Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím dá se nějak opravit nebo zalepit:myslim malé dírky jak je nalévací hrdlo tak v tom plastu???

jsou tam myslím 3 dírky a už předemnou to bylo něčím lepené a nějak to nevydrželo.....

zhruba každé dva dny musím dolévat tak půl litra vody.

dírky jsou zhruba tam kde je to zakroužkované (kroužek nejde moc vidět:D)

díky za každou rady nebo zkušenost

[upravil dne 29/7/10 Kloub]

Odesláno

Ale aj tak to bude casom tiect. To zavarenie je fajn, ale staci ze trosku s tym buchnes, alebo to jemne ohnes a je tam prasklina. Kazdy kto zvara plasty tak ti povie ze najhorsie je zvarat chladic a nemusi to byt 100 percent. Aspon to tak bolo pred 7 rokmi. Mozno maju teraz lepsiu technologiu.

Odesláno

Celý problém je znásobený tlakom v chladiči.

Toto som riešil na P 309 a neúspešne. Akonáhle bola normálne zavretá zátka tak o chvíľu spoj povolil. Najviac vydržal dvojzložkový epoxyd.

Odesláno

Jak píše pastorek, dvousložkový epoxid. Dostala se mi do ruky i dvousložková epoxidová plastelína. Stačí prohňást, začne malinko hřát a když to vytvrdne tak je to pěkně tvrdý. U 306 se mi povedlo ulomit tu přírubu co je u chladiče. Zadělal jsem to touto plastelínou a už půl roku to drží, voda se neztrácí, teplo to také vydrží, je to odolný vůči chemikáliím a tlak tomu taky nevadí.

Tenkrát jsem si toho rozdělal moc a z hecu jsem zkusil uplácat \"ouško\" na sklenici od okurek, že psali jak to vydrží i na neporézních površích. Světe div se doopravdy do drželo :-P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...