Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

2,0 HDi zle startovanie...

Recommended Posts

Guest Lukas Vavrinec
Odesláno

Caute vsetci, mam poslednu dobu taky problem, ak ste sa s tym uz stretli, tak poradte.

Auto mi zle startuje, akoby nechcelo chytit a musim dlhsie drzat kluc a pritom sa cele auto akosi divne zatrasie, ked chyti.tie starty su strasne zle a najhorsie to je, ked auto dlhsie stoji, napriklad cez noc a tak. ak startujem zohriate, tak sa to este celkom da, ale aj tak to nie je ono a pocas jazdy pocitujem niekedy take male vybracie na plynovom pedali, ked idem konstantnou rychlostou 50km alebo 70km.(resp. ked uplne jemne pridam plyn)...menil som uz zhavice, ale v tom to nebolo (to startovanie), diagnostika ziadnu chybu nevyhodila, baterku som dal premerat a je ok.

v jednom servise mi radili, ze je zly starter a treba ho vymenit alebo repasovat.v druhom zase ze moze byt nieco so vstrekovacom/cmi.uz som z toho nejak mimo a nechcem davat menit vsetko, co mi niekto povie a nakoniec to v tom nebude.

Ak ste sa s niecim podobnym stretli, tak poradte co robit...dakujem.

Odesláno

Hodne hodne zavad.Ale vsechno spis drobnosti.Pro laika nejrychlejsi vymenit pal.filtr.Pak kdyz nepomuze tak vycistit saci kos na cerpadle(plovaku) v nadrzi.Pak uz jenom mereni.Podavaci tlak pocas startu min 0.7 baru.Pak vstriky na vycisteni.

Je to napsano od nejlevnejsiho a nejrychlejsiho poradi.

Ale zkus pak pouzit \"hledani\":papa

Guest Lukas Vavrinec
Odesláno
Původně zaslal: straki007

Hodne hodne zavad.Ale vsechno spis drobnosti.Pro laika nejrychlejsi vymenit pal.filtr.Pak kdyz nepomuze tak vycistit saci kos na cerpadle(plovaku) v nadrzi.Pak uz jenom mereni.Podavaci tlak pocas startu min 0.7 baru.Pak vstriky na vycisteni.

Je to napsano od nejlevnejsiho a nejrychlejsiho poradi.

Ale zkus pak pouzit \"hledani\":papa

Hmm, tak palivovy filter som uz menil pred 2000km, takze tym to asi nie je. ostava skusit tie ostatne zrejme. svojpomocne to asi nezvladnem, co? :o

Odesláno

něco podobnýho mě to začalo dělat taky-špatné starty

Změřil jsem baterku po příjezdu domů,byla ok,vyměnil jsem žhavící svíčky(stejně jsem na nich nalítal 60 000km,tak by mě to čekalo tak i tak)a ono to stejně dělalo,když to stálo v práci sotva jsem nastartoval a to nemluvím o ránu.Ale dal jsem to na nabiječku a normálně nastartoval...odpojil jsem baterii=nabil nechal 2dni ležet=držela,...no něco mi to vybíjelo v autě...zkusil jsme alternátor...a =byl proraženej,takže výměna diod=pohoda.

Ale s těma vybracema nevím...

Guest Lukas Vavrinec
Odesláno
Původně zaslal: John_Ice

něco podobnýho mě to začalo dělat taky-špatné starty

Změřil jsem baterku po příjezdu domů,byla ok,vyměnil jsem žhavící svíčky(stejně jsem na nich nalítal 60 000km,tak by mě to čekalo tak i tak)a ono to stejně dělalo,když to stálo v práci sotva jsem nastartoval a to nemluvím o ránu.Ale dal jsem to na nabiječku a normálně nastartoval...odpojil jsem baterii=nabil nechal 2dni ležet=držela,...no něco mi to vybíjelo v autě...zkusil jsme alternátor...a =byl proraženej,takže výměna diod=pohoda.

Ale s těma vybracema nevím...

skusim to doma a uvidim, este som tu niekde cital, ze s tym moze mat suvis aj nejaky regulator tlaku paliva, alebo tiez DRV ventil???? :myslim

Guest Lukas Vavrinec
Odesláno

...a este jedna vec, myslite ze s tym autom mozem ist do chorvatska, ak sa to takto sprava?cca. 800km tam aj spat? :D dufam, ze ma to niekde nenecha... :)

Odesláno

jestli nejedeš s manželkou tak proč by ne. :D aspoň víš o té závadě.I auto,které nic nedělá rázem může jet a nechá tě ve štychu. Ale asi jsi dobrodruh,když tě to napadne...může to být cokoliv,co tě může nechat v půli cesty.

Ale já a určitě i více lidí by to nejdřív vyřešila a potom jela,je to hold cizina a tam ten servis je potom na...Po čechách bych se nebál.

přesně :o .......... :D

jo a to mi to udělalo v 406 ...

[upravil dne 27.7.2010 John_Ice]

Guest Lukas Vavrinec
Odesláno
Původně zaslal: paliman

skus prestudovat toto vlakno, mal som ten isty problem, pri doplneni aditiva teda mocoviny a naslednej regeneracii vsetky problemy zmyzli, tak teda drzim palce...

prestudoval som to, no ale tym to urcite nebude lebo fap filter mam uz vonku, dal som si ho odstranit, potom co som s nim mal problemy...takze musim dumat dalej :( inak dnes rano to bolo celkom ok - ranny start aj cesta do prace (cca. 30km) v pohodke.nemozu to byt spinave vstrekovace alebo trysky?ako a kde sa to da precistit?

Odesláno

cau mel jsem to podobne jako ty .spatne dlouhe starty menil jsem svicky ,nabil baterku tak jsem to protahnul po dalnici 180 2 krat to cuklo a je klid .dostal se mi tam do okruhu nejak vzduch asi po vymene pal.filtru

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...