Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky:papa

Původně zaslal: NAVY1

už som spomínal, že kolesá by som zvolil iné

...ale ten interier, ten máš teda fakt super luxusný :super:super

Tyhle kola jsou vlastně až druhá varianta. Původně jsem měl domluvené Cyclony, ale bohužel i na tomto klubu se najdou podrazáci:bojim Nakonec jsem ale spokojený.

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

kde se ti ztratily krytky na kola:myslim

Krytky mám doma, jenže ani jedna nemá všechny packy pro uchycení. Maximum je 3 ze 6:bojim a nedrží. Musím je ještě nějak pořešit.

Jinak co se týká těch sedaček, tak na vrakáči v Rožnově pod Radh. měl taky jednu sadu. Aspoň, když jsem tam kupoval ty do 3dv. Jen byly dost špinavé, ale snad by se daly vyčistit. Pokud bys chtěl kontakt, dej vědět.

Odesláno

A přední

Omluvte prosím orezlé kotouče, ale je to těsně po umytí:mad: Jinak přední kola jsou trošku :blicismajlik (tak jsem je koupil, to není moje práce) Po sezóně bude renovace.

[upravil dne 29/8/10 Andreww]

post-0-14109612510103_thumb.jpg

Odesláno

Dnes dorazil další balíček, který obsahoval:

-bíle boční blinkry

-novou hlavici řadičky (originál černou)

-a konečně zadní el. stahovačky

Takže se mám o víkendu zase čím bavit:aut

Odesláno
Původně zaslal: chechet

krasna 306tka! :super. sezen si tu origo strisku nad zadni okno, doda autu ten spravny \"drive\". ;) a mozna folie...

Díky:papa Stříška už je v jednání, musím se jen dát zase trochu finančně dokupy (teď toho bylo více najednou). S foliema se uvidí na jaro, sezónu už bez nich dojedu.

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Vypada to dobre, ted jsem si teprve vsiml ze mas oranzovy blinkry. To je u roku 2000 docela divny a kazdopadne to vymen. :)

O pár příspěvků výše jsem psal, že mi přišly bílé v balíčku s dalšími věcmi. Včera proběhla výměna:super Někdy o víkendu udělám zase nějaké aktuální foto.

Odesláno

Nepochopim,proč skoro všichni dáváte ty angely a hlavně na new model.Čirý lampy jsou hezčí,angely to auto akorát z....ý.Sám to vidíš na fotkách

Odesláno

Angely tam dal proto, že tam byly Depa, navíc když už si je předtím pořídil na třídvéř, tak proč si je nedát na nynější auto. Já mám origo Valeo, takže měnit určitě nebudu ;)

Odesláno
Původně zaslal: maggot

Nepochopim,proč skoro všichni dáváte ty angely a hlavně na new model.Čirý lampy jsou hezčí,angely to auto akorát z....ý.Sám to vidíš na fotkách

Přečti si prosím celé vlákno a pak se můžeme o něčem bavit. Je to tak, jak psal MilanF1. Když jsem auto koupil, měli zůstat čiré, jenže po prvním večerním svícení a následném ohledání, kdy jsem zjistil, že se jedná o DEPA, světla letěly. Pokud pro mě máš nějakou rozumnou nabídku na Valea, sem s ní. Já teď rozhodně nemám v plánu vypláznout x tisíc za nové světla.

A mimochodem...už jsi je někdy viděl svítit ve tmě? Když jsem je namontoval na třídveř místo origo H4 (nečirých) byl to nehorázný rozdíl. No a oproti Depům to ani nemá cenu srovnávat. Takže nejdřív čti, pak suď:nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...