f3Rd@ Odesláno 22. červenec 2010 Odesláno 22. červenec 2010 ja jsem pro 14 nebo 21, ty dalsi dva vikendy jsem v praci, ale v pripade nouze bych vzal dovolenou. Citovat
chechet Odesláno 22. červenec 2010 Odesláno 22. červenec 2010 tak nam myslim krystalizuje 21.8. co lokalita? Olsany? nebo jinde? Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. červenec 2010 Odesláno 22. červenec 2010 a nechcete to nechat na ten podzimni sraz???? Prijde mi ulitly jet DVAKRAT behem jednoho mesice na moravu, na sraz..... Citovat
Y2K Odesláno 22. červenec 2010 Odesláno 22. červenec 2010 Mne to je jedno...ak sa bude dat ja pridem aj viac krat Citovat
chechet Odesláno 22. červenec 2010 Odesláno 22. červenec 2010 kdyz je chut se sejit, tak myslim neni dulezite, ze o mesic pozdeji je velky sraz. Citovat
Medvěd Odesláno 22. červenec 2010 Odesláno 22. červenec 2010 Nevim, jestli je to kazdemu uplne jedno - treba Scratch se bezne velkych srazu ucastni, nicmene vylet na Moravu je z Prahytak 3000,- jen v benalu. Netvrdim, ze by ho zrovna ty 3 tacy srazily na kolena, ale chapu, ze to muze byt duvod rozvrnout si priority (byt - jak ho znam - by se srazu kupatek se svym strojem rad zucastnil). Citovat
BrankoKK Odesláno 22. červenec 2010 Odesláno 22. červenec 2010 Původně zaslal: Chepp BrankoKK: to si pis ze jsou... stejne jako chechet se svou kraskou a ja se svym mazlikem... fakt malo coupe je stejnych jako ty nase... takze moje coupe nie je vynimocne? Citovat
chechet Odesláno 22. červenec 2010 Odesláno 22. červenec 2010 Původně zaslal: BrankoKK takze moje coupe nie je vynimocne? si pis ze je! s bilymi RXII jine ani byt nemuze! Citovat
Chepp Odesláno 22. červenec 2010 Odesláno 22. červenec 2010 Sem na tebe zapomnel... mno mas hnedej intros? Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 Původně zaslal: Medvěd Nevim, jestli je to kazdemu uplne jedno - treba Scratch se bezne velkych srazu ucastni, nicmene vylet na Moravu je z Prahytak 3000,- jen v benalu. Netvrdim, ze by ho zrovna ty 3 tacy srazily na kolena, ale chapu, ze to muze byt duvod rozvrnout si priority (byt - jak ho znam - by se srazu kupatek se svym strojem rad zucastnil). 14. jsem pryc Medvede, ale i tak bych to nechal na ten sraz, protoze tam prijede urcite o par kupatek vic nez na minisraz. Tedy to je muj nazor. A kdyby vsichni z teto sekce prijeli na velkej, tak nas tam s coupe bude hodne :-). A jinak jeste k coupe a financim...ted me tri tisice docela vytrhnou, mame cerstve hypoteku a jeste mam taky vyjimecny vuz, ted je totiz bez obou narazniku, neni dobre se vyhybat v zatacce srnce a dostat hodiny :/ Citovat
BrankoKK Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 Původně zaslal: Chepp Sem na tebe zapomnel... mno mas hnedej intros? intros je cierny jak uhol... Citovat
Choze406 Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 kazdy kupe je necim vyjimecny... nechapu tyhle hlasky i kdyz modra kuze je opravdu neco Citovat
Y2K Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 JJ...to moje tym ze je viac v servise ako doma Citovat
Grlik Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 No tak ty Olšany nejsou špatný nápad ale je tam strašně hrbolatá cesta tam všichni přijedete bez předního narazniku. A navic mam ten dojem tam zase neni až tak moc místo na parkováni. Skusim někde najit nějakou fotku. Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. červenec 2010 Odesláno 24. červenec 2010 ja mam treba cervenou kuzi a taky jr to moc hezky , celkove je interier 406 vymazlenej Citovat
tomaso-t2 Odesláno 5. srpen 2010 Autor Odesláno 5. srpen 2010 Ja tu ted tejden nebyl a vcera jsem prijel. Koukam ze to tu nejak vymrelo ... Takze podle odezvy koukam ze asi nic moc...... jako ja mam toho 21.8 porad volno a klidne prijedu tak kdyz mi odpovi aslespon dalsich 6 lidi tak se do toho dame..... a nebo me jeste napada varianta pro ty kterym se tam nechce jezdit dvakrat tak ze se sejdeme nekde pobliz toho podzimniho srazu udelame fotky pokecame a pak se vsichni spolecne vydame na ten sraz.... aspon tam pak zpusobime nejakej rozruch:bacha:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.