Béďa Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 Rejty: nejde tak ani o STK nebo polise, jde o to kdyz se neco stane (napr. nehoda) a stoura se v tom nejakej aktivni likvidator. Zduvodnit pro sebe si to umime, cena, jizdni vlastnosti atd. ale to vetsinou neukecas. Citovat
Andreww Odesláno 30. červenec 2010 Autor Odesláno 30. červenec 2010 To je holt riziko podnikání Citovat
Béďa Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 To kazdopadne, omlouvam se za trochu OT. Uz to nebudem tady rozebirat, stejne je to na kazdym, jak to ma. Citovat
chuck11 Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Původně zaslal: Andreww Původně zaslal: chuck11 Sem myslel,že čtyřramené se dělaly jen do slabších motorů?Ať slouží Podle mě se dávaly do většiny 2000 a 2001ček. Ale nevím. Jen dotaz... jaký máš kód barvy? Mě se zdá, že máš tu tmavější metlu. Kod je EYLC,ale tmavší nebude ono záleží z jakého úhlu a jak moc je světla, ta barva se tak mění až přechází do stříbrné Citovat
Andreww Odesláno 31. červenec 2010 Autor Odesláno 31. červenec 2010 Kod je EYLC,ale tmavší nebude ono záleží z jakého úhlu a jak moc je světla, ta barva se tak mění až přechází do stříbrné Máš pravdu, klame to. Kód je stejný Citovat
Andreww Odesláno 31. červenec 2010 Autor Odesláno 31. červenec 2010 Tak zde ještě jeden detailek dezénu nových pneu:aut [upravil dne 29/8/10 Andreww] Citovat
Andreww Odesláno 31. červenec 2010 Autor Odesláno 31. červenec 2010 ... [upravil dne 29/8/10 Andreww] Citovat
Andreww Odesláno 31. červenec 2010 Autor Odesláno 31. červenec 2010 Autí dostalo slibované angely, jelikož ty Depa co tam byly stály za prd. Citovat
Béďa Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Ty si tam mel Depa? To dostalo asi ranu na predek co? Citovat
Andreww Odesláno 1. srpen 2010 Autor Odesláno 1. srpen 2010 Něco tam bylo, ale ne moc. To co to odneslo je nové, jen nárazník zůstal pochroumaný. Už se na něho chystám. No a místo světel tam nacpali právě Depa. Citovat
Andreww Odesláno 3. srpen 2010 Autor Odesláno 3. srpen 2010 Tak jsme měli včera super šťastný den. Jel jsem z práce s tím, že si pěkně v klidu natáhnu komplet novou kabeláž k repru do plata. Jenomže to by mi cestou nesmělo prasknout výfukové potrubí mezi střeďákem a koncem:roll Takže jsem přijel domů, natahoval kabeláž a přitom jsem čekal na bráchu, aby mi to zavařil. Přijel, zavařil a když jsem přejížděl zpět před barák, abych dodělal kabely, tak jsem do levého zadního kola nabral vrut i s podložkou:roll Tak jsem dodělal kabely, hodil rezervu a kolem půl desáté se šel konečně najíst:grr No prostě paráda... [upravil dne 3/8/10 Andreww] Citovat
Stráňa Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Jo to znám,když si myslim že bude všechno v pohodě tak se do toho něco vysere:D. Jinak pěkný autíčko a nový světla:super. Mám stejnou kubatůru,sem zvědavej na další novinky:papa Citovat
Andreww Odesláno 3. srpen 2010 Autor Odesláno 3. srpen 2010 Takže opět jedna aktualitka: Domluven nový interiér. Černý v polokůži. Po výplatě si ho vyzvednu a bude tam:super Citovat
MilanF1 Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 No, pěkné, polokůže Já ji moc nepreferuji ... btw ... co budeš dělat s tím starým introšem? Citovat
chuck11 Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Původně zaslal: Andreww Takže opět jedna aktualitka: Domluven nový interiér. Černý v polokůži. Po výplatě si ho vyzvednu a bude tam:super Kde si ho sehnal,já už sháním nějakou dobu Citovat
NAVY1 Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 no vidíš, nie som jediný kto má starostlivého bráchu..:supera a na tu polokožu si tiež počkám.. Citovat
wooody Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 co ty depa, to byli čirý??? kolik za ně?? :-D Citovat
MilanF1 Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Depa bude dávat na tu druhou 306ku, přeci ji nenechá bez světel. PS: taky už jsem se na to ptal Citovat
Andreww Odesláno 4. srpen 2010 Autor Odesláno 4. srpen 2010 Původně zaslal: MilanF1 No, pěkné, polokůže Já ji moc nepreferuji ... btw ... co budeš dělat s tím starým introšem? Starý pak zkusím prodat, ale pořeboval by trochu vyčistit. Je na nich semtam šmouha. Citovat
Andreww Odesláno 4. srpen 2010 Autor Odesláno 4. srpen 2010 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Andreww Takže opět jedna aktualitka: Domluven nový interiér. Černý v polokůži. Po výplatě si ho vyzvednu a bude tam:super Kde si ho sehnal,já už sháním nějakou dobu Mám to v servisu hned vedle firmy v anglické 2.0 16V. Jen si předělám řidičův pojezd, aby nebyla stavitelná jen sedačka spolujezdce:) A leží tam už nějakou dobu, jen já jsem měl pořád jen 3 dveře:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.