Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no tak co sa tyka toho prve vztahu,mal som pred nou este 2,,,,ale toto bol ten pravy a ano prvy....v ktoom som zazil vsetko s nou...naozaj vsetko od prvej pusy,objatia az po milovanie a horlive dni plne vasne a lasky....co uz chce letme znamosti nech ma,,ja uz nehnem prstom pre nu,,ak neco chce a uvedomi si to,nech si pride....ale tam bude skor to opacne garde a ja budem ten co taha snurky xD

Odesláno
Původně zaslal: Saber

no tak co sa tyka toho prve vztahu,mal som pred nou este 2,,,,ale toto bol ten pravy a ano prvy....v ktoom som zazil vsetko s nou...naozaj vsetko od prvej pusy,objatia az po milovanie a horlive dni plne vasne a lasky....co uz chce letme znamosti nech ma,,ja uz nehnem prstom pre nu,,ak neco chce a uvedomi si to,nech si pride....ale tam bude skor to opacne garde a ja budem ten co taha snurky xD

jedna rada, hlavně se k ní nevracej, klapat to už prostě nebude!!!

Odesláno

jedna rada, hlavně se k ní nevracej, klapat to už prostě nebude!!!

tuto radu mi hovori kazdy...ale ja asi este chvilku budem citit a milovat ju,ale ci to dokazeme a bude to klapat je otazne,,,musela by sa strasne zmenit a aj,tak pocit ze ma podjebala nezmeni,,,,

Odesláno

na 200% sa nezmeni...nepoznam ta ale radim ti vyser sa na nu

mal som kamarata ktoremu robila jeho baba to iste, poradil som mu nech sa na nu vysere a uz nieje moj kamarat

PS: ajtak sa na nu nakoniec vysral

Odesláno

je to tazke .... ale vies ajak to je....budem sam,ona nakoniec nespravi ten uplny krok k nemu a nebude mat snim to co nechcem...a co ked sa vrati za par dni

...neviem teraz chcem hlavne zabudnut a vyfukat ju,,sedim doma ale nejak mi je lepsie ked otom takto kecam,,aspon takto

...pekna dekoracia po tych 25rokoch manzelstva...a je to pravda!!!

Odesláno

este ma napadla jedna vec....to je natom to naj.....uz to neklapalo dlhsie,ale ja som sa stale snazil,,snazil sa aby milovala nadalej mna..nato ze ide o ineho som z nej dostal vcera....ale oto nejde...chcem povedat ze sobotu/nedelu sme spolu stravili uplne bajecne na nakupoch spolu zamilovano a povedala mi do oci ze si uvedomila ako ma miluje..teraz som 3dni,2noci doma sam a chceli sme byt spolu vsetko...ALE vcera mi povedala ze ju matka nepustila,neskor som zistil ze je v tom on a nechce posunut nas vztah niekam kde pred 2rokmi aby nas to posunulo daleko daleko ale radsej ide za svojim letnym flamom,ktoremu asi rozflakam face

..takze neni o com

Odesláno

jedine plus to mate pravdu :)....ja hadzem vela veci za hlavu,,all problemy,ale doteraz to bolo kvoli nej,,,,,,ked tako tom pisem a rozmyslam som hodil za hlavu aj ju,uz len dotiahnut posledny krok!

Odesláno

Hmm smutné....:( . Z vlastní zkušenosti, jsem myslela, že podváděj jen chlapi...:nevim

Ženský většinou nepodváděj, ty jdou rovnou za jiným. Takže pokud víš, že byla s \'\'ním\'\' , tak se na ni vykašli, protože tě už nemá ráda :fnuk .

Doufám, že se z toho brzo dostaneš, jak píšou ostatní, jsi mladej a za pár měsíců či let, si budeš říkat, že je dobře, že to tak dopadlo. Myslím, že zrovna třetí rok vztahu je takový trochu kritický, buď spolu dva zůstanou a nebo jdou od sebe.

Odesláno

nikdo se nezmění, může se chvilkku chovat jinak, ale uvnitř bude pořád stejná! Podle těch slov k tobě byla dost neupřímná a lhala ti, to se neodpouští! kdyby jste se vrátili k sobě, kde budeš mít jistotu, že ti to neudělá znova, že ti říká pravdu?

ser na ní, vyžeň jí z hlavy!!!

a kdyby se chtěla vrátit, tak jí pošli středem, budeš se cejtit daleko líp!

bolí to, vím, ale jedinej kdo to zahojí je čas! Já svou bejvalku taky miloval a věř mi, že jsem dostkrát přemejšlel, že to zkusim znovu, ale NE, neklapalo to a vim, že by to za čas zase neklapalo! Znám jí, vím jaká je a vím jakej jsem já a povahu prostě nezměníš!

život jde dál a neni tak dlouhej aby se člověk mohl trápit, je třeba ho užít dokud to jde

Odesláno

dakujem vam moc..a mate pravdu...aj jej som to hovoril...zivot neni o tom ako sa budes trapit nad chvilamy pri ktorych ti je zle,,ale ten zivot je o tych chvilach ktore ti vyrazia dych a ked som bol snou tak som mal ten dych vyrazeny neustale.....a nechapem tomu ja ani nikto....preco.....preco sa to stalo a preco takto....daval som jej vsetko,teraz sa mi 100x omluva a nechce aby som trpel a citi ako moc mi ublizila,,ale otom vedala ked sa to rucalo a nechala to spadnut az sem ... nechala to lebo ona chce porovnavat mna,chce podvadzat tak nech si podvadza,,uz to nemusi robit za mojim chrbtom

Odesláno

čas to vyléčí, teď to pro tebe jsou sice hotový muka, ale neboj, z toho se člověk za tejden dva celkem vyhrabe. to máš jako s jiným zraněním, nejdřív nemůžeš bolestí, ale za nějakou dobu se rána zahojí a najednou zjistíš, že je ti celkem fajn. trpělivost a hlavně se něčim zabavit, nebýt sám, věnovat se jiný společnosti, kde je zábava nebo nějaká intenzivní práce. třeba si na zahradě pár dní stavět pergolu nebo něco v tom smyslu...

Odesláno

ako napisal P607Olda este budes stastny ze to tak dopadlo a preco? aby si stretol nieco lepsie. Zapamataj si co ta nezabije to ta posilni !!!!

Ja ked som sa uz davno rozisiel so svojou byvalou povedal som si serem na zeny kupil som si novy bike ze sa idem venovat sam seme naplno a co cert nechcel jeden sylvestrovsky vecer a teraz mam doma krasnu 1,6 rocnu dcerku.

zeny su nevyspitatelne /bez urazky/

Odesláno

praveze to prislo pred tym ze som tie 3dni a 2 noci uplne sam doma a mali sme byt spolu a to by nas vztah upevnilo,ale on si ide za nim atd.......neviem ako prezijem tieto dni,ale najtazsi je a bude snad dnesok,,celu noc som nespal,to rano a vsetko,,hroza,ale teraz sa to da aj ked s bolestou,ale da :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...