Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Volitelné funkce RT3/4/5,RD4 přes dia u 407

Recommended Posts

Odesláno

přema: ty jsi to našel přesně tam?

BSI -> konfigurace -> nastavení volby zákazníkem ??? -> osvětlení/signalizace??? -> cca 5 položek - dole ty xenony. Mohl jsem si sejmout obrazovku. byl jsem venku nalehko v triku, tak jsem to nějak nestihnul:grr

Odesláno

Tak jsem se dival na ten odkaz a teda jsem byl spravne, ale tu volbu tam nemam. Posledni jsou xenony. Jeste na to kouknu az me prejde ta silvestrovska nalada.

PS: nevite co dela BSI -automaticka konfigurace. Omylem jsem na to kliknul a asi probehla faze 1. Jo na silvestra lezt do auta:myslim

Odesláno

Automatické konfiguraci se zatím vyhýbám, ale myslím, že jsou tam nastaveny defaultní hodnoty pro ten určitý model auta. Pokud nedošlo k nějakému výpadku napájení nebo komunikace, tak by se nemělo nic stát. Budeš to pak muset projet, zda máš nastaveno vše co máš v autě nainstalováno.

Odesláno

No to se budu muset podívat, co se tam stalo, ale raději bych věděl, co přesně ta automatická konfigurace znamená - udělá.Nikdy jsem tuto volbu nezkoušel, ale prostě jsem sa na touchpadu ukliknul. Jinak na autě vypadá, že vše funguje, teda co mě napadlo.

přema: ty nevíš? Díky.

Odesláno

přema: To byla rachlost. Díky, tak to nebude můj případ. Takže to prostě budu muset prolézt jestli to něco poměnilo. Nějaké hlášení to udělalo. Hlavně ,že jsem si šel jen vytisknou historii závad :D co mi tam přibylo. A kouknout na ty světla.:o

• O 1 měsíc později...
Odesláno

mixi navod nepotrebujes, je to v nastaveni telematiky, ale uz si nepamatam polozky ako sa to volalo, je to ale intuitivne. Nejako servisna obrazovka a graficky parkovaci asistent alebo tak nejak podobne.

Odesláno

tak ten graficky parkovaci asistent som nasiel, ale tu dalsiu obrazovku co je pri spotrebe a su na nej tlaky pneu tak tu neviem aktivovat :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...