Andreww Odesláno 8. leden 2011 Autor Odesláno 8. leden 2011 Zase po čase jedna menší úpravička. Použil jsem čast řadičky ze 406, protoře původní chromovaná se oloupala. Teď zase ladí k ručce:potlesk Citovat
MilanF1 Odesláno 8. leden 2011 Odesláno 8. leden 2011 mám taky kousek řadičky ulouplý, je však stříbrná. Ale nějak mi to nevadí, řadit se s tím dá. Ne jako na P309, kde se celá hlavice rozpůlila Citovat
Andreww Odesláno 8. leden 2011 Autor Odesláno 8. leden 2011 Já už jsem ji mělou celou bílou. Jen na kraji byl kousek chromu a nějaké ty náznaky šíslic:D Fotka je na první stránce. Citovat
MilanF1 Odesláno 8. leden 2011 Odesláno 8. leden 2011 To já mám jinou, chromovanou, ale čísla mám zapuštěný. Uloupl se mi kousek toho chromu. No mě ne, předchozímu majiteli Známej má taky 306 v HDI (kombi) řadičku úplně bílá. Ale má hroznej šrot Citovat
Andreww Odesláno 8. leden 2011 Autor Odesláno 8. leden 2011 Ta moje byla nejspíš stejná. Ale prostě když se oloupe, tak z ní zbude tohle:( Citovat
MilanF1 Odesláno 8. leden 2011 Odesláno 8. leden 2011 Tys to měl asi jenom \"nastříknuté\", u mě se ulomil kousek vršku, o šířce dejme tomu 1mm. Kdyžtak nafotím. Ale tvoji výměnu chápu, jezdit s běloušem není moc pěkné. Když za to pustíš ženskou, tak neví, jak řadit. PS: pokud sednu do jiného auta a nevím, kde je zpátečka, tak taky nadšený nejsem. Citovat
Andreww Odesláno 9. leden 2011 Autor Odesláno 9. leden 2011 Dnes opět trochu teplo, tak jsem to umyl. A co jsem to nenašel pod tou hromadou bordelu...ono tam bylo moje auto:D:D:D Citovat
Andreww Odesláno 9. leden 2011 Autor Odesláno 9. leden 2011 Už se těším na jaro, až si zase vlezu dovnitř a poutírám prach, vysaju, všechno naleštím a budu tam celé dopoledne:D Už mi to chybí Citovat
MilanF1 Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 takový blázen do uklízení nejsem, ale v pátek jsem váhal, zda auto neumyju, nakonec jsem se na to vyfláknul, když je všude mokro. Já čekám na dvě zásilky a budu se brzy válet pod předním nárazníkem Citovat
Andreww Odesláno 9. leden 2011 Autor Odesláno 9. leden 2011 Holt na tohle jsem trochu punťa:D A co to bude? Nebo se mám nechat překvapit? Citovat
MilanF1 Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 Já se tím netajím, řešil jsem to i zde na foru Denní svícení a žluté H1 do mlhovek Citovat
ferrari Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 Hm, a aké radičky sa vlastne dávali do 306? Lebo ja mám tiež vrch celý biely a nepáči sa mi to:( Citovat
Andreww Odesláno 9. leden 2011 Autor Odesláno 9. leden 2011 Dávali se buďto ty naše loupací, nebo celé černé. Aspoň co vím v new modelech. Ale dám ti radu. Sežeň řadičku ze 406 (tu co já), vyloupni to horní výčko (tak jako já ) a vyměn ho za to bílé Pasuje to naprosto přesně Citovat
ferrari Odesláno 10. leden 2011 Odesláno 10. leden 2011 A to iba vylúpnem a vložím druhé? A nepoškodím víčko, resp, jeho lôžko? Citovat
MilanF1 Odesláno 10. leden 2011 Odesláno 10. leden 2011 Já mám tuhle stříbrnou, ale po oloupání by byla asi taky bílá (spíše krémová). Foceno nyní s bleskem, takže kvalita nic moc. Citovat
Radek 306 Odesláno 10. leden 2011 Odesláno 10. leden 2011 tak já mam tu jak se dávali do Coupe, ta vypada jako milanovo jen má ještě hliníkovej dřík nebo jak to nazvat Citovat
Andreww Odesláno 10. leden 2011 Autor Odesláno 10. leden 2011 A to iba vylúpnem a vložím druhé? A nepoškodím víčko, resp, jeho lôžko? Jen vyloupnout a přehodit. Nic jsem nepoškodil. Opatrně jsem tam vsunul tenký šroubovák a podebral:super Citovat
ferrari Odesláno 10. leden 2011 Odesláno 10. leden 2011 Já mám tuhle stříbrnou, ale po oloupání by byla asi taky bílá (spíše krémová). Foceno nyní s bleskem, takže kvalita nic moc. acháááá, takže takto to malo vyzerať origo Citovat
Andreww Odesláno 10. leden 2011 Autor Odesláno 10. leden 2011 Jo v originál stavu je fakt super. Bohužel jen málo se jich dochovalo:roll Holt někde udělali soudruzi chybu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.