wooody Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 jj ten mám já a luxus, ale vyndej předem tu malou pružinku, akorád tam překáží :-) Citovat
Stráňa Odesláno 31. říjen 2010 Autor Odesláno 31. říjen 2010 tak do takovýho extrému nepudu:) i když to vypadá luxusně.....hele ty by si mi moch poradit, vůbec si zatim nevim se zadkem, jak to je s tou torzkou, jsem schopnej to udělat doma, nebo s tim musim do servisu? a ty zadní tlumiče jsou kratší nebo jako origo? Citovat
wooody Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 zadní tlumiče jsou stejně dlouhý, musí se rozebrat celá torzka, vyndat vnitřek a přenastavit, tim to i změkne a jak tam dáš tvrdší tlumiče tak to bude jako origo :-) já byl u pana hejdy v litoměřicích Citovat
Stráňa Odesláno 31. říjen 2010 Autor Odesláno 31. říjen 2010 ok díky:super, tak k panu Hejdovi to mám trochu z ruky, ale nějak se s tim porvu.... Citovat
Sion Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Moc pěkná \"třistašestka\" je vidět že je to tvá láska a pěkně se o ni staráš. Lízátko bych nechal v barvě auta, když už máš všechny ostatní plasty taky v laku. A dotaz na folie. jak se ti podařilo mít atest na přední okna? Mě příjdou dost černý a jestli se nepletu, vpředu může být max 25% ztmavení. Citovat
Stráňa Odesláno 2. listopad 2010 Autor Odesláno 2. listopad 2010 Díky moc, láska to je:D V předu mám právě těch 25% zatmavení + 5% myslim byly okna zatmavený z výroby. To, že je to tmavší udělal foták. Jinak firma je z Pardubic a dělaj to bez demontáže oken,kdybys chtěl, když tak pošlu kontakt. Citovat
Sion Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Jo to by jsi byl hodnej s tim kontaktem, pokud s nima mas dobre zkusenosti. taky jsem o nich premyslel a samozrejme aby to bylo legalni. Do pardubic to nemam daleko. Delaji to na počkani? Citovat
Stráňa Odesláno 2. listopad 2010 Autor Odesláno 2. listopad 2010 tady najdeš kontakty a info http://www.aluramecky.cz/ , já sem byl spokojenej, na stránkách maj,že dělají na počkání, já byl ale objednanej, za příplatek lepí i clonítko s atestem na přední sklo Citovat
Sion Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Paráda vypada to slušne. příští rok bych to mohl nechat udělat. Díky Citovat
Stráňa Odesláno 13. listopad 2010 Autor Odesláno 13. listopad 2010 pěkné listopadové počasí mě přinutilo pustit se ještě do sedaček i když to bylo v plánu až na jaře, byla to pakárna,ale podařilo se....na vrakáči jsem sehnal pojezdy z 309ky, upravili se, přivařili nějaký držáky a sedačky jsou v autě, mám z nich fakt radost:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citovat
Stráňa Odesláno 13. listopad 2010 Autor Odesláno 13. listopad 2010 přes zimu ještě tapecy ve dveřích na černo a s interiérem zatim:D končim....kdyby ste někdo o nějakých věděl tak uvítám info, jinak se budou asi čalounit Citovat
silvar Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 hele jak teko se tam davaj ty aluramecky plus trebas ty bile kolecka do budiku? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.