Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

olejová přepážky ve vaně

Recommended Posts

Odesláno

chtěl bych na svoje mi16 dodělat přepážku do vany než vyměním olej a půjdem na okruh. V servisboxu jsem zjistil že standartně montovala na 306gti kde byla součístí. a na 2,0 16v motory kde je i jako náhradní díl. viz obr č.28 Pasovala by tahle přepážky do vany 1,9 mi16. případně kdo jí máte rád koupím

<a  href=834_hf11a27a.jpg' alt='834_hf11a27a.jpg'

Odesláno
Původně zaslal: vinorak

za 300 jí vemu na pokusy :super:D

Se dohodni s Capym a jeden z vás se tu pro ni stavte;) Jsem doma a nepojízdnej, tak si pro ni budete muset dojet...

Odesláno

ty Dundee ty máš snad všechno co sháním:mrk písni mi přes sz co za ní chceš. Ono by totiž nebylo asi ani tak složitý to vyrobit jen nevím kam a jak veliký pak už by to byla sranda.

On to googel taky překlá tak polopatě že tomu ani pořádně nerozumim. K čemu je dobrej ten plech co dává pod kliku z novějších modelů? usměrnuje stejkání oleje či co

georgegg: straší motory měli problémy s mazáním při ostré jízdě kdy se odléval olej od sacího koše a pak motory umírají. A když víš že se vůz bude pohybovat převážně ostře tak byla cražda motoru tam tu přepážku nemít

vinorak: já bych jí vzal a podle ní bud uděláme nové přepážky (výkres) pak by bylo jedno kdo si jí kam dá. nebo bych si jí udělal pro sebe a vanu bych ti předal dál na pokusy:super

F.I.K to bych klidně udělal ale nevím kam a jak velkou. nechci něco udělat a pak zjistit že mi to třeba ohlo čerpadlo oleje

Odesláno

capy kdysy davno tu byl odkaz na Peugeot motorsport(da se rict originaly na wrcka) a tam ty prepazky byly snad na kazdej obsah a druh motoru ale bohuze po reinstalaci oken sem ten odkaz stratil...myslim ze to sem daval cakom?? tet uz nevim ale vim ze pokud ty prepazky chces pouzit na okruhy sou v nich i nejaky otvory ktrery taky neco ovlivnuji

Odesláno

to bylo super třeba se čakom ozve nebo mu pak zkusim písnout. Každopádně potřebuju do podzima alespon tuhle jednu. protože budem kroužit v mostě a ten je pravotočivej to by byla jinak smrt mého motoru

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...