Brizan Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Jo to s tebou souhlasim, to je taky důvod proč to tam mám taky. nechtěl jsem to hanit, pouze jsem napsal že to je zbytečnost a informace v té tabulce obsažené se vždy když je potřeba dozvíš. Asi tak nic jiného v tom nebylo. Ještě by mě zajímalo jak je to s tím označování které kolo je podhuštěné/prázdné. Určitě vím že mě to auto ukazovalo a proto jsem taky psal že to je zbytečnost. Jestliže to ukazuje jen někomu a nebo někdy tak potom má ta obrazovka smysl. Citovat
majko1 Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 Mmne ten maly display ukazoval iba pri starte a na velkom sa to da prepnut trip mat tona obrazovka. A ked taka moznost preco nie? Citovat
Návštěvník Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 PÁNOVÉ JETO PRIMA POČTENÍ A HLAVNĚ JE DOBRÉ VĚDĚT CO VŠECHNO SE DÁ NA NAŠICH 407 NASTAVIT DÍKY VÁM VŠEM ZATO,JENOM SE TĚŽKO SHÁNĚJÍ LIDI V OKOLÍ UH.HRADIŠTI CO TODLE VŠECHNO UMÍ AKTIVOVAT. Citovat
majko1 Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Treba iba skusat a hladat mozno sa urcite niekto najde. Sice diag nam ale ku tebe je to ozaj daleko. [upravil dne 17/2/12 12:36 od majko1] Citovat
blekotak Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 ivanek d dneska jsem sehnal dia v brodě slušný kluk zapne co chceš má novů dia cena 300,- paráda zbytek mirascript a je to Citovat
lacodlouhan Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Ahoj chalani, není někdo s DIA pro zapnutí - vypnutí funkcí pro RT3 v Královéhradeckým kraji? Nemůžu tady nikoho sehnat. Já jsem z Náchoda, ale určitě jsem ochoten někam dojed ..... Citovat
HonzaZ Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Jedině kdyby jsi měl cestu do Prahy. Citovat
Milla1 Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Jedině kdyby jsi měl cestu do Prahy. Já cestu do Prahy mít budu a ty bys mi mohl zapnul další fce na RT3 Citovat
HonzaZ Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Není problém, jen se včas dohodnout. Citovat
lacodlouhan Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Jedině kdyby jsi měl cestu do Prahy. Díky za nabídku, jezdím tam sice zřídka, ale když bych měl v plánu cestu, ozval bych se včas předem přes SZ a dohodli bychom se ..... Citovat
mirexx Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 Zdarec chlapy, jak presne se nastavuje dotahovani oken? Zkousel sem to takto - úplně otevřete okno, potom jej zavírejte po krocích o několika centimetrech při každém stisknutí ovladače. Opakujte stisknutí až do úplného zavření okna; - po dosažení zavřené polohy držte ovladač stisknutý po dobu nejméně jedné sekundy. ale kdyz necham vsechny okna pootevreny zamcu auto a podrzim DO tak se mi predni okna zavrou ale zadni sjedou dolu.... Musi se to nastavovat u kazdeho okna nebo to lze udelat z ovladani u ridice? Musi byt nastartovany motor? U zadnich oken kdyz dam otevrit tak se zastavi tak cca 10 cm pred uplnym otevrenim ale pri dalsim zmacknuti ovladace oken sjede o dalsi 2 cm niz, tak mam okno otvirat jen do te prvni polohy nebo az uplne dolu? Dikec za odpoved [upravil dne 14/4/12 12:34 od mirexx] Citovat
mirexx Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 a jeste bych mel jednu otazecku :-) Da se neco aktivovat z teto nabydky Ty co sou zasedle nejdou aktivovane, jizdni a parkovatci asistent asi nepujde to myslim ze neni ve vybave ale tan pristup k vozidlu by me zajial co se podnim skryva [upravil dne 14/4/12 12:42 od mirexx] Citovat
uepepe Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 kazdopadne to treba brat s ohladom na preklad a v original jazyku to moze byt nieco ine, chcelo by to anglicku verziu nieco podobne ako pristup do vozidla je tusim aj v DIA PP2000 Citovat
Mike407 Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 V angličtině je to \"Screen wipe function\". Citovat
uepepe Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 ...aaa tak to ja tam mam iba ponuku zap/vyp zadneho stieraca pri cuvani Citovat
Joozino Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 a jeste bych mel jednu otazecku :-) Da se neco aktivovat z teto nabydky Ty co sou zasedle nejdou aktivovane, jizdni a parkovatci asistent asi nepujde to myslim ze neni ve vybave ale tan pristup k vozidlu by me zajial co se podnim skryva [upravil dne 14/4/12 12:42 od mirexx] a tie ostatne moznosti, to sa coho tyka ? Citovat
uepepe Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 parkovaci asistent je hadam jasny jazdni asistent - tipujem sledovanie jazdneho pruhu Svetla - follow me home svetla alebo automaticke svietenie Stierace - ja mam ten zadny pri cuvani kto vie viac nech ma doplni Citovat
Mike407 Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 U světel mám ještě možnost zapnout nebo vypnout denní svícení. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.