Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsechny, prosim o radu kde by mi dobre a levne spravili centrální zamykani. Jde vo to, ze mi nevyskakujou ?ufliky na obou pravych dverich a pravy zadni se nekdy neodemknou a nazamknou. Je to docela blby obihat po kazdym uzamceni cely auto co kde zase neseplo.

Odesláno

Neporadím, kde Ti to opraví, ale myslím, že pokud si uděláš čas, tak by jsi to mohl zvládnout sám. Podle mě jde totiž o mechanický problém u obou zmíněných dveří. Aspoň podle toho, jak to popisuješ. Protože pokud by byly závady elektrické na těch motorcích, tak pokud se jedny dveře nepodaří zamknout, tak ostatní se znovu odemknou. Z toho mi vyplývá, že ty motorky špatně cvičí těmi táhly. Chtělo by to oddělat čalounění na dveřích a omrknout, jak to vypadá s připevněním táhel k motorkům. Na 95% je chyba tam. Oddělat čalounění není problém, je jenom třeba mít šroubovák torx 30 (nebo 25, teď z hlavy to nevím přesně - ideální je sada) a začíná se odděláním opěrky na loket - je jenom nacvaknutá. Dál už je to snad poznat - už je to dýl, co jsem to dělal, takže dál už bych si vymýšlel.

Pokud se do toho pustíš, tak hodně zdaru. :papa

Odesláno

Ja mam podobnej problem s pravymi zadnimi dvermy. Obcas se zamknou, obcas ne. Uz jsem to mel uz rozebrany, ale nevyresil jsem nic.

Chova se to divne. Kdyz posloucham u dveri, tak neslysim ani to, ze by se motorek pohnul. Obcas v nem zachrci jak preskakujou zuby na tom sneku.:o

Nejvetsi sranda byla v tom, ze jsem to cely rozebral - nic prijemnyho - dvere i celej ten mechanismus. No, ale vsechno fungovalo, nic nevypadalo spatne. Tak jsem to zase zandal a po nekolika dnech to zase dela to same...obcas zamkne a obcas ne.

Ani na spatnej kontakt v konektoru to nevypadalo. A v tom mechanizmu je jen par kolecek..nic tezkyho nebo nachylnyho na zavady.

Asi to jeste nekdy rozdelam... ale moc se mi nechce..vim, ze se to z tech dveri blbe vyndavalo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...