Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak do takovýho extrému nepudu:):) i když to vypadá luxusně.....hele ty by si mi moch poradit, vůbec si zatim nevim se zadkem, jak to je s tou torzkou, jsem schopnej to udělat doma, nebo s tim musim do servisu? a ty zadní tlumiče jsou kratší nebo jako origo?

Odesláno

zadní tlumiče jsou stejně dlouhý, musí se rozebrat celá torzka, vyndat vnitřek a přenastavit, tim to i změkne a jak tam dáš tvrdší tlumiče tak to bude jako origo :-) já byl u pana hejdy v litoměřicích

Odesláno

Moc pěkná \"třistašestka\" :mrk je vidět že je to tvá láska a pěkně se o ni staráš.

Lízátko bych nechal v barvě auta, když už máš všechny ostatní plasty taky v laku.

A dotaz na folie. jak se ti podařilo mít atest na přední okna? Mě příjdou dost černý a jestli se nepletu, vpředu může být max 25% ztmavení.

Odesláno

Díky moc, láska to je:D

V předu mám právě těch 25% zatmavení + 5% myslim byly okna zatmavený z výroby. To, že je to tmavší udělal foták. Jinak firma je z Pardubic a dělaj to bez demontáže oken,kdybys chtěl, když tak pošlu kontakt.:papa

Odesláno

Jo to by jsi byl hodnej s tim kontaktem, pokud s nima mas dobre zkusenosti. taky jsem o nich premyslel a samozrejme aby to bylo legalni. Do pardubic to nemam daleko. Delaji to na počkani?

• O 2 týdny později...
Odesláno

pěkné listopadové počasí mě přinutilo pustit se ještě do sedaček i když to bylo v plánu až na jaře, byla to pakárna,ale podařilo se....na vrakáči jsem sehnal pojezdy z 309ky, upravili se, přivařili nějaký držáky a sedačky jsou v autě, mám z nich fakt radost:)

sl279362.jpg

Uploaded with ImageShack.us

sl279363.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Odesláno

přes zimu ještě tapecy ve dveřích na černo a s interiérem zatim:D končim....kdyby ste někdo o nějakých věděl tak uvítám info, jinak se budou asi čalounit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...