tolik házet prasátka do stran Citovat
Stráňa Odesláno 31. leden 2011 Autor Odesláno 31. leden 2011 výfuk by ti měl pasovat já k němu ještě kupoval novej středovej tlumič a zvuk to má přesně co jsem si představoval, na volnoběch si to pěkně bublá a když to vytáhneš tak to je pak paráda fotky dodám,ale vše až se oteplí co se týče světel, co jsem se dočet tak na svítivost by to nemělo mít vůbec vliv a díky za pochvalu;) Citovat
Stráňa Odesláno 3. únor 2011 Autor Odesláno 3. únor 2011 po 5 měsících jsem se dočkal a včera jsem si vyzved novou samolepku do kufru (prům. 40 cm) .......většině to nic neříká, je to jen tak pro mě - taková srdeční záležitost:cool: Uploaded with ImageShack.us Citovat
Stráňa Odesláno 5. únor 2011 Autor Odesláno 5. únor 2011 tak to tušíš blbě, nevim co to tady píšeš za sračky:P Citovat
luka710 Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 To Stráňa: Máš moc hezky vymazlenou 306 ,. Prosimtě,taky jsem si koupil ty chromový rámečky na budíky,zajímalo by mě jak si rozdělal ty budíky,taky horkovzdušnou pistolí nebo do trouby :).? Citovat
Andreww Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 Pokud si to dobře pamatuju, tak to sklo budíků je jen nějak na zobáčky Ale horkovzduška nebo něco určitě potřeba není. [upravil dne 9/2/11 08:20 Andreww] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.