Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Volitelné funkce RT3/4/5,RD4 přes dia u 407

Recommended Posts

Odesláno

Jo to s tebou souhlasim, to je taky důvod proč to tam mám taky. ;)

nechtěl jsem to hanit, pouze jsem napsal že to je zbytečnost a informace v té tabulce obsažené se vždy když je potřeba dozvíš. Asi tak nic jiného v tom nebylo.

Ještě by mě zajímalo jak je to s tím označování které kolo je podhuštěné/prázdné. Určitě vím že mě to auto ukazovalo a proto jsem taky psal že to je zbytečnost. Jestliže to ukazuje jen někomu a nebo někdy tak potom má ta obrazovka smysl.

Návštěvník
Odesláno

PÁNOVÉ JETO PRIMA POČTENÍ A HLAVNĚ JE DOBRÉ VĚDĚT CO VŠECHNO SE DÁ NA NAŠICH 407 NASTAVIT DÍKY VÁM VŠEM ZATO,JENOM SE TĚŽKO SHÁNĚJÍ LIDI V OKOLÍ UH.HRADIŠTI CO TODLE VŠECHNO UMÍ AKTIVOVAT.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj chalani, není někdo s DIA pro zapnutí - vypnutí funkcí pro RT3 v Královéhradeckým kraji? Nemůžu tady nikoho sehnat. Já jsem z Náchoda, ale určitě jsem ochoten někam dojed ..... ;)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Zdarec chlapy,

jak presne se nastavuje dotahovani oken? Zkousel sem to takto

- úplně otevřete okno, potom jej zavírejte po krocích o několika centimetrech při každém stisknutí ovladače. Opakujte stisknutí až do úplného zavření okna;

- po dosažení zavřené polohy držte ovladač stisknutý po dobu nejméně jedné sekundy.

ale kdyz necham vsechny okna pootevreny zamcu auto a podrzim DO tak se mi predni okna zavrou ale zadni sjedou dolu....

Musi se to nastavovat u kazdeho okna nebo to lze udelat z ovladani u ridice? Musi byt nastartovany motor?

U zadnich oken kdyz dam otevrit tak se zastavi tak cca 10 cm pred uplnym otevrenim ale pri dalsim zmacknuti ovladace oken sjede o dalsi 2 cm niz, tak mam okno otvirat jen do te prvni polohy nebo az uplne dolu?

Dikec za odpoved ;)

[upravil dne 14/4/12 12:34 od mirexx]

Odesláno

a jeste bych mel jednu otazecku :-)

Da se neco aktivovat z teto nabydky

Ty co sou zasedle nejdou aktivovane, jizdni a parkovatci asistent asi nepujde to myslim ze neni ve vybave ale tan pristup k vozidlu by me zajial co se podnim skryva :myslim

[upravil dne 14/4/12 12:42 od mirexx]

post-38991-14109623459705_thumb.jpg

Odesláno

kazdopadne to treba brat s ohladom na preklad a v original jazyku to moze byt nieco ine, chcelo by to anglicku verziu

nieco podobne ako pristup do vozidla je tusim aj v DIA PP2000

Odesláno
a jeste bych mel jednu otazecku :-)

Da se neco aktivovat z teto nabydky

Ty co sou zasedle nejdou aktivovane, jizdni a parkovatci asistent asi nepujde to myslim ze neni ve vybave ale tan pristup k vozidlu by me zajial co se podnim skryva :myslim

[upravil dne 14/4/12 12:42 od mirexx]

a tie ostatne moznosti, to sa coho tyka ?

Odesláno

parkovaci asistent je hadam jasny

jazdni asistent - tipujem sledovanie jazdneho pruhu

Svetla - follow me home svetla alebo automaticke svietenie

Stierace - ja mam ten zadny pri cuvani

kto vie viac nech ma doplni :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...