HonzaZ Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 petr-16, namontuješ si páčku, zajedeš na diagnostiku, kde se bude aktivovat tempomat. Toť vše. Pokud by jsi chtěl ještě omezovač, tak jiná páčka plus jiný pedál plynu se spínačem na vypnutí omezovače v kritických situacích. Mám tempomat i s omezovačem a omezovač jsem ještě ani jednou nevyužil. Myslím, že na běžné používání stačí bohatě tempomat. Citovat
jarda007 Odesláno 10. srpen 2010 Autor Odesláno 10. srpen 2010 Jee, diky moc, s tim vickem jste me fakt potesili! Diky Citovat
jarda007 Odesláno 11. srpen 2010 Autor Odesláno 11. srpen 2010 Super! Vicko mam, cena jeste o par kacek nizsi a to 151Kc Parada, jeste jednou diky! Citovat
lkapoun Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 Ja mam na 407SW tempomat aj obmedzovac. Tempomat pouzivam denne. Ale obmedzovac mi asi nefunguje. Ked ho zapnem, tam mam na displayi budik s vykricnikom a napisom Off. Tlacidlami nastavim pozadovany limit a nic. Skusal som aj bocne tlacidlo (pauza), ale len sa rozblikala nastavena hodnota. Vie mi s tym niekto poradit? Sice obmedzovac nepotrebujem (rychlost v zasade neprekracujem), ale som rad, ked to co ma fungovat, aj funguje. Citovat
Přema Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 Tak v tom případě je ten tempomat dodělávaný a předchozí majitel tam dal páčku i s omezovačem ale auto na omezovač není připraveno...(plynový pedál) Citovat
HonzaZ Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 Sešlápni pedál plynu na doraz na podlahu. Pokud je tam omezovač, musí to na dorazu cvaknout. Citovat
Mortis Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 Pokud se chceš projet.....klidně dojed.....páčku připravím a kromě tempomatu ti ještě aktivuji plno doplnkových funkcí auta....stačí se jen domluvit Já bych taky chtěl tempomat, a klidně bych přijel jsem od Ostravy:D. Pokud si ochoten napiš cenu a domluvíme se. Dík Citovat
Marcel00 Odesláno 26. listopad 2010 Odesláno 26. listopad 2010 len sa rozblikala nastavena hodnota. Vie mi s tym niekto poradit? skusal si ist pomalsie ako nastavena hodnota? ak prestane blikat, tak aktivovany obmedzovac by mal zacat obmedzovat... [upravil dne 26/11/10 21:06 Marcel00] Citovat
Mortis Odesláno 27. listopad 2010 Odesláno 27. listopad 2010 Máš páčku????? Nemám nic , jen chuť Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.