Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

petr-16, namontuješ si páčku, zajedeš na diagnostiku, kde se bude aktivovat tempomat. Toť vše. Pokud by jsi chtěl ještě omezovač, tak jiná páčka plus jiný pedál plynu se spínačem na vypnutí omezovače v kritických situacích. Mám tempomat i s omezovačem a omezovač jsem ještě ani jednou nevyužil. Myslím, že na běžné používání stačí bohatě tempomat.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ja mam na 407SW tempomat aj obmedzovac. Tempomat pouzivam denne. Ale obmedzovac mi asi nefunguje. Ked ho zapnem, tam mam na displayi budik s vykricnikom a napisom Off. Tlacidlami nastavim pozadovany limit a nic. Skusal som aj bocne tlacidlo (pauza), ale len sa rozblikala nastavena hodnota. Vie mi s tym niekto poradit? Sice obmedzovac nepotrebujem (rychlost v zasade neprekracujem), ale som rad, ked to co ma fungovat, aj funguje.

Odesláno
Pokud se chceš projet.....klidně dojed.....páčku připravím a kromě tempomatu ti ještě aktivuji plno doplnkových funkcí auta....stačí se jen domluvit

Já bych taky chtěl tempomat, a klidně bych přijel jsem od Ostravy:D. Pokud si ochoten napiš cenu a domluvíme se. Dík

Odesláno
len sa rozblikala nastavena hodnota. Vie mi s tym niekto poradit?

skusal si ist pomalsie ako nastavena hodnota? ak prestane blikat, tak aktivovany obmedzovac by mal zacat obmedzovat...

[upravil dne 26/11/10 21:06 Marcel00]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...