Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
pěkná prácička:super taky je budu lakovat ale ještě nevím jestli mat nebo lesk..

urcite mat. ta leskla by byla takova poutova a skla to mu daj lesk..

Odesláno

taky jsem se nemoch rozhodnout,ale určo matná jak píše oni lesk tomu pak dodá sklo no vlastně plast který se ted snažim vyleštit, zatim se moc nedaří:bacha

Odesláno

Fuuuu, krásna strieborná 306ka! :mrk:mrk:mrk

Moje postrehy:

- tá výmena zádných svetiel za origo dosť pomohla, zozadu to teraz vyzerá krásne - v jednoduchosti je krása:cool:

- sedačky sú excelentné!

- to máš menený celý výfuk? či iba koncák? nevieš, pasovalo by to na 1,4?

- to lízatko by som skúsil jednoduchšie z Megana

- mne sa osobne nepáči tá lakťová opierka, ani tá príliš vybielená palubovka...osobne by som dal nabielo iba centrálny panel a možno výduchy na krajoch...nič viac...volant tiež iný...inak ale KRÁSA!!!

- ak ten interiér kufra je krásny...a ten vankúšik Peugeot a box na náradie :mrk:mrk:mrk SUPER

PS - páni, aj ja pokukujem po tom začiernení predných svetile...ale, neznižuje to svietivosť?

Odesláno

výfuk by ti měl pasovat já k němu ještě kupoval novej středovej tlumič a zvuk to má přesně co jsem si představoval, na volnoběch si to pěkně bublá a když to vytáhneš tak to je pak paráda

fotky dodám,ale vše až se oteplí

co se týče světel, co jsem se dočet tak na svítivost by to nemělo mít vůbec vliv

a díky za pochvalu;)

Odesláno

po 5 měsících jsem se dočkal a včera jsem si vyzved novou samolepku do kufru (prům. 40 cm) .......většině to nic neříká, je to jen tak pro mě - taková srdeční záležitost:cool:

sl279486.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Odesláno

To Stráňa: Máš moc hezky vymazlenou 306 :),:mrk. Prosimtě,taky jsem si koupil ty chromový rámečky na budíky,zajímalo by mě jak si rozdělal ty budíky,taky horkovzdušnou pistolí nebo do trouby :D:).?

Odesláno

Pokud si to dobře pamatuju, tak to sklo budíků je jen nějak na zobáčky :myslim Ale horkovzduška nebo něco určitě potřeba není.

[upravil dne 9/2/11 08:20 Andreww]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...