Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nove Auto  

1. 1. Nove Auto

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Tak cely den sem delal... nezbylo moc casu... v kazdem pripade sem ted dojel a jeste pojedu.. tka najdu nejaky pekny svetlo... :-]

tak dalsi info.. musi do mesta jeste pracovat.... takze to nekde vyfotim.

[upravil dne 30/10/10 21:22 Chepp]

to je auto od nas z Kunína u krizovatky ze?

[upravil dne 1/11/10 21:10 MHS]

Odesláno

Pekne , tohle se me take libi , a ty vyhrady ke kufru mam uplne stejne , jen pro me to je s C5I do neceho co ma hodne mista na zadnich sedadlech a maly kufr .

To je i jeden z duvodu proc stale zustavam u toho co mam , kdyz ji mame odnovoti .

• O 2 měsíce později...
Odesláno

TRosku zkusenosti s najedenimi 5tis... za tech par tydnu.....

jezdim a jezdim a jezdim...jenom jde poznati na spotrebe vaha vozu 2.3t prazdne.....

ale sem spokojen.... prijemne sem si zvyknul na vse v el. od kufru po odsouvani sedacky pri vystupu nastupu... i masaz ridicovich zad je velmi prijemna....

jenom tedka v zimne trpi spodni ridicova cast spinou.... ale to se vycisti.... a sikovne sem si polil spolujezdcovu sedacku dzusem.... sem ale sikovnej....

Jinak to Hydractive 3 je uplne bezva a Sport rezim z toho udela z toho superba... Elektronicka rucni brzda je dobrej pomocnik......

Mno samee vychitavky..... nestiham pobirat.... krom BT hands free v radiu funguje pekne... mohu prolizat kontakty i vytacene hovory. A prekvapive me potesilo ze umi prez BT prehravat z chytrich telefonu mp3, coz je dobre..... a v zadu je dost mista.... opticky to klame.... zatim nikdo koho sem vezl si nestezoval.... jenom by to chtelo do zadu jeste vyhr. sedacek... ale to mne osobne netrapi... zas tak casto tam nikoho nevezu....

A jinak sem velice ocenil ze auto muzu zvednout.... kdyz jedu v horsich mistech, porp. prez velke diry v BG, a kdyz to zhodim uplne dolu... tak mi mestska policie neda boticku... protoze tam na to neni misto :D

[Edited on 4/1/11 22:37 Chepp]

Odesláno

Uzasne, ale v takom aute mat sedacku od dzusu, tak ho predam :D:D:D ... inak ticho zavidim tie vymozenosti, dufam ze ti bude sluzit :papa

Odesláno

Pata: s otvirakem by to zkusily jednou... a zapomnel bych ze jsou verejni cinitele... sundal uniformu a nandal co je treba....

Y2K: ja bych to taky nikdy nerekl ze koupim citrooona.... ale priznam se... fakt je to to nejlepsi co sem mohl kupit....

marko306: klasickych 24m, ale ty posledni 3m mi drzi Prodejce..... Nechal sem si to napsal vse na papir.... co je dano... to musi platit.

Ravel: to si pis ze se netoci.... Poprve to byl sok... protoze sem zvykly na dlouhych trasach odkladat ruce ke stredu volantu..... Ale nasel sem si lepsi mistecka

a ten uz rikam diky bohu ze to tam tak je... protoze prez volant ovladam cele auto..... od HF po radio PP atd.... a tim ze se netoci to nemusim hledat po celem obvodu a je to tam kde to ma byti.

Qcko: mnel sem sto chuti si useknout v tu chvily ruce.... ale pak mi doslo ze bcyh asi neotacel volantem a cele to zaspinil od krve ktera nejde vycistit.... To by bylo horsi.... Jak se oteply dam to firme na vycisteni... protoze zima tomu dava zabrat.....

zas projedu par km... a dam vedet...... protoze ja kdyz sem hledal nejaky recenze na nove auta.... tak byly velice neobjektivni az subjektivni nazory autora.....

Tak ja srovnavam s P406 break i kombi s oktavkou i romsterem i transporterem......

a zatim pohodlicko k nezaplaceni.... ;)

Odesláno

Schranka spolujezdce je pro mne pristupna pouze pokud tam nikdo nesedi... a idelane jedu pomalu ci stoji... ve vyssich rychlsotech to otevirani je daleko a neprakticky... ale priznam se... tam mam aorat nejaky blbosti ktere nepotrebuji po ruce... to co potrebuji mam v loketce nebo v u radicky.. nebo v palubce... je tam tolik mist ze obcas hledam kam sem co dal.... ale vzdy najdu..

El. rucka... na to sem si prijemne zvyknul.... ale trosku to byl boj.... mam jenom trosku obavy ze zimy jestli nebude primrzat a ty serva se nenicit.. ale ot neovlivnim.. liby se mi ze se pokazde zatahne dle sveho momentu...a vzdy drzi... stejne jako assistence do kopce.... to je pro pritelkyni uplne super....

Ale jinak driftovat s tim asi nebudu. ale je to prvni auto kteremu rucka funguje co jsem mnel... vsechny ostatni bud nebrzdily nebo jenom castecne....

nektere vychitavky jsou i na mne dlouhe... ale vsakne se to casem. Musi! :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...