Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ked mam nastartovane a rucnu brzdu, alebo stojim na brzde tak mi sustavne vypisuje \"BREAKE PADS....\" to posledne slovo som zabudol, ale bolo to nieco v zmysle teply-varit, abo tak dajako....neviete nahodov niekto co to znamena? Ziadnu zmenu ucinnosti brzd som neregistroval, prve som myslel ze je to prehriate stych teplot co boli, ale uz sa ochladilo a pise to stale

Odesláno

Včera během jízdy na dálnici se mi to na chvilku také objevilo na displeji. Asi na 3s... Mezi budíky se k tomu objevilo kolo s přerušovanýma čárkama z obou stran. Po jízdě a vizuální kontrole, si myslím, že auto lže :):bacha

Odesláno

2-3mm je málo, nevím sice přesně kolik mm od konce je čidlo na opotřebení destiček, ale čekal bych ho někde v tomto rozmezí. Takže si myslím že už přišel čas na výměnu...

• O 2 týdny později...
Odesláno

nastal cas vymeny a narazil som na dva rozmery 131,4x67/19,5 od LUCAS za 76 euro, valeo za 55,8 a dajake ventilovane 33Ox48/30-5d...aky tam ide rozmer? ked tak poredte dajaky net shop, ja som to nasol len na faro.sk...este otazka- predne a zadne su rovnake?

Odesláno
Původně zaslal: strick

nastal cas vymeny a narazil som na dva rozmery 131,4x67/19,5 od LUCAS za 76 euro, valeo za 55,8 a dajake ventilovane 33Ox48/30-5d...aky tam ide rozmer? ked tak poredte dajaky net shop, ja som to nasol len na faro.sk...este otazka- predne a zadne su rovnake?

Nejsou stejné přední-131,4 66,5 19,6 a zadní 86,1 56,9 18

Odesláno
Původně zaslal: strick

Když si dáš do vyhledávače v tom obchodě co to chceš koupit přesně tvé auto tak ti to nabídne jen desky na tvoje auto........

Jde ti jen o desky nebo i o kotouče.....no na 1,6 HDI určo nemáš ventilovane 33Ox48/30-5d kotouče......to má jen pár vyvolených na silných dieslech a silných benzínech a potom i moje maličkost.....

Odesláno

ide mi len o platnicky, kotuce su v pohode...ale auto zacalo vyblekavat a vyblikovat aj za jazdy...ked som zalozil clanok tak to robilo len pri brzdeni, pak to prestalo, ked skoncili dazde. tak som myslel ze voda neco skratovala...ale asi prd ,ne skrat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...