GRiMx Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Nemáte někdo cestu do Anglie ?? Chtěl bych tam něco koupit. V ČR se to nedá sehnat, ale v Anglii to bude zaručeně.. Sháním to už 2 roky.... [upravil dne 28/7/10 GRiMx] Citovat
punkac Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 a co to je? Auto svolantem na pravý straně? Citovat
GRiMx Odesláno 27. červenec 2010 Autor Odesláno 27. červenec 2010 Původně zaslal: punkac a co to je? Auto svolantem na pravý straně? Nee Jedná se o jeden námořnický rum ve speciálním balením Citovat
jofo Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Ja pojdem cez angliu domov v oktobry. Citovat
jofo Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Teraz som si spomenul ze NSBOJOVNIK pojde v auguste domov na slovensko a myslim ze pojde cez anglicko. Skus mu napisat SZ. Citovat
punkac Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 mě s luxusním pitím pomohla tahle stránka, u rumu hlavně značka Botran! Mňam mňam dále si všimněte těch tequilek.... Citovat
ujomarian Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 toto mi nerobte, sa mi az jazyk o podnebie prilepil pre prezerani tequily :D Citovat
GRiMx Odesláno 27. červenec 2010 Autor Odesláno 27. červenec 2010 Původně zaslal: punkac mě s luxusním pitím pomohla tahle stránka, u rumu hlavně značka Botran! Mňam mňam dále si všimněte těch tequilek.... to já je kupuju jinde na rumy.cz a většinu mi vozí kamarádi z cest.. ale do Anglie nikdo nejede to je samá Indie, Thajsko, Singapure Jinak co se týče ostatního alkoholu jako Tequilu doporučuji zlatý Porfidio !!! Bomba ale taky cena trošku jinde a z Whisky mám rád Chivas regal... a speciality od Danielse (singl barel, gantleman atd..) a to co jsem neměl ještě a chtěl bych ochutnat tak to je Blue Label od JW:mrk [upravil dne 27/7/10 GRiMx] Citovat
GRiMx Odesláno 27. červenec 2010 Autor Odesláno 27. červenec 2010 Jinak to co bych v Anglii chtěl se jmenuje Pusser\'s navy rum v téhle keramické karafě. V ČR ten rum jen v klasické lahvi, ale já ho chci přesně v téhle karafě a to už je problém Citovat
urdemala Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 poštou to neposílají, nebo máš obavu, že to někde rozbijou, synovče? Citovat
AKCZ Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Původně zaslal: NicolasB Buď rozbijí nebo vypijí Oboje v opacnem poradi... vypiji -> rozbiji Citovat
oddie Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Tihle to nemaj? http://www.kratochvilovci.cz/ [upravil dne 7/27/10 oddie] Citovat
georgegg Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 náhodou maj http://www.kratochvilovci.cz/katalog/jine-lihoviny/pussers-navy-rum-john-p-ltr-42/diskuse/ Citovat
GRiMx Odesláno 27. červenec 2010 Autor Odesláno 27. červenec 2010 :o Panečku, tak to jste mě uzemnili ... jj maj to... ale jen ta cena je skoro dvojnásobná než v UK Citovat
georgegg Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 no tak si ale zase vem že něco dáš za dovežení, případně poslání a tady to budeš mit druhej den doma Citovat
oddie Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Jo, to už si holt musíš rozmyslet sám, jestli shánět kdovíkde kdovíjak, nebo si pro to jen dojít. Kratochvílovci jsou drazí, ale taky maj proč. Citovat
oddie Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Jinak Kratochvílovci maj krámek v Palladiu, kdo máte cestu a něco sháníte, stavte se tam. Nejen že maj neuvěřitelnej sortiment, ale taky tomu skutečně rozuměj, prodavači tam nejsou žádní blbci a maj poctivě nastudováno. Objevili jsme je náhodou, když jsme narychlo potřebovali koupit dárek - sice tam zaplatíte majlant, ale v tomhle případě je skutečně za co. Citovat
GRiMx Odesláno 17. srpen 2010 Autor Odesláno 17. srpen 2010 Původně zaslal: oddie Jinak Kratochvílovci maj krámek v Palladiu, kdo máte cestu a něco sháníte, stavte se tam. Nejen že maj neuvěřitelnej sortiment, ale taky tomu skutečně rozuměj, prodavači tam nejsou žádní blbci a maj poctivě nastudováno. Objevili jsme je náhodou, když jsme narychlo potřebovali koupit dárek - sice tam zaplatíte majlant, ale v tomhle případě je skutečně za co. Tak to až pojedu okolo tak ozkouším jejich vědomosti a jestli se v něčem seknou! končím snima :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.