pcoli22 Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 Judes,ak ti mam pravdu povedat,tak na to obrazku nicomu nerozumiem. Pochopil som,len ze to tam asi nemam,no zajtra skontrolujem. Citovat
Judes Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 Judes, si si isty ze ho v ponuke mas ? a ze ti ukaze aj objednacie cislo ? to je potom divne Áno v ponuke ho mám, sranda je to že konektor na mikrofón v stropnom svetle mám. Citovat
Judes Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 Ak by si ten konektor mal bolo by to spomenuté v popise toho zväzku, ja mám bez viď obr. Citovat
mixi Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 Ak nemáš senzory tlaku v pneu tak ti to nebude ani zobrazovať. Ahoj, Senzor samozrejme mam. Ja len chem tu dodatocnu obrazovku v RT3 co je pri spotrebe .. + graficky parkovaci asistent ale nepoznam nikoho v KE kto na DIA a len koli tomu sa mi DIA neoplati kupovat .... Tak som chel vediet ci tu nahodou je niekto z KE alebo MI co na DIA alebo ci pozna niekto niekoho ... Citovat
Marcel00 Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 ...tak aspoň ještě něco zajímavého najdi... no mozno nic prevratne... uz startujem notaska a idem do auta... nieco ma osvietilo ze som tam zahliadol hned som nazad Citovat
Přema Odesláno 23. prosinec 2011 Autor Odesláno 23. prosinec 2011 No honem honem , už mám taky nakoplý NTB a letím do auta....:D:D:D Citovat
Judes Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Hľadá aj to čo tam frantíci nedali :D . Citovat
Marcel00 Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 uz som tu... fuj vonku prsi a vsetko mrzne, zdr*al som sa skoro vonku zo schodov :D:D cisty lad vonku brrrr... no k veci. kedze na vozidlo je mozne instalovat viacero druhov rozmerov pneumatik, tak si myslim ze je rozumne z hladiska spravneho vypoctu palubneho pc, rychlomera a podobnych prkotin mat spravne nastaveny rozmer pneumatik. Cez PP2000 je mozne nastavit z niekolkych rozmerov pneu ten spravny a to si myslim ze je dobre mat spravne nastavene. Aby vsetky udaje palubaku mali hodnoverny vysledok. Premo pre teba asi nic prevratne , ale ak by niekto nahodou o tom netusil, tak davam na znamost ze i toto by som odporucil mat spravne nastavene. su ludia co jazdia aj na 16\" kolesach ale aj na 18\" kolesach... Ja mam aj na leto aj na zimu cosmosy 17\" takze mam o starost menej. minulu zimu som jazdil na este od byvaleho majitela 16\" pneu a bolo mi divne ze po nasadeni letnych 17\" zacal palubak presnejsie pocitat spotrebu aj rychlomer ukazovat presnejsie s mensou odchylkou, ktoru je mimochodom tiez mozne dostelovat. konecne dopisal ten vuuuul... :D:D p.s.: sused na mna krici...: zase se v tom vrtate... ze jo pane doktore nakopol som sa vdaka uzivatelovi na ktoreho nick si neviem spomenut (ked si spomeniem tak doplnim...ze by ChouLu ? bolo to asi 3/4 rok dozadu) [upravil dne 23/12/11 21:34 od Marcel00] Citovat
Přema Odesláno 23. prosinec 2011 Autor Odesláno 23. prosinec 2011 hmmmmm a to sem se těšil na nějakou novinku.......:roll:roll:fnuk Citovat
Marcel00 Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 njn... sory no teba tazko niecim prekvapi mala ryba ako ja Citovat
Přema Odesláno 23. prosinec 2011 Autor Odesláno 23. prosinec 2011 ....v poho....ale překvapil;);) Citovat
elton Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 konecne dopisal ten vuuuul... :D:D p.s.: sused na mna krici...: zase se v tom vrtate... ze jo pane doktore No i to se dá léčit:D:D:D Citovat
Marcel00 Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 najlepsi liek je vybita baterka na notasku s pp2000 :D:D Citovat
Přema Odesláno 23. prosinec 2011 Autor Odesláno 23. prosinec 2011 pro tento problém mám měnič z 12V na 220V Citovat
elton Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Ty jsi nevyléčitelný ale Marcel má ještě šanci:P Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.