Andreww Odesláno 23. srpen 2010 Autor Odesláno 23. srpen 2010 Takže o víkendu proběhla další úprava. Namontovány elektrické stahovačky zadních oken. Teď už jen zaslepit díry po kličkách:roker Citovat
MilanF1 Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Pádla jsi nahradil elektrikou, hezký my většinou jezdíme ve dvou, takže tuto úpravu neplánuji Citovat
Andreww Odesláno 24. srpen 2010 Autor Odesláno 24. srpen 2010 Někdy ve dvou, někdy ve třech, někdy ve čtyřech...prostě když už, tak už Prosím o radu. Včera jsem přivezl origo stříšku, ale je poněkud vybledlá a flekatá Takže buď: 1. Zkusit ji nějak vrátit původní \"lesk\" a nechat ji černou, nebo 2. Dát ji do laku? [upravil dne 24/8/10 Andreww] Citovat
chechet Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Původně zaslal: Andreww Někdy ve dvou, někdy ve třech, někdy ve čtyřech...prostě když už, tak už Prosím o radu. Včera jsem přivezl origo stříšku, ale je poněkud vybledlá a flekatá Takže buď: 1. Zkusit ji nějak vrátit původní \"lesk\" a nechat ji černou, nebo 2. Dát ji do laku? [upravil dne 24/8/10 Andreww] ja jsem ji nechal nalakovat. musel jsem i udelat vyrez pro ostrikovac, pac striska byla z auta, ktere melo ostrikovac dolu. Citovat
Andreww Odesláno 24. srpen 2010 Autor Odesláno 24. srpen 2010 ja jsem ji nechal nalakovat. musel jsem i udelat vyrez pro ostrikovac, pac striska byla z auta, ktere melo ostrikovac dolu. Já právě přemýšlím, že bych ten ostřikovač zrušil. Stejně nestříká, ale jen to z něj teče:nevim Citovat
MilanF1 Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 andreww, mám ten samý problém, ostřikovač jenom teče a nerozprašuje na celé okno, zase na druhou stranu lepší než nic. Při jízdě po mokré dálnici se to fakt hodí. Citovat
Andreww Odesláno 25. srpen 2010 Autor Odesláno 25. srpen 2010 Na strarém mám dvě trysky přímo na stěrači a ty stříkají krásně. Proč u toho nezůstali? Citovat
Dani3o6 Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Tahle kompletně stříbrná barva se shání docela těžko, většinou jsem ji viděl na kombicích a nebo HDI typech, já mám 306, 1,6 rok výroby 2000 a jak koukám na to foto, je to zřejmě stejná barva a typ provedení jako to moje:-) u nás ve městě jsem viděl jen jedno stejné autko;-) Citovat
MilanF1 Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Stříbrná? Já bych řekl modro-stříbrná metalíza. Já mám na autě stříbrnou (dle TP šedou), ale Andrewwovi závidím barvičku. Citovat
Andreww Odesláno 28. srpen 2010 Autor Odesláno 28. srpen 2010 Podle TP se jedná o světle modrou metalízu. Takže neplést si se stříbrnou:D Zítra snad vložím znovu fota:aut Jinak stříšku jsem sice přejel oživovačem exteriérových plastů, ale asi půjde stejně do laku. Citovat
chuck11 Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 dej ji do laku bude to vypadat o mnoho líp je to světle modrá,lidi si to pletou neustále i u mně, mnění se do stříbrna,ale je světle modrá Citovat
MilanF1 Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 jj, já vím, je to naprosto super barvička. Teďka táta má na Berlingu světle modro-zelenou metalízu. Prostě jak padne světlo, tak buď je to do zelena nebo do modra, přemýšlím, zda mu tu mám založit vlákno, když je to Citrón ... ale když se přehodí znaky, tak je to Partner Citovat
Andreww Odesláno 29. srpen 2010 Autor Odesláno 29. srpen 2010 Takže je asi rozhodnuto. Stříška půjde do laku. Jen si na to musím najít chvíli času, protože musím nachystat i přední nárazník. Citovat
Venca 306 Odesláno 31. srpen 2010 Odesláno 31. srpen 2010 Pěkný autí Jinak k těm světlům, já mám čirý Depa a svítí o hodně líp oproti původním nečirým origo. Ale nemám srovnání s čirýma Vaelo... Citovat
Andreww Odesláno 1. září 2010 Autor Odesláno 1. září 2010 Já jsem měl zřejmě špatné paraboly. Světla svítily na úzko před auto a navíc házely po bocích prasátka:roll Citovat
Mizlerek007 Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 Jo \"Andreww\" má stejný problem, taky mam na autě DEPA a dělaji uplne to same... jinak to máš moc pěkný... ty zadní stahovačky máš originál peugeot nebo uni ? Citovat
Andreww Odesláno 2. září 2010 Autor Odesláno 2. září 2010 Stahovačky jsou origo. Původně jsem je chtěl z toho angličana, z kterého mám sedačky, ale už měl jen jednu. Nakonec jsem je sehnal od týpka co rozprodává jednoho angličana na Aukru. Bohužel už jsem měl v zadních tapecech navrtané díry na kličky, nakže jsem je musel zadělávat. Citovat
Andreww Odesláno 5. září 2010 Autor Odesláno 5. září 2010 V týdnu jsem si nechal vyčistit interiér. To je neuvěřitelné, co ti lidi dokáží. Nechával jsem dělat na mokro látkovou část sedaček + tapecy dveří. Jako bonus mi vysáli celé auto a ještě utřeli prach. A teď to nejlepší...stálo mě to jen 320,-Kč Sedačky byly úplně hrozně flekaté a teď jsou jako nové. Citovat
Andreww Odesláno 5. září 2010 Autor Odesláno 5. září 2010 a ještě jsem si vyměnil výfuk. Dělal jsem střed + konec. Konec měl zahnutou koncovku do země (levnější varianta), takže jsem měl dvě možnosti. Buď použít ze starého origo oválnou a nebo tuto nerez trubku o průměru 70mm:D Zvuk se samozřejmě nijak nezměnil. [upravil dne 5/9/10 Andreww] Citovat
Andreww Odesláno 10. září 2010 Autor Odesláno 10. září 2010 Momentálně jezdíme takhle:mad: Nárazník se přestěhoval do lakovny společně se stříškou. Původně jsem měl jezdit třídvířkem, ale 35koní je víc než pár šroubků na nárazníku:D:aut:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.