Marcel00 Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 predpokladam ze mas origo Peugeot cuvacie senzory ktore su cez dia aktivovane.... vsetky ostatne sady cuvacich senzorov ti predsa s autom nebudu komunikovat. Citovat
Sifon Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 predpokladam ze mas origo Peugeot cuvacie senzory ktore su cez dia aktivovane.... vsetky ostatne sady cuvacich senzorov ti predsa s autom nebudu komunikovat. Pokud je to jak říkáš, tak by to mělo jít, ale protože mi to hlásilo že počítač neodpověděl, napadlo mě právě to že nejsou origo. Ještě se podívám přes dia, je pravda že pokud jsou origo, měl bych tam někde najít zapínání zvuku. Informace o tom že tam můžou být jen peugeot senzory je pro mě nová a mění to i pohled na věc. Díky, dám vědět jak jsem dopadl. Citovat
Marcel00 Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 pozri sa v prietore kde mas rezervne koleso, tak tam by mala byt riadiaca jednotka cuvacich senzorov... Pozri co to je zac... [upravil dne 24/2/11 12:19 Marcel00] Citovat
madrid4 Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 Madrid zatvorí ti všetky otvorené okná (ak máš elektrické sťahovanie aj v zadu) nie len dve.mam len predne v elektrike:grr Citovat
Sifon Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 pozri sa v prietore kde mas rezervne koleso, tak tam by mala byt riadiaca jednotka cuvacich senzorov... Pozri co to je zac... [upravil dne 24/2/11 12:19 Marcel00] Tak kolem rezervy jsem nic nenašel Zkusil jsem zapnout podle návodu, ale házelo to chybovou hlášku. Tak jsem to zase vypnul, vymazal chybu, ale chybová hláška zůstala neměl jsem už moc času, ještě na to mrknu. Citovat
Přema Odesláno 24. únor 2011 Autor Odesláno 24. únor 2011 Musíš mít v rezerve řj BOSCH od senzorů......pokud to tam nemáš tak to není uplně origo a je to nějaká dodělávka která nepůjde spárovat s RD4 Citovat
Judes Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 Čaute chlapi, tak dnes som sa zúčastnil \"mini\" zrazu v Báhoni a jeden náš člen JANOU ktorému aj touto cestou ešte raz ďakujem, mi aktivoval zobrazenie prekážky za vozidlom na malom farebnom displeji na RD4 čo mi v Peugeote nevedeli aktivovať. Prikladám foto. Citovat
andy 3823 Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 ..no to vyzerá dobre, žiaľ ja som nemohol prísť aj keď som sa snažil.. Tak hádam na ďalší zraz. Citovat
Judes Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Cez dia bolo možné aktivovať signalizáciu prekročenia rýchlosti (zatiaľ sa neaktivovalo) ostaté veci mám aktívne a tak sa Vás chcem spýtať, ako to vlastne funguje tá signalizácia rýchlosti. Nemyslím tým že po prekročení rýchlosti to zvukovo upozorňuje ale ako sa ten interval rýchlosti dá nastaviť či len cez dia alebo pribudne možnosť nastavenia na malom displeji rádia. Citovat
Marcel00 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 tak toto by zaujimalo aj mna urcite to musi ist aktivovat cez menu ovladania, inak by to nemalo vyznam... idem guglit Citovat
Brizan Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 manželka mám xsaru Picasso s RD4, tam ta možnost je taky a nastavuje se to v menu ovládání. Zatím sem to nezkoušel, ale vím určitě že ta možnost tam je. Samozřejmě mluvím o varování při překročení rychlosti.... Citovat
HonzaZ Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Ahoj, tak to na to mrknu ve svém autí, zda se nechá nakonfigurovat, aby se to zobrazovalo na malém displeji. Citovat
Judes Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Možnosť aktivácie v dia tam je len to navolenie prekročenia rýchlostného limitu na displeji by bolo dobré. A napadla ma ešte taká vec, niekde som to tu už videl, funkcia aktivovania a deaktivovania denného svietenia cez displej palubného PC. Rád by som keby tá možnosť bola na malom displeji ako len na dia. Máte stým niekto skúsenosť. Ďakujem. Citovat
HonzaZ Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Mám na malém displeji možnost aktivace a deaktivace denního svícení. Jde to povolit v dia, myslím zobrazení voleb. Citovat
Judes Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Ďakujem, to sme na zraze nenašli možno nabudúce a malo by to ísť na každom malom displeji alebo len od určitého roku. Podľa člena janou som mal pravdepodobne menený displej za malí farebný. Citovat
HonzaZ Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Koukal jsem, že máš malý barevný. Na tom by to mělo jít, když jde zobrazení couváků. Mám také malý, ale mono a jde mi tam také zobraz. couváků. R. v. displeje 2007. Citovat
Judes Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Ďakujem, keď bude možnosť a niekoho s dia pozriem sa na to. Citovat
HonzaZ Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Tak tady je výpis konfigirace BSI pro zobrazení park. sensorů na displeji. couv. zobr..pdf Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.