Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: kaper

noooooooo tak ked idete vy dvaja tak my pojdeme traja:D:D:D:D:D:D

Budu potřebovat něco odvézt, a ty to máš do Opoje kousek, tak s tebou počítám :)

Jasne nemám problém poznám to tam :papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Psal jsem ti mail, četl jsi to??

Zdar čítal som to a máš odpoved ak niečo tak kludne napíš ja sem raz za deň pozrem ked viem že budeš písať

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak predbežne posledné pokyny :Qcko stretávame sa na začiatku senice oproti slovnaft pumpe cca 7:30

tak čo zatial viem že ide:ja s rodinou,Pastorek+1,Kaper,Obaf+2,Madrid4, Martinsk,Qcko.

kontakt na mna ak by niekto meskal 00421 905 208 554.

boloby dobre to potvrdiť aby sme zbytočne na niekoho nečakali

dik Durko

Odesláno
tak predbežne posledné pokyny :Qcko stretávame sa na začiatku senice oproti slovnaft pumpe cca 7:30

tak čo zatial viem že ide:ja s rodinou,Pastorek+1,Kaper,Obaf+2,Madrid4, Martinsk,Qcko.

kontakt na mna ak by niekto meskal 00421 905 208 554.

boloby dobre to potvrdiť aby sme zbytočne na niekoho nečakali

dik Durko

Dohadujem sa s Kaprom (kde sa stretneme) cez SZ. Asi Kuty.

Odesláno
Ja už mám jasno, idem aj keby čert na koze rajtoval. Po ceste v Kútoch vyložím polovičku aby aspom ona nemeškala na večernú oslavu pätdesiatky jej sestry.

A ja ta zoberiem do auta a potom tam vysadím

Odesláno
To \"možno\" pri stvrtovi14 sa mi nepáči. Od minuloročnej senice na nás kašle.

Chalani, čo si nedokážete urobiť voľno na jednu sobotu? :bacha

Pastorek preco si myslys ze na vas kaslem pretoze som nestihol piestany ze sa my rozpadly brzdy a musis uznat ze 300E za opravu je celkom slusny skrk cez rozpocet a hned nato kurva velke problemy s byvanim ak na druhy den mas ostat na ulicy s 4-rocnym chlapcom tak neviem co je prednejsie ci strecha nad hlavou alebo zraz. A preco si sa ma opytal ci budem robyt zraz v senici ked mas na mna takyto nazor.:nevim:nevim

Odesláno
To \"možno\" pri stvrtovi14 sa mi nepáči. Od minuloročnej senice na nás kašle.

Chalani, čo si nedokážete urobiť voľno na jednu sobotu? :bacha

Pastorek preco si myslys ze na vas kaslem pretoze som nestihol piestany ze sa my rozpadly brzdy a musis uznat ze 300E za opravu je celkom slusny skrk cez rozpocet a hned nato kurva velke problemy s byvanim ak na druhy den mas ostat na ulicy s 4-rocnym chlapcom tak neviem co je prednejsie ci strecha nad hlavou alebo zraz. A preco si sa ma opytal ci budem robyt zraz v senici ked mas na mna takyto nazor.:nevim:nevim

Ako poznám petra tak to nebolo myslené ako utok ani nejaky nazor ale bolo to podpichnutie a posunutie vlákna. Pre každého z nás je prvoradá rodina a nie každemu sa vždy dá,a Pastorek to dobre vie .

Odesláno

Pastorek preco si myslys ze na vas kaslem ...

Prepáč ak to vyznelo ako vážna kritika. Je mi jasné že každý máme svoje problémy, priority a nie vždy sa dá prísť. Bolo to iba úsmevne myslené podpichnutie. (mimochodom úspešné lebo do Vlčkoviec si prišiel :D )

Odesláno

Saaaakris chlapi, ja by som isiel tak rad, ale mam 2 zakladne problemy --> čas, lebo mozno pojdem do prace doobeda a peniaze (no proste peniaze :D), pokusim sa vyjadrit do stvrtku ;)

Inak ja som sa ani neprihlasoval zatial, ale na otocku by som isiel pozriet rad:papa

Odesláno

zdar peugeotaci na tu moravu sa mozme pridat s kamosom?(2x306) isli by sme na jeden den. A treba aj nieco platit ci nie? a o kolkej a kde je SK zraz, teda ci plati ta senica o pol osmej?

[upravil dne 14/9/10 od momo306]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...