Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Dnes proběhla testovací jízda s 508 :mrk A není to špatné :aut Konkrétně se jednalo o 508 ve verzi Allure s motorem 1.6 THP 156k

tys byl dnes taky na Cepkove? :)

ja testoval 508 Active 2-Tronic, 508 SW GT a RCZ. slecna v RCZ souhlasila s jinou trasou, tak jsem tu karu protahl pres Frystak, Lukov, Lesnou a pres Kostelec zpatky. jinak GT je pekny parnik a u 2-Tronicu bylo zajimave chovani \"automatu\".

Odesláno

No jo byl :) RCZ jsem chtěl zkusit taky, ale byla už dlouho dopředu beznadějně zabraná :( V kolik jsi jezdil?

Jinak pojezděníčko s 1.6 fakt super. Do RCZ jsem si sednul a popravdě jsem moc nadšený nebyl. Otřesná ručka s dlouhým chodem a vyhrkané sedačky :roll

Odesláno

Já jsem tam dojel cca 9:45. Žádné coupé jsem tam nepotkal, takže jsi byl asi MHD nebo pěšky co? Možná jsme se někde potkali, ale kdoví... :myslim A jakou jsi vylosoval cenu? Já skleněnky TOTAL, ale brácha mě dal Peugeot hodinky, co vylosoval on :)

Odesláno

ale jo, byl jsem tam s Coupé, akorat jsem parkoval na druhe strane parkoviste, kde je vetsi klid a vic mista. jo, mozna, ze jsme se tam minuli. :)

a taky jsem si vylosoval sklenenky! :D

Odesláno
Dnes proběhla testovací jízda s 508 :mrk A není to špatné :aut

Akurát mi to už nepríde, ako Peugeot...línie ako Insignia, interiér ala Octavia +Passat...

Život je změna. Je to hezhé, ale 6ková řada bude stejně navždy The Best :aut Dnes jsem potkal 508 SW cestou z práce :)

Jinak takhle vypadají ty hodinky. Původně tam byl ten modrý řemínek, ale já jsem koupil kožený :)

post-9565-14109617915272_thumb.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

Takže nás konečně čeká trošku větší servis. Minulý týden jsem byl plnit klimu a byl odhalen díravý chladič klimy. Poté jsem byl na test tlumičů a dopadl, jak jsem čekal...K.O. Horní uložení K.O. Právě jsem hledal, odkud se mi ozývají ty zvuky. No a přední brzdy by zasloužily nové kotouče a desky. Stávající stojí za .....

Odesláno

Pořád mi to vrtá hlavou. Dole bych to chtěl, ale je dost velká pravděpodobnost, že to někde orvu :roll Občas holt jezdím na místa, kde bych se už se sníženým nedostal :(

Odesláno

zaleži o kolik ja to třeba mam zadek serie a vepředu sniženy o zhruba 3-4 cm mam teda stelovak no

a podle me s tim jde projet vic než dost třeba u bratrankovy 206ky kterej ma original lizatko niž než ja po sniženi naraznik

zaleži jak tam jezdiš často jasny že nebudes 1 za tejden zvedat a zas snižovat auto

Odesláno

hmmm já dneska parkoval v Karlíně zřejmě tam mají trochu vyšší obrubníky tak jsem vpravo orval spodek lízátka :roll:o:D ..a to nemám podvozek snížený ..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...