NAVY1 Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Som bol dnes pozrieť na Tuning a Mustang club Zraze v Trenčíne...tuning nič moc ale tie Mustangy...chlapci...to bola pastva pre oči, samé nádherné kúsky. Tu je pár z nich: Citovat
NAVY1 Odesláno 31. červenec 2010 Autor Odesláno 31. červenec 2010 :mrk:mrk:mrk :super:super:super Citovat
jozefsv Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 videl som v spravach,fakt parada Citovat
shwaara Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Kámoš se chtěl jet zúčastnit, ale ještě nestihl zrestaurovat svoji \'67 fastback Citovat
Šalda Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Nádherný kousky, pastva pro oči:super Ach ta Eleanor, kráska jedna:super:super Citovat
NAVY1 Odesláno 31. červenec 2010 Autor Odesláno 31. červenec 2010 jj, je to krásavica a ten zvukkk....vyhrala 3.miesto o najhlasnejší výýýfuk :D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Tady je i videjko - [upravil dne 31/7/10 Radek Hurvajz] Citovat
wooody Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 proč si to udělal??? proč si to sem dával???? teďko sem si naslintal do klávesnice :D malej luxus káry, mustangy sem měl vždycky rád.... Citovat
NAVY1 Odesláno 1. srpen 2010 Autor Odesláno 1. srpen 2010 no ved práve ja som na takomto US zraze bol prvý krát, najprv bolo treba sa \"prebojovať\" cez \"obyčajné\" leštenkárske parkovisko kde som tiež nazbieral pár fotiek ale ked som sa dostal medzi tie mustangy tak som to všetko zmazal a aj tak som pofotil len tie naj kúsky, nabudúce beriem x krát väčšiu kartu ale bolo tam aj vela iných us cars, nové aj old ale tie mustangy ma dostali najviac. fajne bolo aj toto čierne camaro a z lešteniek napríklad tento cz hot rod 1000MB Citovat
BrankoKK Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 fakt nechapem, co vsetci na tych mustangoch a vobec na americkych autach ako su camaro a spol. vidia akurat ta eleanor sa jak-tak da, ale inac naprosto osklive auta neznasam muscle cars!!!! PEACE!!! Citovat
Blizzard Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 já taky fakt nechápu proč se mi líbějí muscle car, ale je to tak pro mě jsou nejhezčí starej a novej Dodge challenger Citovat
omegascream Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 mne sa zas z Mustangov najviac páči ten oranžovo čierny hore. To je čistý masaker. Vyzerá ako atómová ponorka na kolesách. V čiernej nižšie už nie je taký perfektný (nemusím tie kadejaké pruhy a nálepky). Eleanor ma naopak vôbec neberie. Potom až to Camaro mi zase zvýšilo tep Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Jo to je Ford Mustang MACH 1, to je masakr, mě se vic libi ten v černý barvě, ale GT 500 eleanor je taky super Citovat
Brian Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 Pekny Mustangy!!!! a to zluty MB se me taky hafo libi!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.