Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zase po čase jedna menší úpravička. Použil jsem čast řadičky ze 406, protoře původní chromovaná se oloupala. Teď zase ladí k ručce:potlesk

post-9565-14109614502491_thumb.jpg

Odesláno

mám taky kousek řadičky ulouplý, je však stříbrná. Ale nějak mi to nevadí, řadit se s tím dá. Ne jako na P309, kde se celá hlavice rozpůlila :D

Odesláno

To já mám jinou, chromovanou, ale čísla mám zapuštěný. Uloupl se mi kousek toho chromu. No mě ne, předchozímu majiteli :D Známej má taky 306 v HDI (kombi) řadičku úplně bílá. Ale má hroznej šrot :D

Odesláno

Tys to měl asi jenom \"nastříknuté\", u mě se ulomil kousek vršku, o šířce dejme tomu 1mm. Kdyžtak nafotím. Ale tvoji výměnu chápu, jezdit s běloušem není moc pěkné. Když za to pustíš ženskou, tak neví, jak řadit.

PS: pokud sednu do jiného auta a nevím, kde je zpátečka, tak taky nadšený nejsem.

Odesláno

takový blázen do uklízení nejsem, ale v pátek jsem váhal, zda auto neumyju, nakonec jsem se na to vyfláknul, když je všude mokro. Já čekám na dvě zásilky a budu se brzy válet pod předním nárazníkem :D

Odesláno

Dávali se buďto ty naše loupací, nebo celé černé. Aspoň co vím v new modelech. Ale dám ti radu. Sežeň řadičku ze 406 (tu co já), vyloupni to horní výčko (tak jako já :D ) a vyměn ho za to bílé:super Pasuje to naprosto přesně:papa

Odesláno

Já mám tuhle stříbrnou, ale po oloupání by byla asi taky bílá (spíše krémová). Foceno nyní s bleskem, takže kvalita nic moc.

post-15148-14109614576518_thumb.jpg

Odesláno
A to iba vylúpnem a vložím druhé? A nepoškodím víčko, resp, jeho lôžko?

Jen vyloupnout a přehodit. Nic jsem nepoškodil. Opatrně jsem tam vsunul tenký šroubovák a podebral:super

Odesláno
Já mám tuhle stříbrnou, ale po oloupání by byla asi taky bílá (spíše krémová). Foceno nyní s bleskem, takže kvalita nic moc.
acháááá, takže takto to malo vyzerať origo :o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...