Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pe.Tr - To byla právě takové prekérka. Kamera stojí původně 2.640,-. Já jsem na ni dostal 18% slevu a vyšla na 2.166,-. Doma jsem ale zjistil, že karta není. Tak jsem tam volal, a řekli mi, že se mám stavit v pondělí (mám to cestou z práce). V pondělí jsem tam došel, dostal jsem kartu a 376,- nazpět. Při novém tisku FA totiž slečna zjistila, že mě nedal cenu z létaku, která je 1.790,- :D (balíček promo akce - který mu to bez té karty nevyhodilo) Ale už mám stejně 32GB ;)

Video natočím dnes cestou z práce, tak pak něco hodím.

Edit: kubik: Je kupovaná v autokelly ;)

[upravil dne 4/2/12 09:54 od Andreww]

Odesláno

Tak slibované videa ;)

Tady na zkoušku ve

. Ale ta kvalita :D

A tady v

. V počítači je to ještě o kapku lepší :super

Samozřejmě nutno přepnout na nejvyšší možné rozlišení ;)

Odesláno

jako vůbec v zimě:)..to nema cenu..v Lete si udelame s Andrejkou výlet konečně s 206:):) Jo a ten most je mi povědomej:D Takovej maj někde v Lidči či co:D Ty jo V brumově bude sněhu a tady v rovině ani prd:D

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Po dlouhé době malý pohyb. Včera vyměněny přední kotouče a brzdové desky. Zase jezdím bez podivných zvuků :D Navíc nové svíčky a včera dorazil balíček s čistící sadou K&N :)

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Já jsem na plechách, ale poklice z 206ky, 6let staré, vypadají velmi dobře :) Nicméně u vás nesněží? Čekal jsem spíše zimní fotku :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...