Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nemáte někdo cestu do Velké Británie ? - sehnáno, už nic. =)

Recommended Posts

Odesláno

Nemáte někdo cestu do Anglie ?? Chtěl bych tam něco koupit. V ČR se to nedá sehnat, ale v Anglii to bude zaručeně..

Sháním to už 2 roky....:roll

[upravil dne 28/7/10 GRiMx]

Odesláno
Původně zaslal: punkac

mě s luxusním pitím pomohla tahle stránka, u rumu hlavně značka Botran! Mňam mňam

dále si všimněte těch tequilek....:mrk

to já je kupuju jinde na rumy.cz a většinu mi vozí kamarádi z cest.. ale do Anglie nikdo nejede :nevim to je samá Indie, Thajsko, Singapure :nevim

Jinak co se týče ostatního alkoholu jako Tequilu doporučuji zlatý Porfidio !!! Bomba ale taky cena trošku jinde :roll a z Whisky mám rád Chivas regal... a speciality od Danielse (singl barel, gantleman atd..) a to co jsem neměl ještě a chtěl bych ochutnat tak to je Blue Label od JW:mrk

[upravil dne 27/7/10 GRiMx]

Odesláno

Jinak to co bych v Anglii chtěl se jmenuje Pusser\'s navy rum v téhle keramické karafě. V ČR ten rum jen v klasické lahvi, ale já ho chci přesně v téhle karafě :D a to už je problém

• O 3 týdny později...
Odesláno

Jinak Kratochvílovci maj krámek v Palladiu, kdo máte cestu a něco sháníte, stavte se tam. Nejen že maj neuvěřitelnej sortiment, ale taky tomu skutečně rozuměj, prodavači tam nejsou žádní blbci a maj poctivě nastudováno. Objevili jsme je náhodou, když jsme narychlo potřebovali koupit dárek - sice tam zaplatíte majlant, ale v tomhle případě je skutečně za co.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Jinak Kratochvílovci maj krámek v Palladiu, kdo máte cestu a něco sháníte, stavte se tam. Nejen že maj neuvěřitelnej sortiment, ale taky tomu skutečně rozuměj, prodavači tam nejsou žádní blbci a maj poctivě nastudováno. Objevili jsme je náhodou, když jsme narychlo potřebovali koupit dárek - sice tam zaplatíte majlant, ale v tomhle případě je skutečně za co.

Tak to až pojedu okolo tak ozkouším jejich vědomosti :D a jestli se v něčem seknou! končím snima :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...