Přema Odesláno 23. prosinec 2011 Autor Odesláno 23. prosinec 2011 po vánocích se těš.....zůčtujeme spolu..... Citovat
Agrafik Odesláno 31. prosinec 2011 Odesláno 31. prosinec 2011 Buď jsem slepý, nebo to normálně s tou aktivací parkovaček nemůžu najít ??? Poslední mám Xenony či co. Citovat
Přema Odesláno 31. prosinec 2011 Autor Odesláno 31. prosinec 2011 musí tam být parkovací světlo..... ale třeba u 607 to nejde...... Citovat
Agrafik Odesláno 31. prosinec 2011 Odesláno 31. prosinec 2011 přema: ty jsi to našel přesně tam? BSI -> konfigurace -> nastavení volby zákazníkem ??? -> osvětlení/signalizace??? -> cca 5 položek - dole ty xenony. Mohl jsem si sejmout obrazovku. byl jsem venku nalehko v triku, tak jsem to nějak nestihnul:grr Citovat
HonzaZ Odesláno 31. prosinec 2011 Odesláno 31. prosinec 2011 Je to popsáno třeba tady http://www.peugeotdata.eu/data/407.php , ale jenom pro 407. Citovat
Agrafik Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 Tak jsem se dival na ten odkaz a teda jsem byl spravne, ale tu volbu tam nemam. Posledni jsou xenony. Jeste na to kouknu az me prejde ta silvestrovska nalada. PS: nevite co dela BSI -automaticka konfigurace. Omylem jsem na to kliknul a asi probehla faze 1. Jo na silvestra lezt do auta:myslim Citovat
HonzaZ Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 Automatické konfiguraci se zatím vyhýbám, ale myslím, že jsou tam nastaveny defaultní hodnoty pro ten určitý model auta. Pokud nedošlo k nějakému výpadku napájení nebo komunikace, tak by se nemělo nic stát. Budeš to pak muset projet, zda máš nastaveno vše co máš v autě nainstalováno. Citovat
Agrafik Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 No to se budu muset podívat, co se tam stalo, ale raději bych věděl, co přesně ta automatická konfigurace znamená - udělá.Nikdy jsem tuto volbu nezkoušel, ale prostě jsem sa na touchpadu ukliknul. Jinak na autě vypadá, že vše funguje, teda co mě napadlo. přema: ty nevíš? Díky. Citovat
Přema Odesláno 1. leden 2012 Autor Odesláno 1. leden 2012 Co vím já tak přes origo dia se to připojí na server peugeot a nastaví jednotku tak jak má být nastavená dle VIN z výroby.... Citovat
Agrafik Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 přema: To byla rachlost. Díky, tak to nebude můj případ. Takže to prostě budu muset prolézt jestli to něco poměnilo. Nějaké hlášení to udělalo. Hlavně ,že jsem si šel jen vytisknou historii závad co mi tam přibylo. A kouknout na ty světla. Citovat
mixi Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 ahojte, vie mi niekto poslat vskratke navod ako si pomocou pp2000 aktivovat graficky parkovaci asistent a + tu dalsiu obrazovku kde su vypisane tlaky pneu? pisem len preto lebo http://www.peugeotdata.eu/data/407.php nefunguje ... Diik za pomoc Citovat
hipisko Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 mixi navod nepotrebujes, je to v nastaveni telematiky, ale uz si nepamatam polozky ako sa to volalo, je to ale intuitivne. Nejako servisna obrazovka a graficky parkovaci asistent alebo tak nejak podobne. Citovat
bart.lbc Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 já mám pocit tedy že je to v BSI v konfiguraci zakazníkem tedy grafický znázornění asistenta u RT3. Citovat
mixi Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 tak ten graficky parkovaci asistent som nasiel, ale tu dalsiu obrazovku co je pri spotrebe a su na nej tlaky pneu tak tu neviem aktivovat Citovat
hipisko Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 mixi tak si stiahni mirascript aj cez ten to ide aktivovat Citovat
davidekcz Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 někdo s dia z Vysočiny nebo okolí? Kdyžtak sz Citovat
Mike407 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 hipisko: Mixi má RT3 a tam se mirascript bohužel použít nedá. Citovat
majko1 Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Nazdar chalani Najde sa niekto v okoli NRkto by mi vedel aktivovat grafiku tlak v pneu a tie teploty .Mam rt3 velky display dik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.