Outstrike Odesláno 11. červen 2011 Odesláno 11. červen 2011 Tak hlavně , že pasuje:super, já mám v plánu objednat tady http://www.tuningshop.cz/sportovni-vzduchove-filtry/filtry-k-n/?form_name=param_filter&filter_producer=42&filter_type=1140&filter_year=3486&send=odeslat Řekl bych že tohle si můžeš udělat doma sám. Aspoň podle obrázku a použitého materiálu. Koleno seženeš v OBI v odd. koupelen. Koukni na sání od Green Citovat
chechet Odesláno 11. červen 2011 Odesláno 11. červen 2011 Dnes proběhla testovací jízda s 508 A není to špatné Konkrétně se jednalo o 508 ve verzi Allure s motorem 1.6 THP 156k tys byl dnes taky na Cepkove? ja testoval 508 Active 2-Tronic, 508 SW GT a RCZ. slecna v RCZ souhlasila s jinou trasou, tak jsem tu karu protahl pres Frystak, Lukov, Lesnou a pres Kostelec zpatky. jinak GT je pekny parnik a u 2-Tronicu bylo zajimave chovani \"automatu\". Citovat
Andreww Odesláno 12. červen 2011 Autor Odesláno 12. červen 2011 No jo byl RCZ jsem chtěl zkusit taky, ale byla už dlouho dopředu beznadějně zabraná V kolik jsi jezdil? Jinak pojezděníčko s 1.6 fakt super. Do RCZ jsem si sednul a popravdě jsem moc nadšený nebyl. Otřesná ručka s dlouhým chodem a vyhrkané sedačky Citovat
chechet Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 prvni jizdu jsem mel v 9:30. mne prekvapil 1.6 HDI 112k. s velkym autem velmi solidne hybal. RCZ krome vzhledu nijak moc vyjimecne neni. skoda no... Citovat
Andreww Odesláno 12. červen 2011 Autor Odesláno 12. červen 2011 Já jsem tam dojel cca 9:45. Žádné coupé jsem tam nepotkal, takže jsi byl asi MHD nebo pěšky co? Možná jsme se někde potkali, ale kdoví... A jakou jsi vylosoval cenu? Já skleněnky TOTAL, ale brácha mě dal Peugeot hodinky, co vylosoval on Citovat
chechet Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 ale jo, byl jsem tam s Coupé, akorat jsem parkoval na druhe strane parkoviste, kde je vetsi klid a vic mista. jo, mozna, ze jsme se tam minuli. a taky jsem si vylosoval sklenenky! Citovat
ferrari Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Dnes proběhla testovací jízda s 508 A není to špatné Akurát mi to už nepríde, ako Peugeot...línie ako Insignia, interiér ala Octavia +Passat... Citovat
Andreww Odesláno 21. červen 2011 Autor Odesláno 21. červen 2011 Dnes proběhla testovací jízda s 508 A není to špatné Akurát mi to už nepríde, ako Peugeot...línie ako Insignia, interiér ala Octavia +Passat... Život je změna. Je to hezhé, ale 6ková řada bude stejně navždy The Best Dnes jsem potkal 508 SW cestou z práce Jinak takhle vypadají ty hodinky. Původně tam byl ten modrý řemínek, ale já jsem koupil kožený Citovat
Andreww Odesláno 18. červenec 2011 Autor Odesláno 18. červenec 2011 Takže nás konečně čeká trošku větší servis. Minulý týden jsem byl plnit klimu a byl odhalen díravý chladič klimy. Poté jsem byl na test tlumičů a dopadl, jak jsem čekal...K.O. Horní uložení K.O. Právě jsem hledal, odkud se mi ozývají ty zvuky. No a přední brzdy by zasloužily nové kotouče a desky. Stávající stojí za ..... Citovat
Guest StibTo Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 juj tak to se krapet prohnes pres leto co ? ... Citovat
MilanF1 Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 No, pěkný servis tě čeká ... snad ti to moc nevysaje peněženku Citovat
kopr Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 dobry duvod nahodit podvozek a naky pekny kotouče Citovat
Andreww Odesláno 18. červenec 2011 Autor Odesláno 18. červenec 2011 Pořád mi to vrtá hlavou. Dole bych to chtěl, ale je dost velká pravděpodobnost, že to někde orvu Občas holt jezdím na místa, kde bych se už se sníženým nedostal Citovat
kopr Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 zaleži o kolik ja to třeba mam zadek serie a vepředu sniženy o zhruba 3-4 cm mam teda stelovak no a podle me s tim jde projet vic než dost třeba u bratrankovy 206ky kterej ma original lizatko niž než ja po sniženi naraznik zaleži jak tam jezdiš často jasny že nebudes 1 za tejden zvedat a zas snižovat auto Citovat
Guest StibTo Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 hmmm já dneska parkoval v Karlíně zřejmě tam mají trochu vyšší obrubníky tak jsem vpravo orval spodek lízátka ..a to nemám podvozek snížený .. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.