Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rejty: nejde tak ani o STK nebo polise, jde o to kdyz se neco stane (napr. nehoda) a stoura se v tom nejakej aktivni likvidator.

Zduvodnit pro sebe si to umime, cena, jizdni vlastnosti atd. ale to vetsinou neukecas. :roker

Odesláno
Původně zaslal: Andreww

Původně zaslal: chuck11

Sem myslel,že čtyřramené se dělaly jen do slabších motorů?Ať slouží:papa

Podle mě se dávaly do většiny 2000 a 2001ček. Ale nevím.

Jen dotaz... jaký máš kód barvy? Mě se zdá, že máš tu tmavější metlu.

Kod je EYLC,ale tmavší nebude ono záleží z jakého úhlu a jak moc je světla, ta barva se tak mění až přechází do stříbrné:papa

Odesláno
Kod je EYLC,ale tmavší nebude ono záleží z jakého úhlu a jak moc je světla, ta barva se tak mění až přechází do stříbrné:papa

Máš pravdu, klame to. Kód je stejný:super

Odesláno

Něco tam bylo, ale ne moc. To co to odneslo je nové, jen nárazník zůstal pochroumaný. Už se na něho chystám. No a místo světel tam nacpali právě Depa.

Odesláno

Tak jsme měli včera super šťastný den. Jel jsem z práce s tím, že si pěkně v klidu natáhnu komplet novou kabeláž k repru do plata. Jenomže to by mi cestou nesmělo prasknout výfukové potrubí mezi střeďákem a koncem:roll Takže jsem přijel domů, natahoval kabeláž a přitom jsem čekal na bráchu, aby mi to zavařil. Přijel, zavařil a když jsem přejížděl zpět před barák, abych dodělal kabely, tak jsem do levého zadního kola nabral vrut i s podložkou:roll Tak jsem dodělal kabely, hodil rezervu a kolem půl desáté se šel konečně najíst:grr

No prostě paráda...

[upravil dne 3/8/10 Andreww]

Odesláno

Jo to znám,když si myslim že bude všechno v pohodě tak se do toho něco vysere:D. Jinak pěkný autíčko a nový světla:super. Mám stejnou kubatůru,sem zvědavej na další novinky:papa

Odesláno

Takže opět jedna aktualitka:

Domluven nový interiér. Černý v polokůži. Po výplatě si ho vyzvednu a bude tam:super

Kde si ho sehnal,já už sháním nějakou dobu :(

Odesláno
Původně zaslal: MilanF1

No, pěkné, polokůže :) Já ji moc nepreferuji ... btw ... co budeš dělat s tím starým introšem?

Starý pak zkusím prodat, ale pořeboval by trochu vyčistit. Je na nich semtam šmouha.

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Takže opět jedna aktualitka:

Domluven nový interiér. Černý v polokůži. Po výplatě si ho vyzvednu a bude tam:super

Kde si ho sehnal,já už sháním nějakou dobu :(

Mám to v servisu hned vedle firmy v anglické 2.0 16V. Jen si předělám řidičův pojezd, aby nebyla stavitelná jen sedačka spolujezdce:) A leží tam už nějakou dobu, jen já jsem měl pořád jen 3 dveře:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...