Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Někdy ve dvou, někdy ve třech, někdy ve čtyřech...prostě když už, tak už:D

Prosím o radu. Včera jsem přivezl origo stříšku, ale je poněkud vybledlá a flekatá:blicismajlik Takže buď:

1. Zkusit ji nějak vrátit původní \"lesk\" a nechat ji černou, nebo

2. Dát ji do laku?

[upravil dne 24/8/10 Andreww]

Odesláno
Původně zaslal: Andreww

Někdy ve dvou, někdy ve třech, někdy ve čtyřech...prostě když už, tak už:D

Prosím o radu. Včera jsem přivezl origo stříšku, ale je poněkud vybledlá a flekatá:blicismajlik Takže buď:

1. Zkusit ji nějak vrátit původní \"lesk\" a nechat ji černou, nebo

2. Dát ji do laku?

[upravil dne 24/8/10 Andreww]

ja jsem ji nechal nalakovat. musel jsem i udelat vyrez pro ostrikovac, pac striska byla z auta, ktere melo ostrikovac dolu.

Odesláno
ja jsem ji nechal nalakovat. musel jsem i udelat vyrez pro ostrikovac, pac striska byla z auta, ktere melo ostrikovac dolu.

Já právě přemýšlím, že bych ten ostřikovač zrušil. Stejně nestříká, ale jen to z něj teče:nevim

Odesláno

andreww, mám ten samý problém, ostřikovač jenom teče a nerozprašuje na celé okno, zase na druhou stranu lepší než nic. Při jízdě po mokré dálnici se to fakt hodí.

Odesláno

Tahle kompletně stříbrná barva se shání docela těžko, většinou jsem ji viděl na kombicích a nebo HDI typech, já mám 306, 1,6 rok výroby 2000 a jak koukám na to foto, je to zřejmě stejná barva a typ provedení jako to moje:-) u nás ve městě jsem viděl jen jedno stejné autko;-)

Odesláno

Stříbrná? Já bych řekl modro-stříbrná metalíza. Já mám na autě stříbrnou (dle TP šedou), ale Andrewwovi závidím barvičku. ;)

Odesláno

Podle TP se jedná o světle modrou metalízu. Takže neplést si se stříbrnou:D Zítra snad vložím znovu fota:aut

Jinak stříšku jsem sice přejel oživovačem exteriérových plastů, ale asi půjde stejně do laku.

Odesláno

jj, já vím, je to naprosto super barvička. Teďka táta má na Berlingu světle modro-zelenou metalízu. Prostě jak padne světlo, tak buď je to do zelena nebo do modra, přemýšlím, zda mu tu mám založit vlákno, když je to Citrón ... ale když se přehodí znaky, tak je to Partner :D

Odesláno

Stahovačky jsou origo. Původně jsem je chtěl z toho angličana, z kterého mám sedačky, ale už měl jen jednu. Nakonec jsem je sehnal od týpka co rozprodává jednoho angličana na Aukru. Bohužel už jsem měl v zadních tapecech navrtané díry na kličky, nakže jsem je musel zadělávat.

Odesláno

V týdnu jsem si nechal vyčistit interiér. To je neuvěřitelné, co ti lidi dokáží. Nechával jsem dělat na mokro látkovou část sedaček + tapecy dveří. Jako bonus mi vysáli celé auto a ještě utřeli prach. A teď to nejlepší...stálo mě to jen 320,-Kč:mrk

Sedačky byly úplně hrozně flekaté a teď jsou jako nové.

post-0-14109612628479_thumb.jpg

Odesláno

a ještě jsem si vyměnil výfuk. Dělal jsem střed + konec. Konec měl zahnutou koncovku do země (levnější varianta), takže jsem měl dvě možnosti. Buď použít ze starého origo oválnou a nebo tuto nerez trubku o průměru 70mm:D Zvuk se samozřejmě nijak nezměnil.

[upravil dne 5/9/10 Andreww]

post-0-14109612629002_thumb.jpg

Odesláno

Momentálně jezdíme takhle:mad: Nárazník se přestěhoval do lakovny společně se stříškou. Původně jsem měl jezdit třídvířkem, ale 35koní je víc než pár šroubků na nárazníku:D:aut:D

post-9565-14109612708964_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...