MilanF1 Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 Introš fakt pěkný a navíc tento dekor tapeců miluji. Hold si to dobře vymazluješ Citovat
NAVY1 Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 už som spomínal, že kolesá by som zvolil iné ...ale ten interier, ten máš teda fakt super luxusný :super Citovat
Andreww Odesláno 7. srpen 2010 Autor Odesláno 7. srpen 2010 Díky:papa Původně zaslal: NAVY1 už som spomínal, že kolesá by som zvolil iné ...ale ten interier, ten máš teda fakt super luxusný :super Tyhle kola jsou vlastně až druhá varianta. Původně jsem měl domluvené Cyclony, ale bohužel i na tomto klubu se najdou podrazáci:bojim Nakonec jsem ale spokojený. Citovat
chuck11 Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 kde se ti ztratily krytky na kola:myslim Citovat
Andreww Odesláno 8. srpen 2010 Autor Odesláno 8. srpen 2010 Původně zaslal: chuck11 kde se ti ztratily krytky na kola:myslim Krytky mám doma, jenže ani jedna nemá všechny packy pro uchycení. Maximum je 3 ze 6:bojim a nedrží. Musím je ještě nějak pořešit. Jinak co se týká těch sedaček, tak na vrakáči v Rožnově pod Radh. měl taky jednu sadu. Aspoň, když jsem tam kupoval ty do 3dv. Jen byly dost špinavé, ale snad by se daly vyčistit. Pokud bys chtěl kontakt, dej vědět. Citovat
Andreww Odesláno 15. srpen 2010 Autor Odesláno 15. srpen 2010 Takže dnes čerstvě naleštíno a můžeme do soutěže Miss mokrý Peugeot:D [upravil dne 29/8/10 Andreww] Citovat
Andreww Odesláno 15. srpen 2010 Autor Odesláno 15. srpen 2010 Angely v akci:mrk [upravil dne 29/8/10 Andreww] Citovat
Andreww Odesláno 15. srpen 2010 Autor Odesláno 15. srpen 2010 přízemní [upravil dne 29/8/10 Andreww] Citovat
Andreww Odesláno 15. srpen 2010 Autor Odesláno 15. srpen 2010 A nějaký ten detailík...brzdiče dostaly novou barvu, odstín slonová kost Zadní [upravil dne 29/8/10 Andreww] Citovat
Andreww Odesláno 15. srpen 2010 Autor Odesláno 15. srpen 2010 A přední Omluvte prosím orezlé kotouče, ale je to těsně po umytí Jinak přední kola jsou trošku (tak jsem je koupil, to není moje práce) Po sezóně bude renovace. [upravil dne 29/8/10 Andreww] Citovat
Andreww Odesláno 15. srpen 2010 Autor Odesláno 15. srpen 2010 A nové poznávací znamení. Vzadu na okně [upravil dne 29/8/10 Andreww] Citovat
Andreww Odesláno 15. srpen 2010 Autor Odesláno 15. srpen 2010 a vpředu nad světlem [upravil dne 29/8/10 Andreww] Citovat
Andreww Odesláno 16. srpen 2010 Autor Odesláno 16. srpen 2010 Dnes dorazil další balíček, který obsahoval: -bíle boční blinkry -novou hlavici řadičky (originál černou) -a konečně zadní el. stahovačky Takže se mám o víkendu zase čím bavit:aut Citovat
chechet Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 krasna 306tka! . sezen si tu origo strisku nad zadni okno, doda autu ten spravny \"drive\". a mozna folie... Citovat
Andreww Odesláno 17. srpen 2010 Autor Odesláno 17. srpen 2010 Původně zaslal: chechet krasna 306tka! . sezen si tu origo strisku nad zadni okno, doda autu ten spravny \"drive\". a mozna folie... Díky:papa Stříška už je v jednání, musím se jen dát zase trochu finančně dokupy (teď toho bylo více najednou). S foliema se uvidí na jaro, sezónu už bez nich dojedu. Citovat
Béďa Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Vypada to dobre, ted jsem si teprve vsiml ze mas oranzovy blinkry. To je u roku 2000 docela divny a kazdopadne to vymen. Citovat
Andreww Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 Původně zaslal: Béďa Vypada to dobre, ted jsem si teprve vsiml ze mas oranzovy blinkry. To je u roku 2000 docela divny a kazdopadne to vymen. O pár příspěvků výše jsem psal, že mi přišly bílé v balíčku s dalšími věcmi. Včera proběhla výměna:super Někdy o víkendu udělám zase nějaké aktuální foto. Citovat
maggot Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 Nepochopim,proč skoro všichni dáváte ty angely a hlavně na new model.Čirý lampy jsou hezčí,angely to auto akorát z....ý.Sám to vidíš na fotkách Citovat
MilanF1 Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 Angely tam dal proto, že tam byly Depa, navíc když už si je předtím pořídil na třídvéř, tak proč si je nedát na nynější auto. Já mám origo Valeo, takže měnit určitě nebudu Citovat
Andreww Odesláno 20. srpen 2010 Autor Odesláno 20. srpen 2010 Původně zaslal: maggot Nepochopim,proč skoro všichni dáváte ty angely a hlavně na new model.Čirý lampy jsou hezčí,angely to auto akorát z....ý.Sám to vidíš na fotkách Přečti si prosím celé vlákno a pak se můžeme o něčem bavit. Je to tak, jak psal MilanF1. Když jsem auto koupil, měli zůstat čiré, jenže po prvním večerním svícení a následném ohledání, kdy jsem zjistil, že se jedná o DEPA, světla letěly. Pokud pro mě máš nějakou rozumnou nabídku na Valea, sem s ní. Já teď rozhodně nemám v plánu vypláznout x tisíc za nové světla. A mimochodem...už jsi je někdy viděl svítit ve tmě? Když jsem je namontoval na třídveř místo origo H4 (nečirých) byl to nehorázný rozdíl. No a oproti Depům to ani nemá cenu srovnávat. Takže nejdřív čti, pak suď Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.