Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Volitelné funkce RT3/4/5,RD4 přes dia u 407

Recommended Posts

Odesláno
Marcel: kde ti aktivovali to zobrazenie prekážky pri cúvaní? Ja mám RT3 takže by to nemal byť problém. Ja som tiež West slovakia :papa

peugeot ivanska cesta v Bratislave (pri IKEA)

ked budes poblizku ako ja dohodni si stretnutie a v ramci navstevy BA sa tam zastav. V mojom pripade mechanik trval na tom ze to nejde a ja som ho presviedcal ze to ide... po cca 5 min. to fungovalo. Ale ako vravi kolega Pe.Tr nadomnou, urcite podmienky byt splnene musia takze nieje zaruka ze ti to pojde.

[upravil dne 22/2/11 21:08 Marcel00]

Odesláno

..no zasa, že by som bez toho nemohol žiť netvrdím ale ak tá možnosť je tak skúsim.. lepšie ako načúvať s ktorej strany to repro pipa . Inak tie pudové záležitosti niektorí riešia na zadných sedačkách a dia ti pri tom urč. nepomôže :D:D:D:cool:

Odesláno
Sifon má na mě telefon a když bude potřebovat poradím mu.........

To mám Přemo, díky, ale nechci tě telefonicky otravovat když to není nutné, i když by to bylo určitě rychlejší :)

Četl jsem vlákno a chápu že aktivace grafického park. senzoru jde jen na určitém displayi. Ale jak zjistit na kterém jde nevím, tak jsem si říkal že to zkusím zapnout a když to půjde tak to půjde.

Stačí když mě zhruba navedeš. Předem díky čau Sifon :papa

Odesláno

To by zajímalo i mě. Dej potom vědět jak jsi dopadl. Na autě do roku 2005 to údajně určitě nejde a HonzaZ má myslím display z roku 2007 a tam mu to šlo. Takže teď mě zajímá jak jsou na tom auta z roku 2006.

Odesláno
Po pravdě...toto sem ještě neaktivoval.......ale určo bych mrkl přímo do displeje a BSI.....

ok, mrknu tam a dám vědět. čau

Odesláno
Tak se podívej co si citoval , kdo to má pochopit?????? Podrž tlačítko zamykání na déle než 2 sekundy a měli by se zavřít...pokud ne...povolit přes dia
:rokerfunguje to dík:super
Odesláno
Po pravdě...toto sem ještě neaktivoval.......ale určo bych mrkl přímo do displeje a BSI.....

ok, mrknu tam a dám vědět. čau

Grafické zobrazení parkovacích senzorů na RD4.

Tak jsem to našel hned v prvním menu - Pomoc při parkování, ale tam mi zahlásilo že počítač neodpověděl. Později jsem se dopátral že neodpovídá asi proto, že tam není od výroby a je dodělávaný.

Jinak myslím že by se to mělo zapnout právě tady a potom pokud nepůjde tak ještě v displayi a taky v autorádiu.

Mějte se čau Sifon

[upravil dne 23/2/11 16:53 Sifon]

Odesláno
Ok ,jak dlouho to auto máš???? divné že si na to nepřišel dřív.....
auto mam presne rok raz som to skušal nešlo to treba to tlačitko dobre podržať a funguje to dnes som to skušal obidve okna zatvorili:super
Odesláno
ten link od honzuZ si pozrel ? tam mas popis aj screenshooty

inak zobrazenie prekazky (to auto na displayi) sa objavi az ked bude prekazka pri cuvani...

RD4

[upravil dne 23/2/11 19:56 Marcel00]

Jo, díval jsem se na to, ještě to zkusím, ale nevím jak je to s dodělávanýma senzorama. Jestli je možnost jakýchkoliv jiných značek s kterýma to nezapnu, nebo jestli jsou tam origo, které to umožnují ???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...