Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Volitelné funkce RT3/4/5,RD4 přes dia u 407

Recommended Posts

Odesláno
predpokladam ze mas origo Peugeot cuvacie senzory ktore su cez dia aktivovane....

vsetky ostatne sady cuvacich senzorov ti predsa s autom nebudu komunikovat.

Pokud je to jak říkáš, tak by to mělo jít, ale protože mi to hlásilo že počítač neodpověděl, napadlo mě právě to že nejsou origo. Ještě se podívám přes dia, je pravda že pokud jsou origo, měl bych tam někde najít zapínání zvuku. Informace o tom že tam můžou být jen peugeot senzory je pro mě nová a mění to i pohled na věc. Díky, dám vědět jak jsem dopadl.

Odesláno
pozri sa v prietore kde mas rezervne koleso, tak tam by mala byt riadiaca jednotka cuvacich senzorov... Pozri co to je zac...

[upravil dne 24/2/11 12:19 Marcel00]

Tak kolem rezervy jsem nic nenašel :)

Zkusil jsem zapnout podle návodu, ale házelo to chybovou hlášku. Tak jsem to zase vypnul, vymazal chybu, ale chybová hláška zůstala :mad:

neměl jsem už moc času, ještě na to mrknu.

Odesláno

Musíš mít v rezerve řj BOSCH od senzorů......pokud to tam nemáš tak to není uplně origo a je to nějaká dodělávka která nepůjde spárovat s RD4

Odesláno

Čaute chlapi, tak dnes som sa zúčastnil \"mini\" zrazu v Báhoni a jeden náš člen JANOU ktorému aj touto cestou ešte raz ďakujem, mi aktivoval zobrazenie prekážky za vozidlom na malom farebnom displeji na RD4 čo mi v Peugeote nevedeli aktivovať. Prikladám foto. :papa

post-27076-1410961580362_thumb.jpg

Odesláno

Cez dia bolo možné aktivovať signalizáciu prekročenia rýchlosti (zatiaľ sa neaktivovalo) ostaté veci mám aktívne a tak sa Vás chcem spýtať, ako to vlastne funguje tá signalizácia rýchlosti. Nemyslím tým že po prekročení rýchlosti to zvukovo upozorňuje ale ako sa ten interval rýchlosti dá nastaviť či len cez dia alebo pribudne možnosť nastavenia na malom displeji rádia.

Odesláno

manželka mám xsaru Picasso s RD4, tam ta možnost je taky a nastavuje se to v menu ovládání. Zatím sem to nezkoušel, ale vím určitě že ta možnost tam je.

Samozřejmě mluvím o varování při překročení rychlosti....

Odesláno

Možnosť aktivácie v dia tam je len to navolenie prekročenia rýchlostného limitu na displeji by bolo dobré.

A napadla ma ešte taká vec, niekde som to tu už videl, funkcia aktivovania a deaktivovania denného svietenia cez displej palubného PC. Rád by som keby tá možnosť bola na malom displeji ako len na dia. Máte stým niekto skúsenosť. Ďakujem.

Odesláno

Ďakujem, to sme na zraze nenašli možno nabudúce a malo by to ísť na každom malom displeji alebo len od určitého roku. Podľa člena janou som mal pravdepodobne menený displej za malí farebný.

Odesláno

Koukal jsem, že máš malý barevný. Na tom by to mělo jít, když jde zobrazení couváků. Mám také malý, ale mono a jde mi tam také zobraz. couváků. R. v. displeje 2007.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...