Wasabi Odesláno 6. listopad 2004 Odesláno 6. listopad 2004 Schade a zase schade :papa [Editován dne 6/11/04 Wasabi] Citovat
John Odesláno 6. listopad 2004 Odesláno 6. listopad 2004 To jsem už videl,je to nějaka doba na nejakých stránkách prostě hrůza.... pěkny starý erko a takhle ho zprasit .... :mad::mad: Citovat
Marek206 Odesláno 7. listopad 2004 Odesláno 7. listopad 2004 Něco málo z těch exteriérových úprav bych snesl, ale ten interiér... No fakt mrdník!!! Citovat
Tazman Odesláno 7. listopad 2004 Odesláno 7. listopad 2004 Přesně tohle autíčko jsem vyděl na fotkách nafoceních v Německu. A ten mrdník o té doby tam má jěště večí Citovat
Luger Odesláno 8. listopad 2004 Odesláno 8. listopad 2004 Je to zvrhlý, ale jako úlet se mi to líbí, nic proti... Citovat
lexa Odesláno 8. listopad 2004 Odesláno 8. listopad 2004 Fakt síla, jak se v tom vyzná?:o:o:o:papa Citovat
Guest ZILA Odesláno 8. listopad 2004 Odesláno 8. listopad 2004 chudak škodovka jak to asi je unich doma:D:D:D Citovat
Operator Odesláno 8. listopad 2004 Odesláno 8. listopad 2004 Měl asi někdo hodně volnýho času... Citovat
bass15 Odesláno 8. listopad 2004 Odesláno 8. listopad 2004 Tak to je asi už jen pro jednoho ne??Nebo spolujezdec tam teda nemá moc místa a vzádu to má taky takovej bordel? Citovat
lexa Odesláno 8. listopad 2004 Odesláno 8. listopad 2004 Jakto, že se mi to ráno zobrazilo a teď už ne?:( Citovat
Gotrek Odesláno 9. listopad 2004 Odesláno 9. listopad 2004 Z venku vypadá zajímavě, ale vevnitř aby se prase vyznalo... TAZMAN: V Něměcku? To nevím, tyhle fotky jsem už viděl několikrát a vždycky to auto mělo maďarskou SPZ. Citovat
Petr605 Odesláno 10. listopad 2004 Odesláno 10. listopad 2004 Napsán autorem Gotrek Z venku vypadá zajímavě, ale vevnitř aby se prase vyznalo... TAZMAN: V Něměcku? To nevím, tyhle fotky jsem už viděl několikrát a vždycky to auto mělo maďarskou SPZ. Přesně tak. A myslím, že to byl D-Fens (nebo LordMord z tuzing.com?), kdo napsal, že jedinou polehčující okolností pro toho, kdo takhle sprasil erko je to, že je to Maďar. Kdyby to byl Čech, museli by ho soudit za vlastizradu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.